Godnatten!

Nu ska jag ta och sova, har jätteont i min rygg, inte skönt alls!
Imorgon är det onsdag, den värsta skoldagen, lektion på lektion med typ bara 5 minuter rast mellan.. inte nice!
Aja, får försöka klara av dagen så gott det går! Vi hörs imorgon sötnötar! imorgon är det 1 december, inte långt till julafton! wie


Träna!

Hellu sötnosar!
Kom hem för ett tag sen och ska nu slänga i mig en stor skål yoghurt innan träningingen börjar vid 5, så ska jag basta fett länge idag hade jag tänkt, så skönt men det va överdrivet igår, 80 jävla grader.. inte skönt!
Så ska jag hinna till paradise hotell, fanny berättade att det kommit in två tjejer, intressant!

Fina bilder, hade tråkigt på so.. ehhee







Träna Träna Träna!

Hello beautis, ska snart kila iväg till friskis och köra hårt, kommer vara så jävla skönt!
När jag kommer hem sitter jag fast vid tv:en med alla program jag ser på måndagarna, haha.. sjukt!
Måste byta om nu så jag hinner i tid! Puss, ha en bra kväll! :-)


Bilder!

Hej, kommer nästan bara bilder från dagen nu, skriver lite vart dom är ifrån osv.. hörs imorgon! Godnatt




KINA-RESTURANG! mums



På kupolen, hittade faktiskt en soft väska, tänkte till turkiet och sådär..! Haha.. nja, jaja!

Nya skor, äntligen!

och en fin chokladkalender, ska köpa en ny, vi åt upp den + att den smakade inte så gott.. hehe







myspys med nära och kära! puss på denna familjedag!! hoppas ni fick en jättemysig och trevlig första
advents-dag

Hemma i borlänge!

Helgen har gått jättefort fast ändå jättesakta!
I fredags vart det att priscilla kom hit så va i hos cat hela kvällen och natten, lite folk va där och det va ganska OK!

Igår så åkte jag,priscilla och fanny till falun! Åkte hem till priscilla först, gjorde ordning oss,åt mat och så tog vi bussen till lasarettet och gick därifrån hem till philip, klockan vart runt halv 12 när vi kom fram! Det va ganska lame först men det vart bättre! Åh, vi gick till donken på natten, och så köpte jag ostburgare, så jävla gott, måste bara säga! När vi kom tillbaka så gick vi och la oss direkt typ, skönt som fan!

Jag kom nyss hem från falun, ska göra ordning mig nu för jag,erica,pappa,emil och susanna ska bowla sen gå till julskyltningen. När jag kommer hem från allt det är klockan nog runt 5 och då ska jag,erica,anna,mamma och jessika fika och spela spel, myspys dag med dom allra bästa!

Puss, och "grattis" på första advent :D


Kupolen snart!

Hej sötisar!
Känner ni hur sjukt kallt det är ute? jag fryser typ ihjäl inomhus tillochmed, skulle vilja göra en brasa men vet inte riktigt hur man gör så måste vänta tills nån kommer hem..
Just nu väntar jag på att mamma ska komma förbi och hämta upp mig sen åker vi till kupolen en sväng! Måste välja ut några skor som pappa ska köpa åt mig för nu känner jag inte för tygskor precis! To cold..

Här är min ring jag gjorde idag på tekniken! Soft???

korvfingrar

jag och micha med lite "teknikoutfit" om man säger så..

dagens
 

Godnatt!

Nu ska lilla jag sova, har ont i min rygg och är jättetrött!
Imorgon är det fredag,sista skoldagen för veckan och så får vi se vad kvällen kommer bjuda på, nått roligt hoppas jag!

Sov så gott!


hellu

förlåt att jag skriver så sent, har inte varit hemma på hela dagen och nu har jag precis tagit en lång varm dusch!
Idag i skolan har jag fått reda på att jag fick G på mitt MATEMATIKPROV, helt otroligt! vad har hänt med mig? hihi, so proud of myself!

Hur som helst, jag har typ varit på kupolen hela dagen efter skolan, med fanny! vi kollade på kläder och satt på donals och pratade (och nej, vi är inte fjortisar för att vi satt där), så kom mamma efter ett tag och så visade jag lite grejer jag önskar mig, hehe.. , så åkte vi hem och som sagt har jag nyss duschat, ska äta någonting, har inte ätit sen lunchtid och så börjar ju paradise hotell om ett tag! Jag missade igår för att jag faktiskt åkte och kollade på ett värdelöst gymnasium.. så surt! ser fram emot 1 dec när jag ska till hagagymnasiumet istället!

