jag tänker..

.. ta ett break från bloggen! Jag har lite mycket att stå i efter DENHÄR dagen. Hörs sen nångång..

I skolan just nu

sitter i skolan just nu, har SO och vi har fått nya inloggningar så nu får vi göra vad vi vill på datan. haha..
neee.. ville bara skriva lite när jag ändå satt här haha.. nu ska jag tillbaka till klassrummet och "reda" ut nått "minibråk.." ååhhh..  kul

första riktiga..

..skoldagen! Den funkade. inte riktiga lektioner, va mer bara info på alla sen slutade vi efter typ 10-20 minuter varje lektion..
Matematiken så fick jag "stivii" som lärare, får väl se hur det funkar.. kommer gå några gånger och känna efter om han är bra att förklara och sånt annars lär jag gå typ "lilla gruppen" .. kul! haha..

Efter skolan har jag gått till kuppan med erica, träffade pappa,susanna och lillebror. Vi fikade och pratade lite. Nu är jag hemma, väntar tills klockan slår till 8 då jag ska kolla på "det okända" och det får mamma kolla på med mig, jag är lite känslig mot sånnadär grejer, spöken och sånt.. är så sjukt läskigt! hehe.. tönt.


söndag

Imorgon tänker jag gå till skolan för att nu börjar det på riktigt, kanske vore bra att vara där om dom gör grupper och sånt.. annars blir det allt förvirrande när jag kommer dit och inte vet nånting. Jag är inte helt frisk ännu.. har en förbaskad irriterrande hosta och är lite förkyld fortfarande, jag kommer aldrig aldrig gå en skogspromenad när det är dåligt väder har jag märkt! det va första och sista gången för mig!

Idag kommer jag vara hemma igen och jag får typ damp för jag har inte gjort nånting på flera dagar nu förutom att jag vart på sjukhuset och varit hemma, boring känner jag. Men ikväll kommer min syster Erica hem från berlin, som jag har saknat så oerhört mycket nu, det är väl det ända roliga under dom här dagarna, haha..

Nej.. nu tänker jag göra lite mat till mig själv fast känner ju knappt smak eller lukt! :(

HAHAHAHAHAHAHA.. Jessika evertsson och Elin evertsson, tro mig.. 4-5 år sen!! herregud.. snacka om att bjuda på sig!! sjukt ful :D




Godmorgon!

jag har sovit exakt hela natten utan andningproblem eller nånting, riktigt skönt! Sovit ut och sådär, vaknade runt 11 så har varit uppe ett tag nu, kollat tv och ätit frukost. Idag ska jag också bara vara hemma för jag är ju fortfarande sjuk men känner mig mycket bättre nu! Det är påväg mot rätt håll nu äntligen.
Juste.. jag har ju hemuppgift eftersom att vi va lediga i fredags, men det handlar om filmen (tror jag) så det kan kanske inte vara nått problem får man väl hoppas!


mer kläder och jag älskar det





say hello to my new "friend"

efter vårdcentralen har jag nu fått en ny "vän" eller medicin säger vi.
Nu kommer jag få klara mig själv när mamma nu börjar jobba imorgon igen.. vet inte hur det kommer gå för sig haha.. men får hoppas på det bästa helt enkelt. Och jag är pissarg att jag tror jag missar dansen på söndag, som jag väntat på så länge.. :( får bli nästa gång kanske.. det börjar bli bättre med mig tror jag!

Tänkte kolla runt på lite mer kläder, lägger nog upp om jag hittar nånting snyggt!

min nye "vän".. fuck vad jobbigt!


kläder!

jag har underhållt mig själv med att kolla lite kläder från en butik, kommer lite här. Nu åker jag till vc .. "/



jobbig natt!

igårkväll började jag få ont om luft, fick ta medicin men det hjälpte inte.. klockan 2 på natten vaknade jag, fick lov att koka te,tog en annan medicin, vaknade klockan 5 på morgonen med ännu sämre andning då fick jag åka in till akuten i falun. Jag fick verkligen kämpa med andningen, det lät som att jag va anfådd hela tiden. När vi va där klockan 20 i 6 typ.. kom en doktor och fråga frågor och massa.. efter ett tag fick jag andas in nånting, typ en astmagrej, efter 20 min skulle jag göra det igen.. det är seriöst nått som hjälper, det gjorde det sist också jag va där. 
Och ni vet sånhär näsgrej man får stoppa in för att få hjälp med luften? sån fick jag också ha, det va kul, har aldrig testat. haha.. nu mår jag iallafall lite bättre med andningen, vid halv 3 ska jag och mamma åka till vårdcentralen och få nån medicin som hjälper, hoppas det blir en sån där astmagrej eftersom att den hjälpte direkt.

