hemma

har nu vart hos pappa och vart barnpiga åt emil,kollade på film med han i typ 15 minuter sen skulle han in i sitt rum och spela, ja han e beroende.. men jag kollade klart på filmen och den va ju fan asbra hahaha, "UPP" :D
Är iaf hemma nu och fick lov att bli inskjutsad av pappa för sista bussen gick halv 6 men det gick lika bra dehär med :)
nuuuuuuuu ska jag dra mig från datan snart! nice. hör av mig sen! pusspåer och ha en mysig kväll för det ska jag

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! :)))

har nu tagit hål i naveln! Och alla som tagit säger att det inte gör ont, DET GÖR ONT!!!! hahahhaa.. herregud, ja nu äre gjort och får inte bada,inte böja mig ner,inte använda tajta saker, inte få nå tryck eller någonting.. livet är hort med hål i naveln :) hahha.. jaja nu äre gjort vilket känns asskönt! Och gissa vilken färg?... dodododooo.. ROSA! haha, nu är jag nöjd! Vi får se hur det går med skötningen bara ;-)

Min buss till pappa går klockan 16.25, måste rusa vid 10 över eftersom att jag e seg att gå nu haha..
Men vi hörs när jag kommer hem helt enkelt! Kanon! pusspåer!

vad tycks?


godmorgon

sötnosar!
Har precis slukat upp en bit melon och en macka. Riktigt gott! Min buss till falun går vid halv 10 så måste dra ungefär 20 över annars missar jag den och det blir inte så bra. Är typ hemma vid 12, åker till pappa lite senare och sådär, och jag bara hoppas fortfarande att det finns tider till hål i naveln! skulle bli happy som fan,har väntat sedan jag va liten på att göra det, haha! ahh... long time ago.
Idag behövs det inga bilder på min outfit, den är helt normal, svarta leggings och en vit tröja. Enkel!
Nej nu ska jag inte sitta här och skriva mer.. har ändå inget mer att skriva,men nu vet ni att jag lever och så! :-)
Puss på er

får bli en bild på min lillebror som e sötast i hela världen! ♥


natttii

nu funderar jag på att sova eller jag ska. Ska upp tidigt och idag höll jag på att somna på "jobbet" hahaha... helt sjukt trött!
Men imon ska jag vara med cat ¨sen så tar jag hål i naveln om det finns dit som sagt, senare mot kvällen åker jag hem till pappa och är barnvakt åt min sötnos emil, super! tjänar en liten slant på det också! tihih.
När jag kommer hem kommer jag vara glad över att vi då har lov!!!! det är ju helt underbart! :o

men jag skriver mer imon! Sov så gott mina fina läsare! ♥


-

idag har jag haft prao och jobbade i typ 1 timme extra, duktigt! Vi förtjänar något plagg imon eller nånting, vi har jobbat hårt, även när man vart sjuk också,trött och hungrig!
aja.. har vart hemma efter det, lagade mat också! och vetni? brandalarmet gick inte?! jag e bäst på att göra mat! ;-) shhiiit vad duktig jag känner mig idag!
Va nyss och hjälpte mamma och ted att bära kartonger, och det är då förjävligt vad dom ska tjata och klaga på mig hela tiden, speciellt ted som klagar och bara bestämmer hela tiden.. fett jobbigt! :(

Imorgon ser min dag ut så mycket soooom.. Prao på morgonen, har inge tid till hål i naveln men ska dit imon och kolla om dom har det, skulle vara asnice. Sen blire att vara med katttt..
har en tid till något annat också men ah.. pussssheeej :)

morning

just nu sitter jag med en varm kopp cappuccino, så gott! ♥
ska snart vandra hem till sanna sen till skoan en snabbis sen åka till falun! (y
kanon! vi hörs sen

dageeeeeens, kör på det nya



lite små bilder men ni ser nog.


natti

nu ska jag faktiskt sova och upp till praoen imon! kul!!!!!!!!!!!!... nat
godnatt iaf då! ♥


tv

nu ska jag kolla på hollywoodfruarna, hörs sen! <3


.

jag tror jag grinar! mitt hår ser förjävligt ut!! helt typ avhugget! KOMMER INGEN BILD! hejdå

home

har varit på kupolen i typ 3 timmar nu med cat sen kom felicia senare, har iaf köpt lite grejor. Kommer bilder på det här nere.
jag ringde mamma
Elin- mamma? du ska följa med mig när jag klipper mig!
Mamma-Jaa
Elin-bra! hejdå!

När jag kom hem
mamma-du får ta 140 kronor av dina pengar sen får du pengar av mig
elin-VA?! jaha okej, men du ska följa med
mamma-nej nog kan du gå dit själv
elin-mamma du sa att du skulle följa med!!
mamma-men du är 15 år
elin-prata inte med mig! PANG i dörren!

ute i köket efter ett tag
Ted-följ med henne så vi slipper höra när hon "gnäller"
Mamma-jag följer med
elin-JA! men du kunde sagt innan så kanske jag kunde tatt med mig en kompis eller nått
Ted-varför kan du inte gå och klippa dig själv?
Elin-för att jag inte vill?
Ted-det var det dummaste jag hört!
Elin-jaha?
ÅHH!! hatar att vara hemma ibland ja!