Förresten har dom pyntat våran gård med en fin julgran, så mysigt, ellerhur?!


dagens
 
nej det är inte mitt lår som är knöligt, ligger en tröja nedanför (haha) fick bara lov

godmorgon

Sitter här och försöker få i mig lite av chiquita-drycken jag köpte igår, är ingen frukostmänniska direkt, inte så tidigt iaf!
Ska snart dra mig till skolan iaf och det verkar vara läskigt kallt ute, usch! Bättre med sommar? right?

Hur som helst bjuder på dagens när jag kommer hem, hehe.. ha en bra dag! :-D


tråkigt

eftersom att jag har tråkigt undertiden snor jag en sånhär grej från min systers blogg.. haha! (puss anna) inte för att den drar ut speciellt mycket på tiden men :D

Dagens humör: Mitt humör är bra idag!

Dagens borde: Städa

Dagens frisyr: uppsatt i en boll med en fläta i luggen 

Dagens smink: Haha ja, brunkräm,rouge (stavning?),mascara och eyeliner (stavning?)

Dagens klädsel: Blå jeans, en ljusrosa t-shirt och klackskor, finns redan bild ju

Dagens vill ha: allt jag önskar

Dagens planer:
Åka till falun på gymnasiet

Dagens tråkigaste:
att jag missar paradise hotell

Dagens längtan:
kommer inte på något för dagen men jag längtar till julafton väldigt mycket


Haraldsbogymnasiet!

Tjenare!
idag har jag som vanligt varit i skolan, hade bland annat engelska idag och fick lite reda på hur det gick på mina prov jag haft.. kommer gå mot VG-kurs nu så det Va ju skitbra, so happy! Och så hade jag ju matteprov idag, svarade på det mesta och hoppas det blir nånting bra av det då.. slet ju så mycket!

Om ett tag ska jag åka med sanna och hennes mamma till falun, haraldsbogymnasiet, det lockar mig så mycket.. eftersom att jag älskar musik, att sjunga och dansa osv! Kanske är nånting, vem vet..!
meeeen det som är så dåligt är att jag idag kommer missa paradise hotell, so sad..

lite mellis hihi, gott!



dagens
 

Godnatt!

Har precis målat mina naglar, ska in på toa och borsta tänderna sedan ska jag sussa! Imorgon väntar en ny skoldag med matematikprov och sådär.. inte speciellt laddad men får hoppas att min hjärna fungerar vid provet, annars.. kill me.

Ni får sova så gott och drömma så sött! Puss godnatt alla fina!


Matematik!

Hejsan! Idag har jag haft elevensval-dag, dum nog valde jag matematik.. visst är det nånting jag behöver men åh, det va så tråkigt! Jag och cat böt idag till cabaré men det va bara 97:or.. lite tråkigt och jag kunde inte spela gitarr och ville sjunga men det va redan fullt så kunde inte, så vi stack och tänkte kolla film istället men tillslut vart det matematik resten av dagen, har inte lärt mig speciellt mycket och jag har ett fucking prov imorgon och jag MÅSTE få ett G nununu, så det jag tänker göra nu tills paradise hotell börjar är att plugga matematik faktiskt, ska försöka att inte fastna här och slösa bort värdefull tid som jag kan lägga ner på matten så jag får G och får en framtid förmodligen! haha.. herregud, ja!

Slänger nog in ett inlägg innan jag ska sussa! puss 

 


Tv:en!

Myspys kläder,något gott, paradise hotell och sen hollywoodfruarna! Så nice!
Hörs imorgon! Pusss sov gott!

 





Beautiful monster

Hej ungar!
Kom hem från skolan för inte så jättelänge sen, drog ut på tiden när jag pratade med min lilla lisafisa så kom hem lite sent!
Hur som helst, ikväll börjar en till vecka med spännande avsnitt av paradise hotell,så är det hollywoodfruarna ikväll också, maria den bästa!

Nu ska jag ta mig en skål med min favorityoghurt, blåbär/vanilj! Så god!
hörs sen


Hörs imorgon!

Hejhopp!
Ikväll har jag lagat mat och det vart supergott och fett bra, är jättestolt över mig själv! hihi
Har varit hemma själv typ ett tag nu, skittråkigt.. men ska ändå sova om ett tag, är ju lite trött för har inte sovit mycket inatt! hörs imorgon

Sov gott! ♥


Söndag!