Ja.. eftersom att jag är sjuk och inte gör nånting speciellt just nu förutom att må dåligt så har jag inte nått intressant att skriva, ni får ha det bra! :) 


trök

trökig kväll! Jag har suttit i soffan ett tag nu, känner att det inte finns ett smack att göra.. har tagit medicin och jag har svårt att andas, oskönt! jag kan inte äns knyta skorna, det blir för ansträngande för mig just nu.. helt sjukt! :(
nej, jag tror jag tänker stänga av datan nu.. ville bara kolla fejset och bloggen, vi hörs imorgon tror jag! puss på er, sov gott!

haha.. söööt vårbild ha?




sjuksjuksjuk..

hej sötnosar, hoppas allt är bra med er för själv är jag sjuk pga av skogen!
Idag vaknade jag runt kvart över 7.. gick till maserhallen runt halv 9 där vi skulle samlas, alla 9:or. Vi skulle ha någon aktivitetsgrej, själv kunde jag inte vara med på så mycket, jag är helt enkelt för sjuk för det, och mina halsgrejer är typ stora så har lätt att inte få tillräckligt med luft och då kan jag inte anstränga mig på sånahär grejer. Resten av skoldagen kollade vi på film som jag inte vet namnet på, det va en sann film.. som hade hänt alltså.. ett lag i nån sport skulle resa till chile eller va det va.. planet dom åkte i störtade mitt ute i ingenstans med typ bara snö och berg och en plan som va sönder, dom försökte överleva, dom va 29 från början och slutade med 16 när dom vart räddade! Snacka om lättnad i slutet.. usch, den va hemsk! dom klarade sig i 61 dagar, heeelt sjukt!

Nu väntar jag på att jag och mamma ska åka hem till min syster anna för hon ska bjuda på fika, haha.. gulligt! Och ikväll kan jag vara vaken länge och sova ut för jag är ledig vilket äger men har hemuppgifter om filmen vi såg men äsch.. det ska gå bra nog! :)

outfit today


Nattiii

Nu tänkte jag skriva mitt sista inlägg på dagen/kvällen!
Gjorde precis ett tröktest på facebook och såklart är jag den gladaste smilisen haha.. det är liksom jag!
Iallafall.. jag är fortfarande lite halvt sjuk, tänker försöka klara av skolan imorgon också, sista dagen eftersom att vi är lediga på fredag och får hemuppgifter att göra då istället. Det kan ju vara bra, göra dom på torsdag kväll tänker jag.. sen typ bara vara helt ledig på fredag och hela helgen ut :) hehe.. toppen!

goodnight sweeties!


heehehe.. såååå jag ;)


Hang with me

hejhejhej..
Igår nyste jag minst 10 gånger, om inte mer.. när jag skulle lägga mig hade jag så ont i halsen att jag inte kunde prata.. Idag va det dock lite bättre men halsen men värre men förkyldningen, jag har nysit och varit jättesnorig hela dagen och det är inte så kul, tack vare skogen som va igår, great! En till grej som sög idag va fotograferingen, ni anar inte hur förjävla ful jag vart på fotot som bara är på mig, han tog 2 kort sen fick jag välja vilket jag gillade bäst, båda va såklart superfula men fick lov att välja en iaf.. vet inte hur jag ser ut på klassfotot, antagligen lika ful som alla andra gånger på sånadär foton.. man ser svettig ut och typ helt skabbig.. nej det här dissar jag så riktigt HÅRT.

Fortfarande.. ursäkta för min blogg, den ser inte bra ut! Min syster drar fram det hela tiden, hon har suttit vid datan länge idag men inte fan händer det nått, nu kommer hon bli sur när jag skriver detta men seriöst, FIXA MIN BLOGG ANNA!! förfan!!

jaja.. nu ska jag ha tråkigt. hejdååå


Skolfoto imorron..

nu har jag precis duschat, lite sent men jag har typ legat och halvsovit när jag kom hem..
Imorgon har jag skolfoto, vilket inte känns ett dugg OK.. jag känner mig inte förberedd alls, vi har alltid fått väntat i 3-4 veckor men nu liksom, 2 dagar efter.. lite tajt med tid.. om jag inte blir nöjd denna gång kommer jag fan.. vet inte, blir liksom aldrig bra på skolfoton, aldrig!!! Nu får jag hålla tummarna hårt som fan på att jag gör detta prima alltså!

idag fick jag iaf ett örhänge av min syster som hon gjort, tänkte lägga upp en bild på den imorgon för orkar inte lägga in och blabla.. så imorgon!!! men länk till min systers blogg har ni här http://annajustnu.blogg.se !!
pusss.. hörs imorgon fina läsare!

värsta promenaden

jag är hemma vilket känns så jävla underbart!!
jag micheline och nanna åkte till plättbacken, va där vid 9 som vi skulle.. va inte så många från klassen som kom. Det regna,det va sjukt mycket lera,det va halt, och man snubblade på stubbar och rötter.. när vi kom fram säger en klass att maten är äcklig, så jag sket i att äta.. åt mina 3 frukter och drack, när vi skulle tillbaka gick det fortare och fyfan.. jag är skabbig,trött och kall.. seriöst, detta gör jag inte om.. denna vandring va fan inte värt nånting, äcklig mat, äcklig ful stuga.. NEJ!