Iaf.. nu får jag med mig mamma och här kommer kläderna :) puss








hej

nu drar jag och cat snart till skolan och hämtar en sak till mig sen mot kupolen och shoppa litegranna! ha en nice dag! hejdå :ddd<33333333333 OCh sen ska jag klippa mig vid 4, resultat sen ;D

HERREGUD!!!!!!!!

hahahahhahahahaha.. vet inte om jag ska skratta eller gråta för den här "överraskningen" fanny hittade på.. ingen skulle komma på något sånt som hon. Helt jäkla sjukt.. alltså nu vet jag verkligen känslan av att bli kidnappad! hahaha.. nej usch.. jag ska berätta :)
Jag mötte fanny vid metropol och vi gick ut och satt oss för hon skulle "ta luft för att hon hade såååå ont i magen" (hahha) När vi satt där frågade jag liksom om vi kunde gå in snart och kolla på bio men nej säger hon så vi satt kvar och där kommer en bil med 3 "gubbar" "killar" eller ah skitsamma med rånarluvor och skumma kläder. 2 stycken av dom springer ut till mig och fanny, 1 utav dom sätter på en påse på fannys huvud. JAG springer som bara fan med klackskor, 1 av dom springer efter och jag tänkte slå han med min väska men jag tappade den och han tog den sen tog han av luvan och hälsar och presenterar sig och säger att dom bara driver med mig! jag fick nått fel i hjärtat seriöst.. har ALDRIG blivit så rädd i hela mitt jäkla liv, det va en känsla som inte går att beskriva riktigt... nej det va helt sjukt! alla började skratta och fan va hemsk det va! hahaha.. nej usch fyfan. den första tanken va "nu ska jag dö" haha.. herregud. Tack för den fanny. Och "gubbarna" va fannys pappa och hans 2 kompisar, den va riktigt bra den fanny! (y vilka tankar tjejen har alltså... ;)
Iaf åkte vi in till Torsång, fanny öppnade sin rumsdörr och där sitter ebba,frida och lisa med en massa rosa ballonger hahah.. gulllligt! efter en stund gick vi och köpte pizza sen drog ebba och vi åkte hem och kollade på film och käkade pizza. Bästa filmen och allt! nej det va helt sjukt. tack ändå tjejor, det va riktigt mysigt förutom början som skrämde livet ur mig. Hade jag inte vart så snabb hade jag inte vetat vart vi skulle heller. ahaha tur att jag e snabb även i klackskor ;) thihih.

Nu är jag iaf hemma igen. Ska nog börja tänka på att sova snart, jättetrött och ah... men vågar jag äns sova? kommer få mardrömmar efter allt :) Jag väntar nog ett tag ändå :)

kan berätta om morgondagen. Jag ska nog först på prao om jag mår bra för min hals e jättesjuk och min näsa med.. :( så vi får se helt enkelt, Iaf ska jag vara med cat imon, gå lite på kupolen, shoppa lite och så :) riktigt trevigt! :*
jaja. vi hörs imorgon någongång, hoppas ni sover gott ;)

sommartid

har alla ställt om klockan till sommartid? det har jag, känns riktigt bra, det är bara att vänta på att sommaren ska komma om det nu kommer i huvudtaget men tanke att det snöar lite då och då.. :/

Idag ska jag hitta någon jag kan gå till kupolen med så jag kan köpa någonting för mina pengar. Senare ska jag gå på bio med fanny, har inte en blekaste vilken film eller någonting.. hon är busig hon :) haha.
jaja.. vi får väl höras mer senare. puss på er

OCH jag ska klippa mig imon :Ssssssss shit. Är fan ganska orolig.. det kommer se förjävligt ut rent ut sagt! det va de. puss :)


städning

har nu vart hos pappa hela dagen. vi käkade tacos,tårta och har dock insett "tårta,ingenting för elin".. blir spyfärdig bara jag tänker på det. usch! haha jaja jag är väl en aning nöjd, tjärnade ihop lite pengar, 1100, sen ska jag få av mormor och morfar också hehe, har fått ett månadskort på gym som ett test att jag vill fortästta träna så om jag bevisar att jag vill tärna så får jag helårskort istället (y sen inatt när jag kom hem fick jag verkligen världens mysigaste zebrafilt av mamma. så gulligt! <3 hahah. Sen ska jag också få någonting av min syster anna. Tror jag!? :)

Just nu väntar jag på att Matilda ska komma för vi ska ut ikväll och cat ska också med (eller?) vi får se, hoppas verkligen det! skulle bli toppen girls!
Nu ska jag sätta igång med en storstädning så det ser en aning välkommade ut när tilddi kommer :d har en bra kväll! (L)

15 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vem äre som fyller år??!?!??! ÄRE INTE ELIN EW(v)ERTSSON!!!???? JOOOO!!! hihihihihihi. GUuuu så kul :DDDDD
nu är jag 15 era fjuttisar! :):):) känns underbart bra! :D PUSS PÅ DAGEN ...förutom min hals... usch! jag ingen röst i huvudtaget, det suger ganska hårt.. :(
nu ska jag snart dra mig till spegelen och fixa mig innan jag åker hem till pappa med anna och eriiiica, nice.
Puss på er och på dagen! (L)



sööööttttt! tack för kvällen :)