Hej!
kände att mitt senaste inlägg inte va så trevligt, nu är jag på bra humör!
Igår va det en kväll som va lite allting, eller nånting.. haha! men jag hade väl trevligt!
Åkte till falun typ på natten med fanny och priscilla, min mamma va i falun så hon hämtade upp mig i falun så åkte jag hem, skulle egentligen tillbaka och vara med cat och några mera så ja, jag åkte hem sen ville jag dra till cat så då mötte några mig men då vart det lite problem så vart hemma typ 1 timme och väntade, sen mötte dom mig igen så smög jag ut tyst som en mus! haha.. busig jag är! men jag hade ju en skaplig bra sömn.. på golvet hos cat, jag har en aning ont i min rygg för det! Skönt..

Kom hem runt typ 12 halv 1, har typ bara varit hemma och chillat lite! Kom nyss ut ur duschen och nu ska jag laga mat, min syster ska förklara hur man ska göra sen får jag klara mig på egen hand, läskigt! Hoppas jag inte bränner upp hela huset, skulle inte vara så smidigt gjort!

Hörs senare!

och fortfarande kan jag inte lägga upp bilder, fuck



hellu..

Jag är skitledsen och irriterad för tillfället.. min data fungerar igen men seriöst allting har försvunnit, spotify,msn,bilder.. ALLT! jag börjar gråta snart känns det som, nu ska jag och fanny ta oss till kupolen, vi är skitfula! hejdå

Åh, hej!!

Sitter just nu i tekniksalen vid datorn, min dator hemma är tyvärr sönder, en som vi känner ska komma hem till oss idag eller imorgon och fixa den eller iaf försöka fixa den!
Mina planer för helgen är lite smockat om man säger så!
Idag ska jag hem, färga mitt hår och sen senare åker jag,pappa och lillebror till leksand och kolla hockey när leksand möter sundsvall, jag va nästan beroende av att kolla hockey när jag va mindre men har inte varit på hockey på ett bra tag så det ska bli väldigt kul, ska ta lite bilder om jag får några bra och sen får jag klura ut nått sätt att lägga ut dom så fort som möjligt om datorn fortfarande inte funkar då!

Imorgon blir det en helskön kväll med helsköna människor, det blir asum!
På söndag är det faktiskt första advent va? Då ska jag,mamma och mina fina systrar mysa och fika tillsammans och bara känna JULKÄNSLAN! (L)

Ni får ha en bra helg osv, vi hörs när min dator är igång! PUSSSSSS

PS. hahahahhaa.. måste bara skriva en lite rolig sak från mig och katten..
nu på tekniken så håller alla på och göra bilar.. det roliga är att jag och cat sitter vid en varsin dator medans våran vikarie linus gör våran bil till oss! HAHA.. dumma vi är /cat och elin


natttiii

Hej sötungar!
Ska precis till och lägga mig i min sköna säng och sova, har nyss pluggat till kemi och so så får jag bara hoppas att det går vä imorgonl.
Har varit hos pappa hela dagen med mina systrar så det är anledningen till att jag skriver så sent!
Hoppas ni haft en bra dag och så får ni sova så gott,vi hörs imorgon! Pussss


catipati

Ska nu kila över till katten och sova över.
Våran kväll kommer nog bli plugg, paradise hotell och typ film!
Bara så ni vet går det inte att ladda upp bilder fortfarande, har bilderna från i lördags.. men jag har faktiskt en ny blogg som jag måste göra klart, den kommer finnas på veckorevyn så där kommer min blogg finnas sen!
Annars hittar ni bilderna på min facebook på mappen blandat, haha!

ha en bra kväll

Skolan nu!

Godmorgon sötnosar!
Ska snart ta mig till skolan, har luciaträning idag också och snart måste låtarna sitta.. herregud!
Jaja, idag när jag kommer hem ska jag plugga lite sen vet jag inte, har tvingat fanny att ta med sin kamera till skolan så hon följer kanske med mig hem så jag kan föra över dom till min dator så kommer bilderna ikväll för annars hade ni fått vänta 1 månad (haha) men jag gillar dig ändå fanny :)


Godnatt!

Tillbringat dagen hos pappa!
Jag och lillebror bakade pepparkakor och hur gott är inte det? sen pyntade vi dom litegrann, kul! Vi åt god tacos sen åkte vi in till tunet för min lillebror hade simträning, har varit hemma nu på kvällen och suttit en del här, ska nog lägga mig nu, läsa ut dendär dåliga boken jag måste läsa i svenskan, jobbigt läge känner jag!
Och på fredag ska jag,pappa och lillebror åka till leksand och kolla real hockey, så kul.. hehe! Va så länge sen nu! :-)

Aja, ni får ha en bra kväll och en bra dag imorgon! Nattinatti, kisses!






hem till pappa!

tjena skitungar!
Har haft fullt upp kan man säga, har varit med mina underbara vänner och det va en helt okej kväll igår!
Nu är jag hemma, trött, sliten och typ fett äcklig haha..
Ska in i duschen i typ 3 minuter sen fixa till mig och så kommer pappa, emil och susanna förbi och hämtar upp mig, så ska vi äta tacos hihi.. så gott!