Nu tänker jag lägga mig i sängen igen och kolla tv, äta riktig mat! därefter, DUSCHA.. och fuck, leta kläder.. det är foto imorgon på morgonen, jag hatar det så hårt! dålig dag het enkelt

nu, skogen..fy

morning, har precis packat klart min väska och ska idag ge mig ut i skogen med en del 9:or.. hur tråkigt alltså?
Vi ska typ gå 1,5 timme och då är vi framme så ska vi laga egen mat sen typ gå 1 timme tillbaka, alltså.. kolla vädret? jag kommer ju fan inte överleva känner jag.. skogen är ett HATställe för mig, alltså verkligen.. nej.. åh vad jobbigt!

iaf så får ni en jättefin outfit idag haha.. hmm

hehe nusååå..

ursäääkta att jag skriver så otroligt sent.. jag har nästan inte haft tillgång till någon data på hela dagen för att jag för det första va i skolan och att min syster har suttit här och tryckt sig i några timmar (haha)
Ja, första skoldagen funkade väl.. va bara info hela dagen sen slutade vi vid 12. Det första jag kan säga är att schemat sög balle, allvarligt, sämst.. typ alla lektioner ligger precis intill varandra, vi slutar 4 två dagar i rad,SO på måndag,tisdag,onsdag,torsdag och nej fyfan.. det känns inte bra alls! Men det är väl som det är helt enkelt, det ska nog fungera ändå.
resten av dagen va jag hemma litegrann, gick sedan till kuppan med syster och kusin.. kollade jättelite inne på hm bara, så gick jag och syster hem till oss.. efter ett tag åkte vi hem till mammas kompis eva-karin, skulle kolla på lite kläder som eva-karins dotter,lisa,inte ville ha kvar som jag oftast brukar få ta efter henne,som hänt i många år, min kära barndomskompis hehe.. :)
Just nu har jag kollat på "det okända" och seriöst, asläskigt program.. :O jag låg under mitt täcke, hade ett litet kikhål mellan mina händer.. fydå! Men är mindre rädd i skräckfilmer för jag vet att det är teater liksom.. hehe, nästan iaf! :)

Och tyvärr orkade jag inte ta en outfit-bild idag.. jag hade vilket fall svarta jeans, en tröja som är bigsize med en ficka längre ner på tröjan på sidan, asfin iaf, sen svarta klackskor och en jeansjacka!


skriver om typ 1 timme!!! hehe..

!!


Öpnna upp ditt fönster

hejtjohej!!
typ 3 minuter på barnensdag, det va verkligen urdåligt, dom hade knappt nougat.. riktigt besviken! Så vi gick till kupolen och köpte en glass sen mötte jag eric för han skulle käka pizza så jag va sällskap. nu vet jag inte vad jag ska göra.. tror jag ska städa mitt rum, duscha senare ikväll,kolla på nya avsnitt av the hills och the city, sen ska jag ju upp till skolan vilket känns helt OK.., man får ju träffa kompisarna igen och sådär.. äsch, den första veckan är ju ganska chill på maser, typ temadagar eller? fast ändå, det är liksom skolan haha.. "/    nu tänker jag försöka att fokusera mycket på skolan och bara komma in på haga sen.. kommer inte bli lätt för mig som är så sjukt dålig i ungefär allting! :)

ska börja städa nu.. puss ;)


drar ner till stan med syster nu

ska ner till stan med syster snart, när hon har ätit klart..
jag har knappt nånting att skriva så vi hörs senare istället.

outfit today


sådär..

Nu är jag på bättre humör.. hehe!
Klockan slår snart 00.00.. efter 00.00 så kan vi nu säga "imorgon är det skola", sjukt va?
Hur som helst, tänkte inte sitta här och skriva värsta långa inlägget.. jag funderar att sova och lyssna på musik från mobilen eller slå på en film att somna till men kom på att jag måste stänga av filmen innan jag ska sova för annars drar det väl typ jättemycket ström right?

så godnatt säger jag då väl, vi höres imorgon förmodligen!

Dagens.. fast hade ingenting att klä mig till fast just DÅ hade jag det (hehe..)

sursursur och sur

förlåt att jag inte skrivit nånting idag men har inte haft ork till att gör det, planerna idag va väl att gå ner till barnens dag men nejfan, nu ska jag sitta här och ha tråkigt!! jag är inte sur att jag inte kan gå dit, är sur för att, åh nej, jag tänker inte skriva.. blir bara surare! om jag har bättre humör sen så skriver jag då!

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHhdoisadohadoisahdfndoisnmriuhsrnsehriv
fbdsfbdisbbisafsafofsafsoijkddxzjdfihdsfoiu

skönt.


