elin hatar skolan och sin blogg

min rubrik säger väl det mesta, alltså inte för att det hänt värsta grejen nu men jag hatar verkligen skolan, allt plugg liksom.. jag orkar inte med nånting snart känns det som, allting snurrar bara runt i min skalle! Vill bara dra ifrån skolan så fort jag kommit dit, gud så jobbigt allt ska vara hela tiden!
det va allt jag hade å säga, jag orkar inte blogga för jag skriver bara om massa ointressant skit. Så hejdå, får se när jag kommer tillbaka. Kanske imorgon.

godnatta!

dansen idag va helt okej, det va ganska kul men jag tror det blir roligare när man blir lite bättre för det är ännu bara början. När jag kom hem från dansen åt jag god mat med familjen + min systers pojkvän haha.. sedan duschade jag,kollade på mitt program solsidan, åh det är ju allt för bra!! hehe..
Nu ska jag snart sova och upp tidigt till skolan, känns otroligt jobbigt!
Men godnatt, sov gott fina ni!

sega blogg.

hej sötnosar!
Jag har inte orkat blogga i helgen tyvärr. Men igår hade jag en väldigt trevlig dag med mina tjejer tindra och fanny, vi va och bada från 12 till ungefär 3 och seriöst, jag är sjukt stolt över att jag faktiskt badade när jag är så jävla missnöjd! Iaf, vi åkte hem till fanny senare på dagen, och hemma hos fanny gjorde vi mat, sen kom en till kompis så kollade vi film och ja det va väldigt trevligt! Sen satt jag och tindra uppe typ fett länge och va inne på chatroulette, inget liv men det va fan kul! HAHA.. åh herregud, har en skitkul video på mobilen.. haha.. aja!
Ska snart iväg på min första dansträning med fanny, är verkligen exalterad! Får hoppas att det är en bra grupp och att det blir skitkul! Och sedan väntar en god middag med familjen! Myspys.
skriver sen ;-)

kväll..

Hej på er!
Har haft en väldigt långtråkig fredag, imorgon ska jag förmodligen vara med cat och sen får vi se vad som händer framåt kvällskvisten, tindra och fanny tror jag! Skulle egentligen med och bada men jag kan inte de när jag är så missnöjd över hur min kropp ser ut... MHM!
godnatt

Helg, ljuva helg!

kom från skolan för typ 1 timme sen, ätit och sitter nu och väntar in katt som ska med mig till kupolen för lämna tillbaka mina byxor och köpa nya! wie.
see ya later aligator!

Natttttti

Tjabba!
Idag vart det inge Falun för mig, väldigt väldigt synd.. :/ så det vart en familjedag kan man säga, vart upphämtad från skolan av pappa,lillebror Emil och Susanna, vi åkte iväg för att bowla lite först sen gick vi och fikade och efter det åkte vi runt till massa affärer! Trevligt det. När jag kom hem så städade jag ihop lite på mitt rum, försöker nu läsa en bok (läxa) men jag drömmer mig bort samtidigt som jag läser sen fattar jag inte vad jag läst.. helt knasigt, men skönt att drömma sig bort och samtidigt ha bra lugn musik i bakgrunden!

Imorgon är det fredag, hur skönt som helst! Och på söndag börjar dansen, lite nervöst sådär.. oh juste, mamma köpte dansbyxor till mig utan att jag va men jag förklarade såklart innan hur som skulle va och sen när jag testade dom satt dom ganska tajt om benen och när man dansar ragga tror jag det är skönast och snyggast med stora pösiga byxor right? Yes, så måste alltså byta imorgon!
Då vet ni. Ha det gött
en söt elin med sin hjärtiga filt, n-a-w

"She can't wait"

Hej på er sötisar!
Förlåt för att jag är så himlans dålig att uppdatera men jag vet inte, jag skriver liksom inte om nånting ni bryr er om. För det är ju oftast bilder som är roligt med bloggar? tycker jag iaf. Kanske kan göra lite mer bildblogg än skrivblogg.. vi får se vad jag gör med denhär sidan!

Hur som helst.. va i skolan idag, och jag va sååå nära att bara dra, onsdagar är så sjukt jobbiga, lektion på lektion med typ 5 min rast emellan! Men ah, skippade 2 lektioner för fotboll i maserhallen och som man redan visste så skulle maser vinna!