OREO♥♥♥♥♥♥♥

helt klart dom godaste kakorna, helt sjukt goda! åhhhh så goda!! mmmmmmm-ums!
|
|
V



nu kommer snart cat, hejdoooo. hörs sen (L)

rubrik-

har kommit hem nyss, eller ett tag sen, tog en buss som åkte lite onödiga vägar så det tog ett tag men är hemma nu iaf. Idag har vi inte gjort mycket alls ¨på "jobbet" så det va riktigt skönt, min hals e cp,förkyld och trött. Sjukt jobbigt känner jag,skulle ha lite kul ikväll med cat men vi får se fö jag e trött som fan och halvt sjuk.. men det visar sig, annars sitter jag hemma och myser med syster. Imorgon ska jag upp vid 10 eller tidigare, äta sen fixa mig sen bär det av till djurås med mina systrar, ska till pappa över dagen och fira mig för jag fyller år imon hihi. Senare på kvällen ska jag och cat ut sen sover jag nog över hos henne på kvällen/natten. nice, på söndag drar jag iväg på bio, kommer bli en toppenhelg tror jag! nu äre väl bara att hoppas på varmt väder antar jag (Y)

Väntar just nu på mamma för jag vill verkligen åka och handla nununu.. vi har ingenting i kylskåpet! och jag är typ jättehungrig.. :( stackars mig.. nej nu ska jag få slut på min förbaskade hicka sen tokringa min mamma! pusspåer

ja gud va söt man kan vara!


WESC

tjena.

sitter inne på våran tuffa praoplats.
EN ASGRYM AFFÄR JU, alla borde chekka in den för tusan.
Här finns ju allting man behöver för en riktigt snygg outfit.
Jeans,strumpor,underkläder,galet snygga T-shirts,hoods, och jackorna är som vanligt på topp!!
Allting i massor av färger.
Det är nånting man inte vill missa,missar man det missar man allt!

FALUN.


te/läggdags

dålig uppdatering men jag orkar fan inte skriva nånting nu.. det har inte vart nått speciellt idag förutom att jag har träffat min cat! Sen va erik och rizzy med också men jaja..
Ska nu dricka upp mitt te sen gå och lägga mig sen upp tidigt och åka buss själv till falun för sanna är redan där. men det går super!
Har tatt lite tråkiga bilder på mig själv nu och igår och i förrgår men har inte lagt in någonting, bara tråkiga bilder hahah.. inte kul alls. men ah här har ni några! puss och sov gott söta läsare! ♥







haha, nu äre sängen som gäller, godnatt!


tja

slänger in en hiss och diss nu för jag orkar inte skriva en massa, men jag ska iaf fixa mig nu.


*det snöar inte
*jag fyller om 2 dagar och tar hål om 4 ;)
*imon äre fredag!!
*idag ska jag vara med cat!


*jag e sjukt hes i halsen och lite förkyld
*jag kommer nog vara sjuk på min födelsedag..
*jag vill dissa mitt hår,hatar det!

vet lite mer men inget jag vill skriva så ni ser :) CHIO!

sova

nu ska jag sova och gå upp klockan 7, nice!.... hörs mer imorgon! Godnatt fina läsare! :)


kuuumpisar!

Sanna johansson: hennes mamma och min mamma va också barndomskompisar sen fick båda barn och det va jag och sanna, hon föddes i februari och jag i mars så det skiljer typ 1 månad ifrån, vi har växt upp med varandra som bästavänner, har nog inte så mycket minnen med någon som med sanna. Finns liksom ingen beskrivning om våran vänskap. Vi är fortfarande bästavänner och kommer förbli det förhoppningsvis. Vi har bråkat så jäkla mycket att vi bara vill döda varandra men vi båda vet att vi älskar varandra och att vi är bästavänner.
Har gått igenom så grymt mycket med den här tjejen så det är ganska sjukt. Vi ser varandra som systrar pga av våran uppväxt och våra mammor, vet faktiskt inte om vi hade känt varandra om inte våra mammor kände varandra så tur det säger jag bara! Har nog alltid kul med sanna,vi skrattar varje gång vi är med varandra, hittar på busiga saker och gör mycket roliga saker hahha.. herregud! ska jag berätta några minnen? :)
okej.. haha.. vart är början sanna? :-) nej.. det kommer bli en hel bok. men ni fattar nog att vi är bästavänner haha ♥

Cat hanssen: haha.. början av högstadiet i 7;an.det klickade nog riktigt ordentligt i klassrummet! lärde känna varandra riktigt snabbt, och vi blev och bästavänner.. har nu känt henne i typ 2 år och 7 månader och finns typ ingenting jag ångrar förutom våra småbråk som går över efter en dag! vi kan inte varan utan varandra och så äre bara! :') det är gulligt! Hon är en av dom underbaraste jag har träffat, så jäkla snäll och go så fy!
Kom ihåg när vi bara va med varandra i skolan och aldrig hemma.. hade inga minnen med henne i hubudtaget, nu äre bara för många ;-) har aldrig träffat henne utan att vi har skrattat eller gråtit av skratt, helt sjukt va kul jag har med den här tjejen! hahaha.. herregud! Nej, gud vad jag älskar kissekatten, helt underbar! puss på henne