Kommer hem runt 6, lagom till sista avsnittet av "the hills" som måste ses, hehe! Ha en bra dag sötisar.
det kommer bilder imorgon eller ikväll beroende på FANNY! :-)

KATTEN!

Igår va jag med min cat typ direkt efter skolan, vi gick och käkade,gick hem till cat, myste och va med två kompisar. Vi va vakna till 5 och då vaknade en viss person klockan halv 9!!! Jag dog tror jag..
Är fortfarande sjukt trött men ska snart hem och duscha och fräscha till mig lite! Tindra och Fanny kommer om ett tag eller nånting,då ska vi och cat iväg till affären och handla lite grejer! hehe

Vi hörs väl kanske senare, lovar inget! Ha en bra dag




saw 3D!

hejhopp allesammans!
ehm, jag har inte skrivit nånting idag för att jag inte vart hemma kan man nästan säga, jag kom nyss från kupolen, har varit där med Anna och kollat runt lite, käkat och så.
Ikväll ska jag och mina älskade systrar iväg och kolla på SAW 3D, så exalterad över det!
hörs imorgon, hehe puss




Nattinatti!

Nu ska jag kolla på 1 program till sen ska jag gå till sängs även om det är lite tidigt!
Och kemin kommer jag inte lyckas i känner jag, jag klarar helt enkelt inte av det, det är svårt och mitt huvud är liksom inte gjord för kemi har jag märkt, jag får göra mitt bästa imorgon, jag har ju boken om den nu blir till så stor hjälp.. I don't knooow!

Nu börjar min lista spela julmusik.. åh<3<3 godnatt

Plugga!

Hej på er, hoppas ni har haft en härlig dag!
Själv har jag varit lite småsur för att snön bara öser ner och det är svinkallt ute, och som vanligt så kastar alla snöbollar och pular folk, som jag sett idag, nån tar tag i ens armar och en annan i ens ben sen blir man utburen i snön så blir man kastad eller pulad.. som tur är har det inte hänt mig under hela masertiden, förutom att jag fått snöbollar kastade på mig typ i 7an!

Hur som helst, nu ska jag sätta mig i köket och plugga till mitt förbannande kemiprov jag har imorgon, men vi ha ju en vikarie som är lite "whatever" av sig så jag får ha boken och så! Haha.. helt otroligt! på tal om prov hde jag ett engelskaprov idag, jag svarade på allting och hoppas att det vart nånting bra av det också!  
Tänkte plugga lite matte också när jag ändå är igång, sen slår ju klockan "paradise hotel"

Ha en bra kväll! OCH så ni vet, det går inte att ladda upp bilder för att det är helt fuckat! :)


Mot skolan!

Hej! förlåt att jag typ aldrig uppdaterar men jag orkar inte ibland, haha!
Igår började det är snöa, jag trodde inte att det skulle bli SÅHÄR mycket, menmen..!
Nu får man väl en snöboll i facet när man kommer till skolan, kul. ha en bra dag!

Hemma från träning!

Nu har jag kommit hem från träningen, två pass irad, inte dåligt det inte!
har precis käkat god mat och ska slänga mig i soffan och kolla på paradise hotel! På reklamen såg det ut att vara bråk mellan Lin och Melissa, det får man verkligen inte missa!
Ha en bra kväll, hörs imorgon! Puss på er


Söndag!

Idaaag har det inte hänt nånting speciellt, jag och Priscilla vaknade sent och följde med min mamma och min syster till Ö&B av nån anledning jag inte vet..
Priscilla åkte hem för ett tag sen, typ efter "the hills" och omg.. vill att det ska fortsätta, jag blir helt galen! Det är verkligen bästa pogrammet ever, åh!

Sitter nu här och funderar starkt över vad mamma slår in för julklappar i tvrummet... vill bara smyga dit och ta en titt men blir inte lika kul kom jag på, så jag går in och duschar en snabbis, ska upp "to the hell" imorgon, inte så kul! Godnatt


Only girl in the world

priscilla sitter här och ritar på mig, eller skriver skit.. måste kolla upp sen vad hon skriver! gosh..
Snart börjar detdär programmet när gamlingar jävlas med folk, det är repris på första avsnittet nu klockan 9 så det lär man ju nästan se känner jag!
see ya later aligator, kisses

Älsklinspri på ingång!