Imorgon drar jag till kupolen efter skolan, vart inte idag så imorgon, köpa byxor och smink sen hoppas jag att jag åker till falun efter de, men vi får väl se hur det blir med det då..
AJA
hej lite gamla kort, ja



Nighty!

har kollat klart på "pippilångstrump på dom sju haven" och imorgon ska jag kolla vidare på andra avsnitt! Gud vad kul! Annars.. jag tänkte på att gå och lägga mig typ snart, efter skolan imorgon tänkte jag dra mig till kupolen och köpa en sak. Sen hem för plugg, kul.

tråkigt? haha

Sorry att jag inte skrivit förän igår, inte äns när jag kom hem haha, va och tränade och orkade inte skriva på kvällen bara.
Idag har det vart skola som vanligt, varit hemma och kollat film, tagit det lugnt, har så sjukt ont i båda mina vader, inte träningsverk eller så, det är någon annan smärta men vet inte vad det är.. går typ helt knas ibland, fult.
Haha aja. Hejdå.
fråga inte.. vad jag gör. mandarin iaf<3

nu ska jag leta pippifilmer, hoohoho.

Hemma från skolan

Slutade för 1 timma sen, har åkt runt lite med mamma och syster så därför jag kom hem nu. Väntar på att mamma ska göra klart maten eller om man nu kallar dessa onyttiga pannkakor för mat?
iaf ska jag typ fundera över någon film jag inte sett sen jag va liten typ, ladda ner någon.. skulle vilja ladda ner pippi-filmerna (hahaha) men tror inte dom finns :(
AJA
jag och farmor, gulligt!!!!

Godmorgon!

Jag har så svårt att gå upp på morgonen nu när jag har nytt täcke, ett sånt där täcke som är stort och asskönt! Men jag kom upp idag och jag har fixat klart mig, tänkte få i mig lite frukost, gröt tror jag det blir! Sen väntar en god sallad som jag ska äta efter skolan, mmmmmmums! Hörs sen, puss

Jobbiga söndag..

Har tittat på två hela filmer, städat mitt rum, och tro mig.. mitt rum va ett kaos som jag skrev tidigare. Usch.. men nu är det gjort och det är skönt så ja, då ska jag sätta igång med plugg fast kan bli lite knasigt att skriva om en film som jag inte sett så mycket av.. hmm.. får väl se hur det blir med den saken.

Imorgon är det en ny vecka och det innebär nya tag, iaf när det gäller skolan. Men kan gå fort när jag har två saker att se fram emot, dansen på söndag nästa vecka och stockholm om två veckor en hel helg. Wie...!

KAOS

Vad som är kaos är mitt fucking rum, herreminjesus hur det ser ut. hade lite många kompisar här inatt märker jag, haha.. aaa men det bästa är väl att sätta igång med att städa antar jag. Sen tänker jag köra lite hemmaträning hur tråkigt det än är, jag ska bli nöjd nu och så är det! Peppar med musik.

Lördag

Lördag, och vad händer idag? inte en aning. Vill till falun men blir någon annan dag istället, fårväl se om jag ska vara med fanny och göra nånting istället, det blir som det blir helt enkelt.
Längtar till ikväll, har nytt täcke som är så jävla skönt. Aja, hejdå.
kul inlägg

städning på gång

Nu ska jag sätta igång med städning efter en till chill skoldag, hade två lektioner. Och på andra lektionen hade jag utvecklingssamtal och vet ni? det gick jättebra haha, förvånande alltså.. min lärare fråga mig om jag tycker att jag gjort framsteg men det tyckte inte jag men jag hade tydligen gjort det, haha.. ah, det va ju inte illa alltså! Men ska gå till kuratorn varje tisdag.. kuuuul. Har ett problem haha.

Nejni.. nu ska jag ta och sätta fart här, så det är färdigt till ikväll när mina tjejer kommer hit, planerna är att vi ska ut och äta sen hem till mig, snacka lite skit och sådär ;) alltid kul! haha.. puss
ÅH.. det luktar muffins i lägenheten, fett gott.

morning

Ska pallra iväg till skolan vilken minut som helst, slutar vid 12 och då måste jag hem och städa städa städa innan jag får besök.
Nej, hejdå. hörs sen

hemma från falun

Hade en trevlig kväll med August, är hemma nu vilket jag vart ett tag, ska nog sova nu tror jag, jag är trött och har inget att göra så känns meningslöst och sitta här.
Imorgon är det fredag och då väntas en mysig kväll med mina fina flickor, känns toppen! Hörs imorgon kära ni!