Fredag!!

helloo..
fredag idag da, blir väl en lugn kväll och väret är ju inte på topp heller så känner ingen lust att vara ute ikväll!
Eftersom att jag inte vet vad jag ska skriva så tänker jag lägga upp "dagens" från igår som jag inte kunde göra igår pga av min cp mobil så jag fixade det idag på ett smart sätt så nu har jag bilderna, "dagens" från idag har jag också, känner mig duktig!

Gårdagens


Dagens, enkel


åh, sommar... <3

b-b-b-iiikbok!!

jag säger det bara .. Jag Älskar BikBok! Så jävla snygga kläder så man vill ju bara köpa hela affären ..
Jag hittade som ni kanske märkte, assnygga kläder så nu ska jag bara spara ihop lite pengar sen ta mig en shoppingrunda bara inne där haha.. !

Okej.. idag ska jag iväg och träna fast det blir senare, har asont i hela överkroppen sen i tisdags..! När jag har tränat tänker jag fasen basta, fatta skönt! sen heeeeem och typ tare lungt, tror jag stannar hemma imorgon, fast vi får se med den saken, det är ju så jävla tråkigt och sitta där, inte kunna ett skit och en lärare som suger på att förklara! känns som att dom här 2 veckorna har varit bortkastad tid.. blir så sur!

har gjort en dagens men det går inte att lägga in bilder nu och vet inte varför, kommer upp så fort det går.



streetdance!!

den 29;onde testar elin evertsson och cat hanssen på streetdance.. ska bli superkul haha! fick bara lov att skriva det så ni vet ;)


imorron!!!!

BIKBOK öppnar imorgon och jag är mer än glad, är inte ni?
Jag drar iaf dit direkt efter skolhelvetet och kollar.. måste ju fasen hitta en klänning också, ska på bröllop om typ 2 veckor, känns som att det måste vara köpt snart känner jag!

men nu tänker jag äta lite glassistoralass fast i litet lass men äscchh.. puss!
och som ni ser är min blogg inte klar pga av min systers utbrott vid datan när det inte funkar, hon gav helt enkelt upp men nog ska hon göra klart den, snart hoppas jag också!





sommarskolan,ohja

Nu tänker jag gå in till köket och äta lite, är en aning hungrig! Tänkte bara ge er en "dagens outfit" som ni då aldrig får (haha) nej men jag orkar aldrig ta outfit kort konstigt nog, meeeen ska försöka göra mera sånna! promise..
angående kort på hur jag bor, alltså hela lägenheten, jag har inte glömt det, jag ska försöka fixa det så fort jag har ork till att städa hela allting haha!

såådär..

leeeeedig!!

Haha hej, vet ni? idag stannade jag faktiskt hemma vilket är sjukt skönt, bara sova ut och så! haha måste bara skriva en asrolig sak som hände inatt.. jag låg och sov, jag typ drömde att det låg en orm i min säng eller nånting, vet inte.. men iaf så typ vaknade jag (tror jag) och typ skrek på min mamma sen kom hon och jag ba "har du lagt en orm i min säng??!!!" och jag typ satt upp i sängen helt asrädd och hade sparkat iväg täcket för att jag trodde ormen låg där inlindad och mamma sa typ "nej? elin du drömmer" jag ba "neeeej jag ÄR vaken, ligger det en orm i min säng!!?" sen typ sa hon nej och så kollade jag men det fanns ingen orm där så la jag mig ner och så sov jag, HAHAHAH, helt cp

jahaja, snart ska jag och mamma iväg till förra lägenheten och hämta min mammas gamla cykel som jag ska få men tro mig, jag ska pimpa den när jag har tid! ;) Klockan 5 drar jag iväg med syster och tränar, efter det ska jag och hon sitta här och hon ska hjälpa mig med matematiken som jag helt enkelt.. suger på!
Nu är det alltså om vi räknar med den här dagen så är det typ 6 dagar kvar tills riktiga skolan börjar och jag har redan tröttnat men det ska bli kul att träffa alla igen, verkligen!
hmm.. jaha, nu ska jag klä på mig sen hämta cykeln! Ha en bra dag, pusspuss


perfect summernight and I want to go out..

ursäkta mina tråkiga inlägg! Jag har ingen som helst ork att typ bry mig om nånting just nu känner jag.. där emot orkar jag bry mig om min lista som jag gjort och så.. jag vill ju fixa det så nog ska jag kunna också! det handlar om att jag faktiskt ska försöka nå dom mål jag vill kunna nå.. ni kommer få se min lista på en bild här nere! Och jag bryr mig hur som helst inte ett piss i vad ni andra tycker,det är mig det handlar om och det är jag som ska göra det! klaga, tyck vad ni vill, mig rör det inte!