Fanny hedman: lärde jag känna i ungefär mitten av 7;a eller så vare tidigare,någonstans där. Jag sov över hos henne en kväll och hon pratade i telefon med någon och sa att jag va hennes bästavän, ahaha fan va gla jag blev! ;-) Och sen umgicks vi bara mer och mer och blev riktigt riktigt bra vänner, gjorde massa roliga saker tillsammans och har haft så sjukt kul med henne! och har jättejättemånga minnen med henne också, lite konstiga också dock men vafan? det är bara kul det ju! Hon är en jättebra person i många tillfällen men ibland bilr man lite tjurig på varandra men sånt är livet, alla bråkar någongång.. synd nog! Just nu vet jag inte hur det ligger till riktigt mellan fanny och mig, har varit lite svängit dom senaste veckorna.. vet inte vart det leder faktiskt.. inte någonting dåligt hoppas jag! älskar henne fortfarande som min bästvän! jag har många, det erkänner jag haha. men så äre! (L)


tindra,tilda och love: Dom kan jag skriva om alla tre i samma för det är alltid dom tre flickorna vilket är underbart,har er på samma ställe hela tiden! jaja.. det började med en sommarkväll på donals och det va då jag träffade dom ute i det vilsna, dom hade ingen aning vart dom va, kände inte dom så vi lurade dom lite eftersom att dom va lite fulla hehe, förlåt för det! ;-) Sen hittade vi dom igen ute samma kväll dom fick följa med hem till fanny så vare lite partajj eller vad man ska säga! Dom åkte hem någonstan vid morgonen, efter det letade jag upp dom via bdb, vi började få kontakit med varandra, dom va supertrevliga! Sen liksom började vi träffas och har nu också blivit bästavänner men varandra, inget jag ångrar med dom tjejerna,lite failade fester och sånt funkar alltid! har jämt kul med er även om det är skratt eller tårar! haha nästan! :-) Älskar dom för att dom är som dom är och det gillar jag med dom, riktigt underbara människor! (L)


;D<3


home

idag har det varit tpy jättekul och typ väldigt tröttsamt.. haha.. vi började med at jobba som vanligt sen fick vi typ testa kläder och såntdär, efter ett tag skulle vi jobba igen, kollade så allting stämde och sådär. Efter det vrt jag och sanna sjukt jäkla hungriga, jag hade 62,50 och hon hde 50 öre haha, vi gick till någon ställe och köpte två superäckliga frallor som smaka blä och va helt torra och bara vidriga? 36 kr för 2 sånna, vi sprang (för att vi hade t-shirt) till ica och skulle köpa brownies som kostade 17 för ett paket och jag hade 16 så vi föröskte köpa men nej, dom kan inte bjuda på 1 krona! kärringjävel! :@ det va liksom våran lunch!! usch! sen hittade vi ett paket "mjuk pepparkaka" så det köpte vi för 15 kronor, gick runt och åt det, smula ner typ hela gallerian hahaha. nej gud så kul det va! jaja.. vi gick iaf tillbaka till jobbet, fick sluta rätt tidigt men vi va kvar och typ dansa hahah, ah okej? :)
trevligt!!!!! Benjamin och Johan kom sen.. ville verkligen HEM men såklart så äre Sanna som alltid skavara kvar i tyå 100003828948739472398 år! blir å tjuri men vi kom hem tillslut och nu är jag superhungrig och som tur e kom mamma och ted hem så jag (den bästa matlagaren) slipper laga mat! skönt! ;DDDDDD

Ska nu föröska städa ihop lite även om jag inte är på humör för det, är nästan ett måste känner jag! vi hörs senare sötiiiiisar!!!! (L)

gammal bild! sry..

bussen..

..går klockan 9, börjar gå mellan kvart i tio i så det är väl ett tag kvar ännu.
Idag har jag på mig lite baggyystil om ni ville veta, blir inga bra bilder så skippar det.
Idag när jag kommer hem ska jag tvinga mig själv att städa mitt jäkla rum sen ska jag kanske försöka göra mat eller om jag äter i falun någonstans, vi får se! Men vi hörs sen, puss!

hejdå

ska sova, hejdå

ajjabajja..

..för en dålig uppdatering.
idag har min dag varit... blä. typ.
Började med att jobba,vika kläder,designa dockor,larma kläder,sätta på etiketter på kläder och massa sånt. Det är ju helt okej kul liksom. när vi slutade åkte vi till britsarskolan (åkte lite långt,va påväg mot rättvik men bussen vände sen), det sög att vara där, SÖG! så jag letade buss (själv),gick lite vilse i falun och sådär. Sen hittade jag sanna igen så vi gick till bussen efter typ 3000 timmar? vart ganska så jättesur, USCH! Ja. sen satt vi på bussen och fyfan va kul det va.. typ smaskade i öronen på folk som satt framför oss sen typ filmade vi varandra när vi typ fick värsta rycken och la oss på "golvet" hahaha.. jaja vi e bra konstiga men det är bara kul! (Y)
kom iaf hem efter ett tag, skulle egentligen av vid stan men så bra som jag är åkte jag till kupolen för jag tänkte att det blir närmare, sen när vi hade åkt en bit kom jag på att jag hade flyttat närmare STAN istället.. så fick ju gå en promenad dårå. När jag kom hem va jag själv ett tag,lagade mat och det gick ju toppen... heh.. jag stekte köttbullar och det gick en aning tokigt.. brandalarmet gick så det pep som in i helvetet! sen kom grannen och stängde av det åt mig.. bra första intryck känner jag (Y) hahahaha! gud vilken dag alltså! :)

Imorgon börjar jag halv 10 och hade tänkt åka hem direkt efter och inte till någon jäkla skola, fyfan!