Falun nästa

Hemma från e ännu skön halvdag, fast jag hade prov idag dock.. trodde det skulle gå sämre, typ lämna in ett blankt papper men jag skrev en del i alla fall. Duktigt.
Om typ några timmar går bussen vidare till falun, ska fixa lite grejs nu innan! Ha en bra dag! skriver ikväll när jag kommer hem, puss!

"Hold my hand"

Och det känns som att det är dags att byta lösen på min blogg, eller vad säger du fanny...?
Nu oroar jag mig varje gång jag ska kolla på min blogg! haha..
Hur som helst.. va på hagaskolan idag med cat och fanny men det va bara förvirrande och sådär sååå vi gick till kupolen istället, kollade kläder och så. Imorgon ska jag köpa ett klädersplagg där, wie.

och för all del är jag frisk nu, fast mått illa lite då och då.. :( men hoppas jag blir helt topp snart, skulle inte vara helt fel till veckans planer, ihhehehihiieh! lol..
chio

FANNY & MATTIAS

Det är bögarnas fel! laaalalala, sitter in thee kiosk nuu, anldeningen till att VI upd är att du aldrig skriveeeeer... Hur som helst, Elin sitter nu på matte lektion och jobbar med sina fina klasskompisar.... Haha!


sjuk??

Idag skippade jag skolan, vet inte om jag är magsjuk eller inte.. helt knas. Anyway, jag har inte nånting att skriva om, tänker kanske ta och plugga lite. Kan ju vara smart nu när jag inte har nått annat å göra!

Hemma!

För det första, fanny! Urgulligt inlägg du gjorde! Och vill bara säga detsamma min finis! ♥ men kan också säga att bilderna inte va så snygga men JAJA, whatever!!
En hel helg har tillbringats i falun med fanny och priscilla! I fredags tänkte jag inte åka dit för att pri inte svarade i telefonen men ja, tillslut så fick jag tag i henne och åkte dit senare, vi hade myspys, kollade på tv och så. I lördags åkte vi till lugnet för att kolla på lite matcher och sådär, fanny kom också då. Så jag och fanny sov hos pri den kvällen och det skulle komma dit några men det blev aldrig så, så det vart myspys igen. Idag åkte vi till lugnet igen, spännande matcher det va. Och jag kom hem för ett tag sen, va hos august med pri och max. Ja.. vet inte vad jag mer ska skriva. Jag är ont i magen ås ska lägga mig ner tror jag.. blä. Aja, pusspuss
fin va?

Ville bara påminna dig Elin, du är den absolut finaste vän jag haft. Du förtjänar det bästa, det vet du. Jag älskar dig! :-)

Funderar på om jag ska förstöra mitt söta inlägg med ett par bilder på oss.. Men äsch, vi gör allt snyggare! ;-)





<3


Onsdag!

Sorry att jag inte skriver förän nu, har fastnat för ett spel, haha.. jag???
Jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt, finns inte så mycket intressant i mitt liv. Skriver bara en massa skit typ, så hjälp mig om vad jag ska skriva om och vad jag ska göra med min otroligt bra blogg. Nått som kanske kan få den bättre skulle kunna vara när jag börjar på dans, videor osv.. eller? ska jag kanske ta ännu mer bilder och bara lägga upp för skojs skull? sådana problem det blir..
Hur som helst.. idag har jag vart i skolan, gått, ätit, pratat, spelat.. kul. hejdå


Godnatt!

Ska sitta inne på msn nu en stund sedan tänker jag nog sova, somnade sent igår och försov mig imorse så det får inte hända imorgon! Nej..
Så ja, då hörs vi imorgon sötnötar!

Träna nu!

Första skoldagen avklarad, gick bra. Nu är jag hemma och ska ta mig till träningen med syster. see you later!