Ja.. nu är den andra veckan av helvetet igång igen, jag har verkligen ändrat mina åsikter om sommarskola helt och hållet, det är långtråkigt,svårt för mig som är trög när det gäller skolan, det suger helt enkelt.. usch! det får bli en riktig diss för dagen känner jag..
Nu har jag bestämt mig för att duscha sen typ kolla tv en stund och bara tare lugnt ikväll även fast jag skulle vilja vara ute och ha superkul med kompisar och bara njuta sista dagarna innan RIKTIGA skolan börjar.. men tyvärr inte! buhu..
och hörrni? igår pratade jag med en annan fotograf så jag ska bli fotad i slutet av den här månaden istället för att bli uppskjuten heeeeela tiden av den förra, ska bli asnice! Och min syster erica ville också fota mig som blir på måndag och det är ju toppen upp! hihihi.. superkul!

meeeeeeeen.. vi hörs imorgon sötnosar! pusspuss






snyggelin

hej, jag har tråkigt och jag har tagit lite fina bilder tyyyyyyp.












esadhjnlakd

söndag, tråkiga söndag, jag hatar dig fett mycket!
Idag, söndag har jag mest tråkat.. fast nej, jag va först med tindra till klockan 4 typ.. vi va med adam och kevin en stund! vi typ va i en lekpark haha.. jag och tindra träffade wille och alle fast tindra åkte ju hem vid 4 så det vart inte så länge, jag skulle på min kusins kalas så jag hann inte vara med dom så länge jag heller. Iaf så grattis till min kära kusin erik evertsson, 17 år! :)
Nu tänker jag sitta här en stund till sen äre ju upp till dendär förbannade sommarskolan, jag tröttnade den 3 dagen..!
Men ja, godnatt! :)

OCH som ni ser är min blogg inte helt klar haha! :)


tindra,priscilla,erland!

helloj! Idag har jag varit med tindra, vi åkte till nån thaigrej i mellsta med cat,priscilla och erland.. vart dock inte som vi tänkte oss! så jävla slöseri med pengar att åka på den skiten.. vänta på en buss i 1 timme i skogen, skitkul! not, men vi tog iaf massa bilder haha, när vi ÄNTLIGEN kom till stan gick vi och käkade kebab i parken och det va ashärligt sommarväder..eller kväll säger vi! det va sjukt kul också, jag och tindra fick för oss idén att rulla ner för backen vi satt på, ÅH herregud vad det va kul! haha..!
jaja.. nu har vi jätte bamba tråkigt.. och vi tror vi tänker sova snart faktiskt! såå.. puss på er, här kommer lite bilder också!


jag och bästavän!





min älskling


















Design!

Under ombyggnad!

lite trött,lite glad,lite sur..

jag är trött för att jag gått upp klockan 7 varje morgon hela veckan, glad för nånting som jag inte äns vet av själv, sur för att jag hatar och inte kan matematik och en annan sak som jag iiiinte vill skriva!!!
JAJA.. ikväll har jag kollat film, ätit lite glass och mysit för mä själver.. det är ganska chill vissa gånger men oftast inte!
 
Imorgon i varje fall, kommer tindra min bästavän hit och vi ska hänga med cat på kvällen! fy vad kul det ska bli, om några killar vill hänga på så hör aaaav er! :D haha..
meeeen, nu ska jag snart sova och sova och sova!! Puss, hörs imorgon! (L)

måste bara skriva ner lite låtar!!

Lucky Man - The Verve
Take A Picture - Filter
This Years Love - David Gray
♥♥


sommarskola

Hej, jag känner att jag inte orkar blogga speciellt mycket när jag är på sommarskolan för jag är så sjukt trött på dagarna.. jag är liksom asdålig på matematik och jag blir bara irriterad och så..! Nu vet ni läget men visst händer det att jag slänger in nått då och då.. så jag har inte paus från bloggen! ska fixa mig nu, vi hörs när jag har lust att skriva helt enkelt! Puss

hehe.. hej!

själv har jag varit ute heeeela långa dagen och bara flummat runt som en jag vet inte vad.. fyfan så kul jg har haft idag!! heeeelt sjukt! haha.. jaja skitsamma, ni bryr er nog inte så mkt! iiiaf.. jag har inte så mycket att skriva idag men ni mår säkert superbra! hörs imorgon pusspuss

måste bara..

skriva lite..
Alltså alla kommentarer jag har fått under min blogg har varit förfärliga men har varit många snälla också men jag tycker inte att man ska dömma folk genom hur man skriver och lägger upp på äns egen blogg? liksom.. det är för det första MITT liv och ingen annans, om ni ska klaga så kan ni framförallt stå för vilka ni är om det är så att ni står för vad ni skriver till mig! jag pekar inte ut någon eftersom att dom flesta är anonyma och ljuger om att dom är personer jag är kompis med!
det är en jävla massa om min röv hela tiden ex, haha.. jag liksom, jag börjar nästan skratta.. angående min kropp (haha) så är jag ganska glad att jag har nånting än att vara spinkig som en pinne! Och det är ju inte så att jag råför att jag har höfter som gör att jag ser ut som jag gör right? Alla ser vi olika ut.. och jag kan verkligen inte säga att jag inte sagt nått dumt om någon förut för det har jag, det har nog alla!
Men om ni inte känner mig eller så tycker jag verkligen inte att ni ska framstå som idioter om det skulle vara så att jag får reda på vilka som kommenterar dumt här, för det skulle nog vara pinsamt för er om det skulle bli så!
bara så ni vet nu..! tack för mig, nu ska jag chilla.. Puss! :)



tisdag!

