Hejhopp!

Idag har det varit skateboard hela tiden, åhfyfan.. lite kul va det faktiskt! ska nog börja åka!
Efter att jag vart där hela långa dagen ringer fanny och frågar om jag kan hänga på till kupolen för hon behövde hjälp med parfym (haha) så det gjorde jag direkt efter, va där ett bra tag och det värsta va ju att man träffade folk man kände när man såg ut som ett rent helvete, men det va lite kul ändå! Nu ska jag och mamma gå till moster och kolla på deras lägenhet, hörs typ efter att jag kollat på idol, för det är väl?

PS. Jag drev om att jag ska börja åka skateboard
PS igen. Jag och Fanny ska åka till avesta imorgon och leka med Tindra den saknade! wiie♥




Godnatt!

Nu tänker jag snart gå och sova för jag är trött och ska åka skateboard imorgon rätt mycket, och fyfan vad jag ska äga! 
Peace out

söt liten bild från slöjden

Hemma nu!

Kom nyss hem!
har varit i skolan, sista lektionen slapp vi och det va NO så det va nått så grymt skönt kände jag! Mamma kom och hämtade mig, vi gick till kupolen en stund, hon köpte byxor, vi käkade och sen köpte vi hårfärg till mig.. mitt röda har typ försvunnit så ska göra det om typ någon timme eller så! Hoppas det blir bra.
Annars.. imorgon är det elevens val och jag har skateboard, känns som att det inte blir speciellt lyckat eller vad tror ni? ;)


Hejdå!

Mitt schema är fullt idag, alla lektioner ligger precis inpå varandra, det kallar jag en dryg dag.. har alltså 7 lektioner idag.. en av dom är engelska, alltså har jag läraren jag bråkar med.. vi får se hur det går då! haha..
Men vi hörs när jag kommer hem, pusspuss!

Tänk vad skönt!

Kollat klart på idol, så nu tänker jag "gud vad skönt att sova tidigt" , då får jag sova längre och jag har ingenting att göra, vet inte om jag orkar se idol efter nyheterna heller!
Nu har jag nånting att fundera på litegrann! Vi hörs imorgon sötnosar!


Home!

Idag har det varit en usel dag.. eller alltså ah!
först hände det nånting i skolan med en massa och jag bara blir helt galen när sånt där händer, nått vett lär väl folk ha, blir så sjukt trött.. tänker inte sitta och skriva ut det! Bland annat åkte jag hem typ efter lunch för jag och en lärare började bråka på engelskan och hade henne i ett ämne efter så ville inte gå dit, nejtack..! Annars har jag bara chillat runt lite med katten, det är härligt höstväder och det mesta är på topp!
Förresten köpte jag mössa,jacka och leggings igår, tänkte slänga in några bilder på det! 
Jahaja, ni får väl ha det bra! Hörs sen ♥ 

Tyck gärna till!

carlings

bikbok

bikbok



Skolan!

snart går jag iväg till skolan vilket jag egentligen inte orkar men måste tyvärr göra!
jag har idrott idag och måste springa nånting som kallas 8:an , typ springa 2 kilometer hur fort man kan för att få en bra tid, eftersom att jag har astma så har jag inte en aning hur det kommer gå, det får ni nog veta sen.
jaja hörs sen, puss!


22.29!

Idag har jag varit på kupolen som sagt, la undan jacka och mössa så det blir nog att köpa imorgon förhoppningsvis. Efter det har jag suttit nästan hela kvällen i soffan och kollat på mina program och sedan kollat på två kortfilmer med Erica! Jag tänker gå tillbaka till soffan alldeles snart, har kollat facebook, lite bloggar och min egen så har ingenting mer att göra kvar här! Vi hörs mer på morgondagen, puss







Bästavännen!

Tindra almén olsson, min bästavän,min andra halva! jag älskar dig så grymt mycket och du är bäst!
saknar dig så mycket också<3!










Söndag,tråkiga söndag..

Idag är det söndag, och många av er håller nog med om att söndagen är en riktigt tråkig dag, ellerhur?
Ska om ett tag ut lite med min syster erica, tänkte få med henne in på kupolen så jag kan lägga undan vinterjacka och mössa! Hoppas det finns kvar av storleken på jackan och färgen på mössan, annars får jag nånting som kallas damp, haha..
ska fixa till mig lite nu, hörs mer sen! pusspuss, ha en bra dag! :-)


Städning!