Tjabba!
Haha.. igår va Anna ute och hade kul, kom hem på natten och så typ satt vi i min säng och pratade så hör i typ massa skrik utanför mitt fönster så typ är det en polis som åker fram och tillbaka så ser man lite folk gömma sig, det va faktiskt lite roligt, vissa sprang in på våran gård, jag och Anna trodde vi va busted att dom såg oss i fönstret.. but I hope not! haha.. ja det va kul

Nu ska jag ner och hjälpa mamma och min syster att bära upp massa grejer, ska försöka hålla mig uppdaterad under kvällens gång!
have a nice night


som ögon när barnen är små

HadeliHadelå!
Kom på att jag bara skrev ett inlägg igår..
Jag gick iallafall ut och gick runt sportfältet i det härliga vädret, orkade inte springa.. eller jag orkade men alltså min hals,får så svårt sjukt att andas när jag springer..

Aja, ska snart ut med Anna och ta lite kort om jag har lust, känns som att jag ångrar mig snart för jag är inte nöjd över hur jag ser ut, alltså verkligen.. snart börjar jag gråta (haha) usch..!!!



Och här, två armband som mamma gjort till mig, so sweet




Morgon!

Vaknade typ nyss och av någon konstig anledning är jag sugen på att gå ut och springa men känner inte att jag vill göra det själv! Får bli en annan dag helt enkelt.
Idag ska jag träffa Tindra och Fanny under dagen, ännu vet jag inte vad vi ska hitta på men det lär väl bli någonting!

Nu skriker magen, vi hörs sen!


Just the way you are!

Hellooo, i förra inlägget skrev jag att jag sova och oja, jag sov från halv 4 till fucking halv 7.. insane! Vaknade och jag är så gott som pigg men min kropp känns som en spaghetti helt bokstavligt talat,är typ blek och sådär.. hoppas det blir bättre.. den här medicinen är ju som ett sömnpiller (haha), fast kanske ganska skönt ändå? :)

Jaja, ha en fortsätt bra kväll.. ska nog in till tven och kolla på efterlyst även om det är en av dom obehagligaste program ever, fast sätter mig nog med erica och sjunger or something! kisses

Trött!

Hej, idag gick jag upp nånting vid 9, åkte till sjukhuset för att.. jag har nån nässelgrej, typ röd på kroppen eller ah..
Jag märkte att jag hade det igår, va typ prickig på benen och armarna, jag trodde att jag hade typ hudsjukdom eller nånting, jätteläskigt! Men nu är det så gott som borta men lär fortfarande ta medicinen synd nog.. vidrigt! blir astrött av den så jag orkar inte äns sitta upp haha! Ska sova nu lite så jag blir en aning pigg till ikväll när jag ska umgås med familjen!
Ha en bra dag och kväll, hörs nog sen! Puss

Godnatt!

Nu är jag skapligt trött och funderar på att sova nu! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, men på kvällen kör jag,mina systrar och min kusin på en mysig tjejkväll! Ska bli jättetrevligt, nära och kära!
Hörs imorgon! ♥

Hejhallå!

Hej!
Idag sov jag typ till 1 eller nånting, sen har jag kollat tv.. så slött! Va nyss på willys med syster och köpte mat och fyfan vad jag ångrar det jag köpte, så sjuk äckligt!
Ehm, nu väntar jag bara på att paradise hotell och desperata hemmafruar ska börja!
Men ni får ha en bra kväll sötungar!


Myspys då

Eftersom att jag inte har annat och bättre för mig tänker jag slå på en film och lägga mig i min säng och kolla!
smsa..
puss


Paradise hotell!

Jag och Anna försöker städa lägenheten tills mamma kommer hem, paradise hotell börjar snart så det blir en paus också!
Skönt att det inte är någon skola.. shit!
aja, hörs sen!

HEMMA!

Efter att ha "lanat" sedan typ 6 till 5 imorse och sov till 10 så är jag ganska trött,sliten och hungrig eftersom att jag och fanny åt sist vid 5 igår.. hereminjesus!
Men jag ska inte klaga, jag hade riktigt kul med grabbsen.. lärde känna flera stycken, det va asum! Fett roliga och sociala! Dom flesta drog runt 2-3 tror jag, sen va typ jag,martin,henke och max vakna till typ 5 sen somnade vi.. hehe men MVG för den kvällen/natten!

Jag och fanny blev hämtade av pappa för typ 1 timme sen(?) och nu är jag hemma med min syster, fanny har gått till sin mammas jobb! Nu ska jag laga mat till mig och min syster, fyfan vad jädrans gott! MATMATMAT (L)

Sommar!

RSS 2.0