tjo.. idag har det varit sommarskoal som vanligt, alltså.. inte för att vara dum i huvudet men ganska kul är det fan! haha..
Efter det så cyklade jag och cat til cocothai och käkade thaimat, så sjukt gott och fy vad mätt man blir..!
Nu tänker jag att jag ska ta och vila lite här hemma, kanske träffar cat sen.. men vi får se! Jaja.. hörs sen eller nånting! puss


klockan närmar sig 11 och jag ska sova nu..

rubriken säger väl det mesta antar jag.. klockan är snart 11 och jag ska sova nu.. jag blir galen, det är så tidigt, kommer ändå ligga i sängen och tänka på massa och inte kunna sova, pigg som en piggelin, hehe.. ;)
Okej.. nej men.. jag lär faktiskt sova nu eller iaf stänga av datorn! Vi hörs imorgon skönheter! puss




måndag..

första dagen på sommarskolan va mer chill än vad jag hade förväntat mig, hade förväntat mig en gubbe och irriterande lärare men istället fick vi en ung och rolig hahah.. fyfan! Han verkade så nervös och han va askul!! jag dör! iaf slutade vi runt 11 men egentligen skulle vi sluta 12 men det slapp vi, så bra lärare va han!

jaja.. när jag hade vart där åkte jag och cat buss in till stan, cyklade till kupolen och käkade på tacobar (så sjukt gott!) sen köpte jag ett par skor från skohuset, 100 kronor så det va ju superbra!
efter att vi vart där cyklade vi till "fetto tattoo" som ligger vid mig ungefär.. kollade när cat fixade naglarna, de va ascoolt! haha.. seriöst, jättecoolt! :D

Nu är jag hemma och tänker faktiskt äta nånting litet.. och DRICKA! gosh.. aja whatever.. pusspuss!




väldigt fin

catii



sommarskola

jaha.. jaja.. godnatt då :( hörs imorgon

sry..dålig uppdatering!!

idag har jag sovit .. typ hela dagen! Jag vaknade klockan 10 och typ käkade frukost och kollade tv.. jag kände mig lite yr men trodde det skulle försvinna men nej, det vart bara värre! Så jag vart så yr att jag inte kunde sitta upp,stå eller gå.. mådde illa också! det va äckligt som fan.. så jag råkade sova till klockan 5 hehe.. och nu har jag kollat tv och ätit litegranna mat.. sitter nu här.. ska snart duscha tänkte jag, sova blire väl snart igen för att jag ska upp klockan 7, fixa mig och blabla... sen åker jag till min bästavän eric, han ska också gå sommarskola med mig och som tur e samma ämne!! Slipper gå vilsen själv i forssaklackskolan.. haha! Men nej, nu ska jag inte skriva mer för har inget mer intressant att skriva! Pusspuss.. hoppas ni får njuta resten av sommarlovet med sena sommarkvällar och så.. själv går jag och lägger mig 10-11 nu i fortsättningen och det s-u-g-e-r! :) hör av er på helgerna för jag hoppas på allt att jag är ledig dååå!!



"We try to be happy despite all the crap, we have one another .. Always.. Priscilla!"

Grattis min älskling

Tjabbahojjsan! Idag har jag varit så fruktavsvärt trött och det har känts som att dagen aldrig tog slut men som tur gjorde den det haha.. jag har lekt,fikat,kollat tv,spelat spel,hoppat sturre och massa saker.. herregud! jag somnar nog vilken sekund som helst..! Nu är jag iaf hemma vilket jag varit ett tag nu.. skönt att bara slänga av sig alla kläder, ta på sig den rosa morgonrocken och sätta upp håret.. sjukt vad varmt det va men jaja! ska faktiskt inte klaga när jag nu kommer sitta inne 3 timmar per dag i 2 veckor och räkna matte meeen.. jag är ju fri på helgerna.. HOPPAS JAG, annars fan...men det är ganska skapliga tider liksom, 9-12? det är ju faktiskt så jag hinner med dagen iallafall! :)
jaja.. nu tänker jag inte skriva så mycket mer, grattis ännu en gång min älskling.. lillebror!






syster <3







själv va ju jag den första som fick ner en ballong med pilarna, jag är bäst! haha

några gillar foppa ser jag! haha



födelsedagsbarnet <3









snyggast hahahahah

farmor!!! <3

pappa! <3


godmorgon, tidiga morgon..

Nu är jag nästan klar, väntar in min syster sen går vi typ ut till bussen som går 20 i.. fyfan, jag vill soooova! Men jaja.. stå ut elin!
Lär göra klart allting nu, puss vi hörs sen! sköt om er :)


sovdags.. men klockan 12?