Hemmaträning

Förlåt att jag inte skrev igår, när jag kom hem så va jag direkt med fanny och priscilla.
Aja, jag va ju iaf hos farmor från lördag till söndag med min syster. Det va mysigt men kan erkänna att jag inte hade det så jävla kul haha, jag menar.. det finns inte så mycket att göra hos en gamling om man säger så. Haha, men det va mysigt!
Och ja. igår vart det att vara med två av mina tjejer, det va kul men ganska segt när fanny och priscilla typ somnade på mig under en film som inte äns hade kommit halvvägs, men jag höll mig vaken. som vanligt! haha.. och imorgon så är det tillbaka till skiten, usch.. aja, 1 termin, det står jag ut med, eller gör jag? :)
Nu ska jag göra hemmaträning sedan ta en dusch! skönt

bara för att jag har tråkigt. 2010

2010!

Hur har året 2010 varit för dig? -
lite blandat
Bättre än förra året? - minns jag faktiskt inte
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? - peace and love och vänner jag hittat
Har du flyttat under år 2010? - ja det har jag
Har du hittat en ny låt som du älskar? - jättemånga, älskar musik
Har du kysst en främling? - främling och främling.. ja det kan man säga ja

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? - haha.. ahdu, vet inte.
Har du varit kär? - yes
Har du sagt jag älskar dig till någon?
Har någon sagt jag älskar dig till dig?
Har du haft ett hemligt förhållande?
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja!
Har du haft ett hemligt förhållande? - nejnej

SORG OCH HÄMD
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - nej haha..
Har någon i din släkt avlidit? - nepp
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? - nej
Varit i slagsmål? - ja.. eller vet inte vad man ska kalla det

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - ja
I så fall vad? - inget jag tänker skriva!
Har du skämt ut dig? - men jaja
Har du varit ute en hel natt? - hel natt, nej
Har du blivit tagen av polisen? - Nej..
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Japp
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Japp

SKOLAN OCH FRITID
Vilken skola går du på? - maserskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - japp
Hatar du någon på din skola? - haha jaa
Har du gjort något framsteg? - jadå
Haft alla rätt på ett prov? - verkligen inte haha

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? - ja, jag älskar att hitta nya vänner.
Har du förlorat en vän? - alltså, tappat kontakten så vet inte
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - jag vet inte, ja lite kanske 
Har du ljugit för en bästa vän? - vad jag kommer på just nu kan det ha vart typ "har inget batteri på mobilen" ni vet.. sånt
Har du haft en relation med en vän? - haha ja? antagligen

Hos farmor!

Hej på er, min syster tog med sig datorn så kan göra iaf ett inlägg idag. Bra va?
När vi kom av tåget i mora gick vi en bra bit, mitt hår frös och vart grått för att det va så jävla kallt,det är nästan 20- här.. helt sjukt. Vi har inte gjort så mycket när vi har vart här, spelat ett spel och snart ska vi äta mat som min syster gjort. Kan bli gott, vet inte. Hon äter lite speciellt haha. Men jag skriver imorgon när jag kommit hem, ha en mysig och bra dag! Puss på er :) ska ta lite kort nu haha ;)

en rolig kommentar av farmor "jag är en ölkärring"

godnatt!

nu ska jag gå och lägga mig, som sagt ska jag till mora, tidigt! Ha en skitbra dag imorgon för jag skriver inte förän söndag när jag kommer hem. pusspusspuss på er!


hemma..

..efter en lång dag, gick upp 11 typ, har tillbringat mig på tattoo till lite mer än klockan 4. Jag får tatuera mig sa mamma, är det min mamma tänker jag bara.. så, det blir nog av med det.. vill göra en musiknot bakom örat! så grymt snyggt, sen ska jag ta hål i örat igen, uppe på örat, vet inte om ni fattar men aja. kan lägga in en bild om det är så. Resten av kvällen har jag varit med min kusin och hennes kompisar från borås, sjukt kul det va, härliga människor alltså! så ja, en lyckad dag och kväll, imorgon bär det av till mora där min farmor bor, åker dit klockan 10.15 med syster erica! mysigt, pusspusspuss!
saknar sommaren, ja

duscha,film,sova!