PÅ LÖRDAG! fyller jag 15 och ska till pappa och käka tacos,tårta och en massa, får väl presenter eller ah vill bara ha pengar så jag kan shoppa eller någonting i den stilen, har mycket jag lär köpa så skulle sitta fint.
men jaja.. ska inte skriva så mycket mer nu, ha en bra kvälllll allesammans! ♥
gammal!!!!!!!!

 


-

nu ska jag torka håret sen sovaaaaaaaaasovasovasova!!! upp klockan 7 sen till falun och jobba igen.. MHM! :)
godnatt sötisar! hörs mer imorgon :)

tven

ska nu in i duschen på 20 minuter innan hollywoodfruarna börjar, så jäkla bäst!
skriver sen puss


första praodagen

va ganska rolig,långtråkig,komplicerad,hungrigt och lite allt möjligt! men det va helt okej! när vi först kom dit kände han inte igen oss och sen lättade det upp så började vi jobba. Klädde dockor,och gjorde snyggt och sådär! slutade klockan 3 och vi gick sedan och käkade,träffade benne,kolla på kläder,åkte hem och nu är jag hemma! har sjukt ont i fötterna,jobbigt! (-:

Ikväll ska jag duscha,leta kläder till imorron och lite sådär! nicenice!

hiss och diss!


*det snöade igår och det är fortf kvar snö :((( buhu
*hittar inte mina parfymer
*är sjukt jäkla hungrig


*jag fyller år om 5 dagar och tar hål i naveln om 7 :)
*har prao i två veckor och sen påsklov, slipper skolan! (Y)
*har flyttat klart,typ! och är nöjd!
*matilda fyller 15 idag! grattis till henne, loveu bästa (L)
*nu ska jag äta! :DDD

haha pusspåer! :)<3



prao

klockan 9 går bussen till falun,nu äre prao på G! wesc (Y)
jaja.. hinner inte skriva så mycket, måste leta kläder så man ser en aning okej ut ;) puss på er, skriver när jag e hemma :)


snö?

har typ inte skrivit nånting, men har verkligen inte hunnit, igår flyttade vi verkligen typ allting, nu bor jag på en annan gata kära folk. ganska sjukt så idag ska jag bara vara hemma och fixa till i mitt rum.
Igår så flyttade vi i typ 3 timmar eller nånting sånt, senare va jag med anton på kupolen efter det träffade jag min kissekatt och vi gick hem till mig ett tag det kom lite folk sen gick vi till hemmakväll med dom och köpte godis så vi gick hem till cat och kolla film,käkade godis och drack (FANTA) :)
vi vaknade nyss. Cat skulle öppna fönstret? och vad äre vi ser?!!?!??!?!?! SNÖ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! helt jäkla  fucking jjjjjjjjjävla sjukt! trodde det skulle bli riktig JÄKLA vår men nej OKEJ! fuck u snöhelvete! :(((((
Snart ska vi iaf käka thaimat, ´hah, fett gott!! :-DD
skriver när jag kommer hem (om jag kan koppla ihop datan) ;) puss på er! :)







 

 


......

NÅGON SOM KÄNNER LIKADANT?! O:


morning

väldigt tidigt ser jag, har sovit.... DÅLIGT! undra vad det kan bero på? ... -.- åhhh..
jaja.. väcktes dels av att mamma ville ha hjälp för nu äre storflyttning, jag är så jäkla glad! det kommer bli så nice! hihi
nu ska jag snart ha isär min säng och flytta den också... så hejdå mitt rum, inte mer sova här!

Idag ska jag iaf vara med kissemissenpluttifnuttiälskling, vi ska typ vet inte.. vi hittar nog på något! :-D hehe
AJA:: PUSSS!!!!

bloggvärde: 3703 :)
SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT :) hahahhahahahahahah fotograf är katten :)

sovasova

nyss drog nordan och sebbe, vi hade det.. trevligt! Har iaf sjukt ont i min mage,fattar inte varför men ah.. snart ska cat ringa mig sen blire fan att sova,sjukt trött och magont! kan behövas lite sömn då :) puss,sov gööött!

bilder
































sköna bilder! yes, I miss ittt!