Ja, sovdags nu.. upp tidigt till djurås och förbereda mitt lillebrors kalas.. skitkul! haha.. fast ne,jag vill sova haha :(

iallafall så har jag idag vart hemma, duschat och så.. va ute och träffa en person en liten stund efter det va jag med katten, vi tog lite fina bilder haha.. förresten ska jag slänga in en SKITFUL bild på mig när jag halft ofixad, jag dör! hahaha.. men jag tycker det är kul att bjuda på sig själv ibland..;)
aja.. pusspåer och grattis till min lilla skitbror fast jag älskar honom så jävla mycket! ♥




jag älskar denna bild, känns verkligen som jag..!

åh vad jag älskar dig bästavän! ♥



HÄR ÄR BILDEN! hahahhaa jag dör, så jävla ful!

måste bara lägga upp den här bilden för hon är så sjukt jävla fin och söt!
åhå vad jag älskar dig bästavän! ♥

och dom här sötnosarna! älskar er också bästavänner! ♥

PUSSS vad fina vi är! <3

Fredag!

Nu ska jag faktiskt äta frukost.. sent känner jag men alltså, jag sover länge om jag är uppe länge!
Idag ska matilda komma som planerat, hon kommer nog på kvällen, skulle ju egentligen bli fotad idag.. eller nej, söndag, eller nej igår, eller nej, i söndags eller nej igår.. för mycket ändring så ingen fotning i huvudtaget! den som ska fota mig blir min syster istället :)

Imorgon ska jag som sagt på kalas hos min lillebror med matilda om hon vill följa, kvällen ska jag och matilda följa med cat nånstans om matilda vill följa då också haha :)

nu har jag inget mer att skriva, ha en bra dag! Puss :)



Torsdag!

Hej hörrni, igår va jag med min kusin jessika.. vi hade tråkigt på kvällen så vi drog till en fest som hennes killkompis hade, kände 2 stycken haha..meeen alla va sjukt snälla och roliga! det va kul men så drog vi hem efter ett bra tag sen sov vi typ haha.. men iaf.. en låt som jessika fått mig att lyssnat på, den kommer här under!

men sorry att jag skriver så fruktansvärt sent haha.. idag har jag varkligen inte gjort nånting, jag har städat lägenheten, eller iaf det mesta.. nån dag tänker jag faktiskt ta kort som någon ville! Fast det orkade jag inte med, blev lite slapp vid tven med en mysig film och en god glass! 
Eller jo.. jag har förresten varit på kupolen, jag höll nästan på att lägga mig på marken där inne, det va så jävla jobbigt att gå runt just där.. är det nästan alltid men finns ju fan inget å gö! Jag köpte iaf skor som jag kollat på ett tag nu.. dom kostade bara 50 nu och har kostat 150 så det va ju asum iaf!

Imorgon kommer nog matilda hit, hihi.. så väldigt med kul! sen måste jag prata med pappa om hon kan följa med på emils kalas på lödag (haha..)
jaja.. hörs imorgon! ha en trevlig natt haha! puss :)






kusin och reber :D wie

jag och reber! :D wie

haha fyfan va päck!

min älskade kusin som jag älskar så jävla mycket!! du är bäst

haha.. så jävla äcklig men fan, ÄLSKA! :D

smile

haha

skorna :)

Onsdag

heeeeej sötisar!
Idaaaag har jag varit med mina syskon, Emil kom hit för att vi (jag och mina systrar) skulle vara barnvakt eftersom att pappa och susanna åkte ut och köpte presenter till han, han fyller ju år på söndag men kalaset är på lördag så jag ska dit och hjälpa till, han bli ganska kul!
Iaf.. vi har varit hemma hos mig, kollat på kirikou, varit på stan och käkat glass och min illlebror är den mest drygaste ungen på hela jorden haha. jag är helt öm i mina fingrar för att han har vridit dom och dragit i dom, han har dragit i mitt hår och massa, fett jobbig! haha.. meeen så äre med småbarn visst? :)
nu är jag hemma och har precis ätit fiskpinnar som jag verkligen älskar!! åh det är så sjukt jävla gott haha.. herregud!! och det bästa är att.. jag är verkligen bra på att laga mat! nääästan..

nu är det lite bilder

 


dom två bilderna får väl vara dagens eller nått

min drygaste,underbaraste,sötaste,envisaste och finaste lillebror

mina finaste syskon!