Nu ska fanny ge sig av till kupolen och köp vinterjacka så då passar jag på att städa undan i lägenheten så mamma blir lite glad! Okej.. hon kommer om 2 timmar, måste skynda! Pusssss

Förfan, godnatt alltså! fanny bajs

Tänk för att den här jävla fredagen sög så det ärrrr ju nästan lite kul!
Nu ska jag och fanny lägga oss i min säng och sova uuuuut som bahh fan! natttiiiiii

fina

såjävlaful

våran kompis "kärran"

Teknik!

Jag sitter i datasalen som är i tekniksalen, letar fakta om mobiltelefonen och det går ju inte sådär jättebra om man säger så.. vi ska redovisa i 5 minuter nästa fredag, kommer inte kunna skriva så mycket att det tar 5 hela minuter! Damp.....
jaja, efter skolan drar jag,sanna,fanny och lisa till thai på kupolen och käkar, hörs efter det söta ungar! :-)

Godnatt!

Pluggat,kollat Idol, nu ska jag sova.. trött och sliten elin! Vi hörs imorgon mina fina! :-)


Torsdag!

Kom nyss ifrån vallenhallen där jag kollade på värdelös fotboll, vart kvar ett bra tag och tog sällskap med fanny in till stan sen. Nu är jag hemma och är typ vrålhungrig så tänker äta snart, resten av dagen tillbringar jag i köket för plugg, svenska-uppsats och teknik-uppsats och läsa flera sidor i en bok, jättekul! Hörs sen, puss :)

funderar starkt på att köpa dehär mössan för lite skojkul! har hittat en annan som är seriös haha.....!!



I like the way, the way you shake your ass around me

Hej, har inte skrivit nånting för att jag inte haft data men nuså.
Igår hade vi orientering som sagt, det gick ju inte bra alls! Jag,sanna och fanny lyckades tillsammans hitta 2 konstoller i dendär skogen, vi hade en G-bana och sen gick vi vilse, verkligen! Men vi hade sällskap då av andra som gått vilse, men som tur hittade vi en kontroll som tecken på att vi inte gått fel men det va tyvärr en kontroll till VG-banan..! Så vi kastade ivåg våra lappar och gick ner till våra lärare och sa att jag hade alla lapparna i min ficka och att vi tappat dom när vi sprang och lärare är ju inte dom smartaste så dom gick såklart på det! (y)
På vägen tillbaka till skolan så hittade vi våran nye kompis "kärran" som vi la väskorna på och åkte tillbaka på!
Jag ska lägga ut några bilder på det sen när jag fått dom, nu har jag brottom till vårdcentralen och kolla om jag har astma! KUL!

Hejhopp!

kom nyss hem från kupolen, fråga inte vad jag gjort där ungefär i 3-4 timmar haha.. jo testat kläder då.., sjukt mycket man hittar! Blir ju nästan galen, har iallafall hittat jacka och mössa till vintern så vi får se om det köps sen, hih..!
imorgon.. ska vi ha orientering, känns ju inte fullt kul om man säger så men efter det blire chill med film i skolan! aja! Nu tänker jag kolla på IDOL!

stek bild. hah


Godnatt!

Hej, skrev ingenting tidigare idag förutom mitt "stressinlägg" innan träningen. Nej men jag tänkte aldrig på att skriva förut idag. kom hem vid 8 då jag hade tränat klart, kollade på "det okända" sen duschade jag, nu har jag torkat håret osv! jag tänker lägga mig och sova nu, har en dag imorgon också. Puss sov gott alla fina :)


Träna!

Skriver när jag kommer hem, sticker iväg och tränar nu! pusspuss
FRÅGA PÅ DÅÅÅ föfan! hahaha. frågestund ju


Sova sova och sova!

Rubriken säger väl det mesta haha! u skoldag imorgon och kan inte säga att det känns kul i huvudteget men vi hörs mer imorgon mina söta ungar! Pusspuss


Hej!