.

bloggvärde,3 657, yes! :)

hemmmaaa snuttisar

idag´har jag vart i skolan eller ah vi åkte till falun rätt tidigt, hela klassen missade bussen eller snarare bussen som missade oss och helena fick typ damp hahaa. det va kul, men teatern söööööög och va astråkig verkligen.. visste inte vad den hette och visste inte vad den handlade om, eller fattade inget av de.. den va så jäkla konstig,jaja, whatever. Ikväll ska jag som sagt sova hos cat,orkar inte gå på drag, inget stort sug till det så det blir bara mysa antar jag,hitta några och vara med kanske. vi får väl se. heh

aja..ska väl ta och äta någonting nu. hörs sen! puss söta! (L)



skolan imon

nu ska jag inte sitta här mer,blir tv nu till klockan 11 ungefär sen sova och upp till skolan.. till falun senare.
Sen efter det är jag med cat hela dagen,nattar över hos henne och sådär, skitmysigt, ellerhur katten? :)(Y)
aja.. sov så gott babes! ♥

och min blogg är nu värd 3593 :)



älskar att blogga och att fixa bilder ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ :DDDDD

om våra bloggar suger,att vi lägger upp bilder ni inte gillar,att ni inte bryr er om det vi skriver och bara stör sig rättare sagt. sluta kommentera massa dumma saker för vi kommer nog ändå inte sluta blogga för att ni "hatar" oss eller det vi skriver. 
sen får ni jättegärna fortsätta kolla våra värdelösa bloggar och när vi redigerar våra bilder så otroligt mycket men ja.. acceptera bara hur vi ser ut och hur vi gör, snälla stör er lite mer fuckers!!!!!! :)))) usch

japp. Inatt blire den sista natten jag sover i mitt "gamla" rum, imon sover jag hos cat och vi ska ha dundermysigt! På lördag blire flyttning,sängar,hyllor och massa sånt så på lördag blire att sova i "nya" lägenheten, känns underbart och lite pirrigt,fråga mig inte varför men ja haha.
nu ska jag dricka honungsvatten så jag kanske blir lite bättre i halsen! ♥
så seriös bild också......

fint? :DDDDDDDDDDDDDDDDD


-

dom som klagar och kommenterar massa dumma saker till mig, snälla, gå inte in på min blogg om ni så inte bryr er om mitt liv för det är ju det man oftast skriver om så sluta bara kolla. tack! :-)

ja.. vaknade för typ 1 timme,har legat och slappat lite och det är så skönt. Idag händer det fortfarande inget speciellt,när mamma kommer hem ska vi och handla iaf,det är det ända jag vet av vad jag ska göra idag haha.
ahmen.. så vare,puss!
smile


movie

ska nu dra mig ifrån datan för kvällen. Ska kolla på någon film nu, har dock bara dåliga typ men jaja. hittar väl någon då :) puss och ha så kul i skolan ni som ska dit imon ;)

ååhåå, så urgullig utan smink! :-)
 

mmmm


ooohh

kollade nyss hur mycket min blogg är värd, 3 544 kronor, ganska bra? eller :) hihihihi.
jaja.. har precis kollat på hollywoodfruarna på datan för jag håller aldrig koll på tider när det gäller program och sånt shit. haha men aja.. ni får ha en bra kväll, själv är jag uppe hur länge jag vill utan skola imon, yess (y

sväng förbi lägenheten

vart inge handla ... trökigt men vi åkte till lägeheten och mina väggar i mitt rum är klart och vart fan förvånad för det vart fan snyggt, vilket jag inte alls trodde först! vart nöjd så nu ska det bli fullkomlig förändring jämnfört mot det rum jag har just nu, euuu! (-:

ska käka lite mat snart,sitta lite här,kolla lite tv,ha tråkigt, plugga,sova. Ska ju vara hemma imon så det blir sova sova och sova imon. (Y)
På fredag ska jag till skolan för jag känner mig liksom rätt bra nu och ska ju vara hemma imon så antar att jag går till skolan på fredag och då ska vi dock till falun med min klass och någon till antar jag och kolla på teater,najs! (-: hihi

har hittat lite kläder från lite olika ställen nu också :)

 

 
 


cpröst

hatar att vara hes och förkyld,rösten låter förjävlig rent ut sagt när jag sjunger. bläääää...
jaja.. ska nog snart åka till affären med mamma,vill köpa lite grejor annars glömmer mamma bara det och då blir jag dampsur så bara bäst så.
känner mig faktiskt mycket bättre än vad jag gjorde imorse men ska vara hemma imon för att vara säker till helgen kanske. ja men.. ska väl klä på mig nu och sådär, puss på er! :-)


.

har nu legat i min säng hela morgonen och vart förkyld och usch va jobbigt det är.. men hoppas det blir bättre till helgen annars kan ju det bara suga totalt tycker jag!
ja jag har väl inte mycket att skriva antar jag.. är ju sjuk så finns inte speciellt mycket att göra då.
men hiss och diss här då

 
*det är vårväder och det betyder att det blir allt närmanre sommaren
*jag fyller 15 om 10 dagar
*om 12 dagar tar jag hål i naveln


*alla jäkla borlangebloggar, hatar mest
*jag är sjuuuuuuuuuk
*att snön fortfarande är kvar


.