ändrade planer

Idag vart det helt ändrade planer.. Priscilla kunda inte komma så gick till kupolen med min syster en stund,vart att köpa nagellack iaf, jag kan INTE gå utan nagellack på mina naglar, känner mig naken hah.. jaja! Cat kom iaf till kupolen och så va jag med henne, cyklad runt lite överallt och åt glass åå såå :) Imorgon ska jag KANSKE åka till falun till priscilla.. vi får se! Sen tror jag att matilda skulle komma nån dag i veckan.. vi får se med det då. fredag ska jag iallafall åka på dendär fotograferingen äntligen, så jag längtat, hoppas det inte blir nått fel nu igen för då blir inte elin glad av sig! :)
Meeeeeen nu tänker jag inte skriva mera, puss godnatt! hörs imorgon


Godmorgon

Vaknade runt halv 11 ungefär, har kollat på en film som heter kirikou! HAHA.. alltså trodde aldrig i mitt liv jag skulle kolla på nått i den stilen..!
Aja.. nu tänkte jag fixa mig lite fort sen ska jag följa med syster på ärenden men vet inte vad vi ska göra! har inget annat för mig så ja.. Senare kommer iaf priscilla som jag har saknat så sjukt mycket, klockan 7 vill jag åå träna men priscilla är ju här då så vi får se hur jag kommer göra! Men nu lär jag dra, puss! :)


hih, godnatt!

Nu har jag saknat min sköna säng jättemycket, ska bli så skönt att bara få sova i min egen äntligen..! PussPuss NattiNatti




borlänge ljuvaljuva borlänge!

HEEEEEEEEEJ! åh, jag är hemma nu! kul va? :D nu kommer jag skriva mycket ochd et kommer jävla massa bilder vill jag jag säga.. haha jag kommer skriva dag för dag vad jag har gjort nu! (y

Fredag: Åkte klockan 2 ungefär, vi har stannat på ikea,kollat lite.. vi va framme i stockholms skärgård på kvällen så vare bara mys framför tven med alla som va där, chips och dricka typ :)
Lördag: Åkte vi till nått ställe där det fanns djur,aktiviteter och massa grejer.. vi spelade fotbollsgolf vilket jag aldrig hört talas om men det va riktigt kul faktiskt, det va något nytt tydligen! det får bli mitt tips till er!(y
Senare fiskade vi hihi (a pappa sa att jag va grym på att fiska, kan det vara möjligt? ;)
iaf.. så efter det fick jag ont i huvudet (haha) så skulle vi åka bil till nått ställe och äta vid havet, i bilen vart jag så enormt illamående så jag kunde inte äta på ett bra tag, satt utanför en rasturangs toalett typ hela tin.. tillslut, spydde jag vilket jag inte gjort på sådär 4-5 år? helt sjukt, jag får panik av det! Efter jag hade spytt så vart jag bra igen så kunde jag hoppa,springa och allting va som vanligt som tur va! sjukt skönt! Kvällen vart iaf också lite myspys med film och så faaaast då vart det jag och småttingarna hihi :)
Söndag: Åkte vi tidigt mot gävle fast vi stannade hos susannas bror i nått ställe som inte va i gävle.. MEN iaf....
Vi åkte iaf in till campingen där vi skulle sova, i en stuga som va lika liten som en lekstuga,Onice..;( Havet vart det efter en stund, riktigt fint men kallt vatten där vi va fast det gjorde väl inge :) Vi gick och la oss runt 10 så låg jag och min lillebror och kolla på mina videor på mobilen, nått riktigt underhållande åt han har jag märkt! vet man hur man ska få han glad och tyst.. vi somnade väl runt halv 11 kanske
Måndag: Upp tidigt, duschade på campingen som har krångliga lås vilket jag hatar, jag har fobi för att låsa dörrar (a hehe.. eller det beror på vart man är :) hmm.. seeeen åkte vi till donals vid sådär klockan 9, åt frukost där som va asgott fan haha.. och första gången jag äter frukost där också :)
Furuvik klockan 10 typ, vi va där i 6 timmar tror jag det va.. länge men det gick snabbt! Sen är ju min lillebror lite halftsomhalft bortskämd så vi åkte till köpcentrumet i valbro och där köpte jag en jättemysig och snygg rosa tröja (kommer bild)! hemfäääärden till sist, NU är jag hemma i borlänge och min helg har varit helt jättebra förutom att jag spytt och haft flygande getingar vid mig hela tin! :D

NU KOMMER EN REJÄL BILDBOMB! enjoy (fast det nästan inte är några bilder på mig (a))








i biiilen.. hehe, söta!

bilen

lillebrors kusin,albin! :D

bror, tror han va tjurig haha..

då va det dags för fotbollsgolf, måste välja boll först! :)























haaaavet





















lilla ida med en lång styltmänniska haha



























tröjan! :)


haha.. ja! det va alla bilder och sådär! ska nog sova nu, pri kommer imorgon! wie, puss
Samuel Gustafsson röker fett mycket!

oh, thihihi!

HEEEJ! tänker bara skriva lite fort.. jag sitter nu i typ gävle med massa och ska precis till att äta, bada snart sen blire åka till stugan i GÄVLE..... imorgon blir det furuvik beroende på vädret och shit, men hörs på måndag eller tisdag, sköt om er, och vet ni?! VI HAR BRA VÄDER! Hhahaha ;) pusss

RSS 2.0