Hej, sorry att jag inte skriver förän nu!
Igår va jag i Falun med Iza och Priscilla, gud vad jag saknat dom och framförallt Priscilla min lillasyster, hihi!
Vi drog till nån liten fest i närheten av Iza, kan säga att jag hade lite tråkigt.. kände i-n-g-e-n och ah.. men ja, vi drog hem till Iza och då hängde Hasonna och Milo med oss, senare kom Danne och två killar som jag inte kände haha! Danne och dom drog efter ett tag, Iza gick och la sig och vi 4 satt vid datan och dampa, nejmen kul hade jag!
Idag åkte jag hem runt 1 och kom hem strax innan 2, fixade till mig och drog ner till marknaden med Fanny och hennes lillasyster Lisa! Köpte nougat såklart och så åkte dom 2 karuseller. Nu är jag hemma och ska kolla på TheHills,TheCity och RJ berger(?) med Anna och Santiiiago! Pusspuss

och en fin kepa som Fanny köpte i London till mig, gullunge hon ee!

Lördag, marknad!

Hej. Nu har jag precis käkat frukost, ska göra iordning mig så ska jag,anna och sofia ner en sväng på marknaden!
mer vet jag inte om idag, kanske ska ner till falun på kvällen men vi får se!
Pusspuss


Soffdag!

Hej, har inte skrivit nånting på hela dagen för att jag vart yr precis när jag skulle bli fotad, sen kunde ja inte typ stå, gå eller sitta.. vart därefter illamående och har bara legat hela dagen och nu på kvällen spydde jag (ofräscht). Nu mår jag som en ängel igen.. allt känns som vanligt!
Väntar nu till klockan närmar sig 10 då jag och mamma ska hämta Lena på tågstationen,ska bli riktigt kul att träffa henne, sist va för typ 2 år sedan!
Jaja.. ni får ha en bra och rolig kväll medan jag kör på soffliggande även om jag mår bra..!


Morning!

vaknade typ för 1 timme sen, har suttit och glott på tv och ätit lite frukost. Nu kom precis min syster erica hem, vi ska snart ut för hon ska fota mig, det kommer bilder sen eller typ imorgon nångång!
Och ikväll ska jag och mamma åka och hämta upp Lena som kommer från stockholm! Det blir asum!
Nu ska jag duscha lite fort innan jag går ut! Puss


Hahaha..

..jag är fortfarande vaken. Sitter här på msn och spelar spel med en sötnos, som vinner hela tiden, blir så sur!
Jag skulle egetnligen sova för ett bra tag sen men jag är övertrött så har blivit pigg nu. Kul..
neeeeej men seriöst, godnatt! hörs i mööra!

Jag är så sjukt trött!

sitter här och är så jävla trött, helt sjukt! Jag lär nästan sova snart känner jag, fast ändå känns det som att jag inte kommer somna..
iallafall så har jag idag, torsdag.. tränat med erica, passet s-ö-g men lite svettig blev man väller, när jag kom hem tvingade min syster mig att äta för det ska man göra efter att man tränat men jag va verkligen inte hungrig men fick i mig litegrann! Därefter kollade jag på idol sen plingar det på dörren ett bra tag senare, så kommer Eric och Simon inklampade och där ligger jag i soffan,halvsovande,osminkad och ingen tröja. Kändes ju inte sådär jättepassande precis då! Haha.. nu har dom åkt och nej, nu ska jag gå och dricka för jag är törstig som fan alltså! Pussss ♥


Take a risk, take a chance, make a change

Hej! Kom hem ifrån skolan för ett tag sen.
Nu är vi äntligen lediga, bara imorgon men iaf! kan sova ut och åh vad underbart!
Idag har jag inte tänkt riktigt på vad jag ska göra, väntar på att min syster anna sa komma för HON ville ta kort med mig! Anna hatar att ta kort och va med på kort så det ska bli lite kul sådär. Kommer kanske nånting sen. Lär fixa till mig lite nu hehe. Puss

Denhär bilden tog faktiskt mar(c eller k?)us på mig, han fotade lite idag!

Hej sötungar!

har precis tryckt i mig lite riktigt käk, va nyss på kupolen med kompisen philip! Det va trevligt och kul!
Har inte så mycket att skriva. På fredag är vi alla iaf lediga vilket är asbra, så sista dagen imorgon sen lediga och så är det ju borlängemarknad, nån som ska dit eller? Själv går jag mest dit bara för att köpa nougat. Finns ju nästan ingenting annat att göra på dagarna nuförtin så lika bra att gå dit en sväng!