nu ska jag kolla lite kläder på internet och så är jag hemma imon för jag orkar seriöst inte gå till skolan om jag är typ jätteförkyld och vill vara frisk till helgen liksom och mor min sa också att det va bäst om jag va hemma imon och ett + att jag då HAR en anledning till min prov,yeah! :) hiihih
aja. hejdå så länge :)

lever dock på te och halstabletter, nice! (Y)

förkyld!

har vart i skolan i 2 timmar och 30 minuter,gick ganska fort tyckte jag. Det va ganska vet inte..
men vart intresserad av eget företag då det va "blomberg systrarna" som pratade och visade liksom.. deras modeshower som dock min syster va med på och gillar ungefär lika som hon gör så det va kul. Vi får väl se hur det blir i framtiden helt enkelt! :)

har nu vart hemma i typ 1 timme och har egetligen 2 prov imon... men inte fan hinner jag läsa på någonting? eller jo men inte tid så jag hinner lära mig nånting så vi kör på bortförklaring imon som brukar hända, heh! fast ska försöka läsa på hemkunskapen för fick bättre resultat förra gången än alla andra gånger jag har fått ig.. ja jag suger men blir bättre känns det som, jag kör på!

Nu försvinner det bara mer och mer och mer......... från våran lägenhet, har idag packat tre stora kartonger med bara kläder har kvar lite mer här men det ska inte till lägenheten förän helgen eller nått :)
jaja.. ska väl FÖRSÖKA plugga nu.. om jag orkar. pusshej!

 :((((((((((( prosit..

katttiiiee

dålig sömn inatt,vaknade vid typ 5 och kunde inte sova. Men iaf så har jag vart i skolan idag och kort dag igen och hela veckan. Chilll!
Nu har jag och cat kommit hem från thairesturangen,asgott vare! nu ska vi spela wiiiiiiii :DDDD hahaha poyusss


sängen NU!

idag va vi i våran nya lägenhet,tror det kommer bli riktigt snyggt faktiskt! kommer formodligen sova där på lördag eller söndag, herregud, känns pirrigt som fan men vet inte varför fast jag vänjer mig vid det tillslut! heh
jaja.. nu äre så att jag är förfyld och nyser hela tiden och har sjukt ont i mitt lår,ska gosa ner mig i min säng nu och kolla tv tills det blir att sova, myspysigt!
ah.. men imon slutar vi tidigt igen så ska jag till lägenheten efter 2 någonting och då följer cat med och kollar och sådär. På kvällen klockan 6 ska vi vara i skolan för det är "alla yrkes kväll"... trökigt och det håller på till halv 9.. 2 timmar och 30 minuter, men det äre värt för 1 ledig dag i vår? jadååå :)
AJA,Puss och sov gott! (L)


kläder som..

..jag vill ha!

 

 

 

 
 

 
                                                                                                  dålig bild
 

 
 

 
 
 


shorts

nya shorts också! :-)


35,nej 25!

okej, vi slutade halv 12 idag sen drog jag och cat till kupolen,vart lite kläder sen käkade vi och det va en superkul kille i kassan,jag tror vi dog :) Nu är vi hemma hos mig,ska kanske till lägenheten sen och kolla hur det ser ut med mina väggar men dom är inte klara än men jaja..
nu ska vi lyssna musik och prata , pusssssss

tv,nighty

nu blire att göra iordning sig lite sen typ sova vid 10 eller typ halv 11, är jättetrött och ska upp tidigt till skolan som suger, men juste! HALVDAGAR HELA VECKAN! haha sen efter det har vi prao och efter det lov! så damn fucking najs!
slänger in en bild och nu äre godnatt sötisar,skriver imon! (L)




hemma från avesta

Igår åkte jag till Avesta. När vi kom dit åkte vi till affären,där fick man smakprova chips och så vare 1 tysk eller ryss "gubbe" där och han snackade med oss på sitt språk, han va riktigt jäkla äcklig och läskig så fyfan, sen va han typ där vi va hela tiden ;s
usch, men ja.. när vi kom hem till tindra och love gjorde vi tacos,asgott! Senare kom matilda och vi kollade på melodifestivalen, dock inte min grej om man säger så mendet va mysigt och trevligt faktiskt! Efte melodifestivalen drog vi på oss "massa" kläder och dro ut i snön, det va askul! snön va typ jättedjup så när man gick visste man inte när man skulle sjunka ner, det va jättekul hahaha. Vi träffade lite killar som vi va med, trevliga jevlar!
Sen vart det tok för kallt för mina tossingar så vi drog in, och det finns faktiskt ingen beskrivning på hur ont jag fick i mina fötter när dom tinades upp, helt sjukt, det va verkligen som nån hade satt eld på dom.. usch!
Vi duschade och hoppade in och basta en stund,snackade lite vilket alltid är trevligt, sen vart det sängdags.