Nu ska jag in i duschen, sedan kolla en film och sen sova för jag ska upp så jag är med fanny vid fetto tattoo vid 12 eftersom att hon ska göra en tattoo, fett nice. Vi får se om hon kommer klara av det ;-) ska bli intressant!
Här kommer iaf lite bilder av 2010 och ja, jag råka sätta in 1 bild från 2011 men det gör kanske inget, PUSS

normala människor

Igår hade jag en kväll som va ja, helt okej!
Jag och fanny dygna iaf inatt, klockan 8 gick vi till donken minns jag, ojojoj vilket jävla snöväder, det va ju helt sjukt! haha! När vi kom hem igen gjorde vi lite videos som är utlagda på facebook, åh vad kul det va "godmorgon stjärnljus, vår jord säger hej" ..
aja, jag dissade fanny vid 10 och somnade i min säng, det va skönt! har ingen som helst koll när fanny gick och la sig, tror inte hon äns gjorde det haha.. hon borde vara riktigt jävla trött dendär tjejen! Vi är onormala tror jag.
hur som helst, är förmodligen min kusin på ingång och vet inte vad vi ska göra men jag är så jävla trött så kommer nog bara ligga som en död get. Hörs sen

städastädastäda

Igår kväll åkte jag in till fanny, viktoria kom dit och vi hade det mysigt, pratade, tog lite bilder men tyvärr så har jag inte många för fanny har inte skickat vilket vi får se om hon äns gör haha, hon är ju lite som hon är när det gäller att skicka bilder (haha)
men tack för kvällen iaf, den va jättemysig!
Är hemma nu, har vart det ett bra tag men ah, ska sätta igång med en storstädning snart och hoppas det håller sig så som jag städar, men tvekar stort på det alltså. Jag ska rensa min garderob, ge bort kläder jag inte använder osvosvosv..!
Vi hörs mera sen, ha det bra kära ni!
förresten, ni kanske har märkt att det inte går att göra styckindelning när jag skriver, vettefan vad felet är.
fanny ska skicka bilder nu, kommer sen haha. stå ut

Tisdag

Halloj! Hoppas ni sovit gott, själv gick jag och la mig väligt för sent vilket jag mår skitdåligt över så ah, klockan har blivit ganska mycket nu.. det suger men aja, jag och mamma ska åka in till emmaus och kolla på lite second hand kläder, alltså det kan finnas skitsnygga kläder även på en sån butik, det är ju jättekul, har mycket därifrån, massa fint!
När jag är klar med att ha vart där och så ska jag hem och städa mitt rum, har möblerat om lite också, kommer lägga in bild när exakt allting är klart, kan ta ett tag men vafan! Sen får vi se vad kvällen bjuder på, säkert nånting tråkigt! Hare gött

Morning!

har precis duschat, ska äta lite fort sen fixa mig. Fanny kommer vid 1 och då ska vi ut på ett ärende! Klockan 5 eller 6 ska jag och... TRÄNA! äntligeeeeeeeen, längtar så hårt för att få träna, sen ska jag basta, hur skönt som helst.
Ni får en dagens senare när jag kommer hem för jag måste ruscha nu. Puss

me right now, sweet!

nu ska jag sova tror jag

Ben&Jerry's

Kommit hem från willys nu, köpt en ben&jerry's, finns inget godare, helt kär! mmmmm!
Tänkte ladda ner någon film om jag kommer på någon, är inte så bra på såntdär.. annars får jag i värsta fall ta någon som är uttjatad!
Men ni får ha en gosig kväll, skriver senare gullungar!

This song is for you

Klar att gå till kupolen och fika med syster och hennes två kompisar! Ska bli trevligt, så får vi se om det blir fanny och lisa ikväller! Ha en bra dag, skriver sen!
Dagens

2011

Hoppas ni fick ett bra slut på 2010 och en bra början på 2011, själv hade jag det ganska tråkigt här hemma med lite kompisar som också hade det ganska tråkigt, så nja, det va väl inte ett toppenbra slut på 2010 direkt! Det va så tråkigt att vi tog inte ett ända kort eller nånting så allt sög typ. Haha.. sååå, idag ska jag och några av mina tjejer göra om nyår typ, vi ska käka sen får vi se vad vi gör haha! smäller raketer typ.
hur som helst.. vet ni när jag vaknade, vid 2. Typ hela dagen, gillar inte det. Usch
Så jag ska duscha nu och sådär, juste.. jag färgade mitt hår igår också, ehm det va fel färg, jag förklarade för mamma vilken färg jag ville ha men hon kommer hem med mörkbrun så då vart elin lite galen men det ser bättre ut än vad det gjorde innan iallafall!

RSS 2.0