Nej, pusspåer! hörs mer senare kanske :D


I'm nobody and nothing without music

Hej, nu är jag hemma från friskis.. riktigt svettig, håller på och äter nu sen ska jag direkt in i duschen. Jag duschade igår och nu igen haha, kändes onödigt men svettig vill jag inte vara.
Resten av kvällen kommer jag umgås med familjen min, vi ska spela nått roligt spel och typ äta lite gott, bara umgås lite.
Nej, duschen nu alltså..

Dagens outfit!

Godnatt

Nu ska jag se sista 10 minuterna av "okänd". Sedan tänker jag blåsa mitt hår, sitter fortfarande med en såndär turban eller vad det heter.
Jaja, vi hörs imorgon! Puss Och Godnatt


Musiken gör mig hel

Hej, kom precis hem ifrån skolan. Eller ja, jag va på stan i typ 15 minuter sen vart jag sur på min mamma och syster så jag gick hem..
Nu är jag hemma, tänker äta en maträtt för jag är en aning hungrig när jag oftast inte äter på monarna, idag gjorde jag faktiskt det men ja.
Nu går vi halvdagar hela veckan ut också, vilket är grymt skönt, idag hade jag bara 1 lektion så det är väldigt chilliga dagar nu!

Puss hörs sen.




Sovdags kanske..?

Nu tänker jag typ gå ifrån datan. Ska kolla på ett program med Anna, funderar där efter att sova.
Imorgon är skolan igång igen tråkigt nog, kommer med ny färg i håret, får se hur många som reagerar på de då haha..
Nej, här kommer lite bilder (haha fina)    Godnatt sötisar!












hahahahhahahahahaha




får avsluta med denna fina bild, fanny lider av det och jag bara skrattar åt na.. snällt, men seriöst
det va sjukt med kul!


Resultat säger vi






Mer imorgon, mycket mer!

tjo,
haha känner att jag är väldigt dålig att skriva nu för tin. I helgen har jag inte riktigt orkat eller vad man ska säga!
Jag och fanny har färgat hår,kollat film,varit på kupolen,sovit,varit med kompisar och massa annat så ah.

Men alltså jag och hon har tagit jättemånga bilder sen igår under färgningen och innan, dom kommer antingen imorgon eller på måndag! När fanny har tid eller så.
Nu har fanny bäddat ner sig i min säng, funderar likadant för mina ögonlock åker snart ner! Godnatt på er! PUSS

Jag är typ rödhårig, läskigt.



Kommer nog ta lite egobilder imöra om jag orkar, så får ni en riktig bild på hur mitt hår nu ser ut! hih..

New, fett med new

Elin är inne på badrummet och tvättar ur färgen, wohooo! resultat kommer väl sen :)
kolla alla allihopa, jag har färgat mitt hår brunt!


Hihi

IMORGON kommer ni få en riktig jävla bildbomb på mig och fanny.
NU ska vi typ slå på en film eller nånting. Och vi ska dela på en jättesmal säng inatt, jag eller hon kommer ramla ur.. garanterat! :D

Dadada....

Nu händer det snart en förändring med två tjejer! ;)

Onsdag

halloj, kom nyss ifrån skolan, lång dag må jag säga!
Fyfan vilken dag.. alltså alla våra lektioner ligger liksom nästan på varandra, helt sjukt jobbigt..! Sista lektionen va ju het klart bäst, NO haha.. vi har en vikare som vi nog kommer få ha hela kemitiden, han är fett schysst (stavning?). Jag och fanny skrattade så mycket på början i lektionen så vi fick lov att gå in i ett annat rum ohnej vad kul vi hade! haha.. det fanns en såndär kropp som man kan bygga isär och ihop, och vi hade isär alla delar sen skulle vi sätta tillbaka dom, det gick ju.. inte allt för bra! hjärtat satt typ i levern och typ nån korvgrej på huvudet haha.. nej det va kul som fan. Skitsamma, nu ska jag laga mat, kan gå dåligt men bäst att det går bra för jag har inte ätit på hela dagen, druckit har jag inte heller. bra

söt gammal bild på jaget! hah.. jaja

Hej hej hej!

förlåt att jag är sämst på att uppdatera, har typ inte suttit vid datan, fast har bara inte orkat skriva och sådär.. hehe
Idag har jag tillbringat hela dagen på sjukhuset av en orsak men tänker inte berätta, det är inte om mig iaf! Jag och jessika (kusin) åkte dit efter jag slutat skolan, sprang runt på falusjukhus i ungefär 1 timme om inte mer, har ont i fötterna haha.. och nej fyfan, det va inte kul alls, eller jo.. för hon och jag suger!

I lördags va jag ju på granny goes street och kommer få bilderna nu!




min sötnos

citrongodis, så gott

söt, not hah

min hals.. det är för att jag skrattar så ni vet! hah

fanny gjorde om bilden rosa

NU ska jag duscha lite fort!


Söndag!

Hej på er allihopa!
Igår va det lite mycket så kunde typ inte skriva nånting. Va på min kusins bröllop, oj vad det va fint! Jag va såklart för ung för festen men hade ändå inte tid för den om jag nu skulle få. Va på granny goes street igår med Fanny,Lisa och Sanna nämligen..!
Det va faktiskt riktigt kul men gud vad det va kallt, speciellt mot kvällen. Helt sjukt! Hoppas jag inte blir sjuk igen, jag är ju knappt helt frisk ÄN!
Det va en massa folk där man kände och det va kul där. innan kapten röd började hade sanna och lisa dragit så jag och fanny försökte få en bra plats för att se kapten röd, jag är en som hatar trånga utrymmen.. fast det bror på vart det är sådär. Vi fick en skaplig plats på kanten av publiken men vi stod inte där länge alls för vi drog in mot stan igen, satte oss på en jätteliten typ trappsteg.. såg ut som att vi va uteliggare! Har en bild, men den är typ sjukt ful! angående bilder, vi har en del bilder men dom kommer imorgon tror jag. Lisa hade fannys kamera och vi glömde ta den igår innan lisa drog ifrån oss. Så imorgon förmodligen! :)

Nu ska jag,kusin,syster och mami åka till mormor och morfar och hälsa på! hihi.. hörs sen! Puss


slitna,fula,trötta,frusna tjejer!

Godnatt!

just nu ska jag ta mig nånting kvällsmataktigt att äta, sedan tänker jag faktiskt gå och sova min min otroligt skönaste säng som jag älskar sååååå!
vi hörs mera imorgon.. kisses 


Torsdag

Tjatjenahallå! Torsdag idag, dagen började med att jag kom försent haha, seeen har jag typ haft 2 lektioner idag, eller om det va 3? Slutade väldigt tidigt idag och samma imorgon, skönt de!
när jag kom hem åt jag lite sen har jag dansat med kusin och syster haha.. vi härmade musikvideosar. Vi har lite bilder men dom får jag ikväll eftersom att dom ligger på jessikas kamera! :)

Nu ska jag till affären och köpa nånting så jag får nånting att äta senare när mamma jobbar till 9 och jag är inte bra på matlagning! (y Puss

dagens!

back..

Jag är tillbaka. dagen efter bara.. kände att det inte fanns så mkt att göra på datorn.
Angående att jag tänkte ta ett break från bloggen är för att jag inte mådde bra, tänker inte skriva vad som hänt även om jag vet att många redan vet vad som hänt. Annars är det bra med mig..
Jag tycker skolan går ganska bra för mig hittils, jobbade kemi idag.. behövde ingen hjälp, har lärt mig lite matte för jag tänker gå kvar i min grupp som jag går i nu. Har insett att den äger! Nu ska jag försöka köra på med skolan så får vi se vad resultatet blir till sommaren..

Idag iallafall, så har jag varit i skolan.. efter det tvingade min syster mig att gå till kupolen med henne, haha.. köpte nya skor, kändes att det behövdes.. mina är utslita så nu har jag köpt likadana fast mycket vitare och finare haha.. Men dom är asbra faktiskt, tycker jag. Nu ska jag ta hostmedicin, jävla äckligt.. tar typ 10-15 minuter att ta.. kul! (y


PROVIVA MIN ÄLSKLING!!!! yaaammii

skorna fan..


RSS 2.0