Idag vaknade vi ungefär vid nått äver 10, bussen gick klockan 1 och nu är jag hemma igen och har inte en aning vad jag ska göra idag.. söndagar är alltid tråkigast i världen,tummen ner på det? :-)

nje, nu ska jag ladda min lilla rosa mp3 sen städa mitt rum! puss på er (L

avesta

nu ska jag fixa mig,leta kläder och sånt. Drar sen och träffar Love på stan sen tar vid bussen till avesta vid halv 4, Ikväll ska vi ha jättemysigt, ska nog kanske bada men iaf basta och typ tjocka oss, ska bli jättekul faktiskt! :-)hihi
jaja... lär nog skynda mig lite om jag ska leta kläder och allt möjligt! hörs nog sen annars skriver jag när jag kommer hem imorgon, puuussen och ha en chiiilll lördag för det ska jag! :)


mera

Lindex Shop Online - Blus 
 

 
 

 

 

 

 

 
 

 


olsen

Ikväll har det verkligen vart en riktig hemmakväll, riktigt mysig och kul kväll.
Började att min syster kom hit och vi spelade spel ett tag sen åt/drack det godaste, "fingrar" av choklad nivet? sen ska man bita av det som är längst ut på kanterna för det är ju nått krispit i så det är som hål inuti sen ska man suga upp "oboyen" med det som ett sugrör sen äta upp allting, det bara smälter i munnen, så sjukt gott! mmmmmmmm..
kollade nyligen på lets dance sen nånting med sol....? med mamma och ted, mysigt, och fick massage av mamma, så jäkla skönt! (-:
Nu ska jag lyssna på lite musik och gå in till min syster om ett tag och ge henne lite sällskap,lyssna musik,spela spel,dricka te och bara myspysa! skriver nog innan läggdags! puss på er sötnosar (K)

Imorgon ska jag dock nog åka till avesta till mina kära flickor som jag saknar enormt! hihih <333333

 




väntar in syster

just nu har jag rotat igenom massa lådor och hitta lite småttgamla saker, ganska kul tycker jag! snart kommer erica min syster alltså, vi ska fika lite och typ snacka,lite trevligt sådär (-:
ikväll drar jag till cat och bara myser sönder, kollar på film och har bara roligt! hihi, behöver det känner jag :) har inte hänt nått kul på ett tag nu känner jag.. Ja men så ärem, vi hörs sen! puss på er



tröjan: gjord av mig själv, HUH! :)

humöret är :(

är så jäkla sur så vet faktiskt inte vad jag ska göra faktiskt, alla dessa jäkla blgbloggar, det är ju fan sjukt SJUKT!
varför slösa tid på att skriva om folk ni antagligen inte äns känner? ganska svårt att veta saker och ting då.
nej, det finns nog andra saker ni kan lägga ner tid på istället än att göra alla människor piss, när vi får reda på vem/vilka som gjort den där fucking bloggen antar jag att den/dom kommer få en HEL DEL skit så va beredda på det. 
skulle också kunna gissa på att den/dom som gör den är så sjukt fula,omogna,har inget liv i huvudtaget och bara allmänt dumma i huvet! undrar hur ni tyckt och känt om ni skulle vara med på en blogg helt plötsligt? glada eller? don't think sooooo! ni ser saker och tror ni vet vad det är ni ser men har helt jäkla fel, sen skriver ni om en jävla bra vän till mig som heter gabriella, hon är fan en av dom snällaste personerna jag vet och helt jäkla underbar människa! sen om min "fest" ... haha, nja finns inte så mycket och säga om det direkt, det spreds på nån timme sen nån dag efter visste hela borlänge om det. Inget man skrattar åt för det va så jäkla illa den kvällen..
Och nu ett nytt inlägg om sanna johansson,min barndomskompis som jag har växt upp med och vi håller fortfarande ihop och det är en vänskap ingen förstår sig på. Jag tycker ni borde ta bort allt ni skrivit på den där fula äckelbloggen för ingenting stämmer ändå. Och fattar inte att ni kan blanda in mig och fanny hedman på det ni skrev om sanna?

förstår om ni inte kan låta bli att skriva om oss och framför allt mig som är med i 3 inlägg nu, haha det är grymt sjukt och blir fett sur men jaja.. ni/du lever väl på att döma folk sådär men har bara helt fel och det är ganska komiskt om man tänker efter! YES äcklon!


nu över till det normala! Idag har jag som valigt vart i skolan, gick till klockan 1 så det är en kort dag och det är ju bara för skönt på just fredagar.
Ikväll ska jag förmodligen sova hos katten,käka godis och kolla film, myspysigt kissemissen! ellerhur? :-)
nu har våran lägenhet blivit tommare och herregud! haha.. är jättepirrig på hur det kommer se ut sen när allt är klart och mina väggar som jag ska ha i mitt rum blir klart på måndag eller tisdag, kommer bli sjukt jäkla sur om det blir fult! men det blir nog bra! hihhiih, jaja,. pusshej på er


nattiii

ska borsta tänderna och sånt nu sen krypa ner i sängen,kolla lite tv sen sova.. behöver sömn nu känner jag, har världens huvudvärk.. har nog sjungit för mycket idag... ;s jaja.. ska bli skönt då isf! hörs imon.. sov gott ♥


-

slutar aldrig att vilja ha saker och ting, här har jag hittat görmyket kläder, gillar sånna här typer av kläder, massa grejs på dom. ah ni ser ju! :)

 
 
 
 
 
 

 
  
 
 
 
 
 
 
 

 
 

LÄNK TILL MIN KUSINS BLOGG OCKSÅ http://jessikaevertsson.blogg.se


-

har aldrig nå bra rubriker så kommer nog börja göra nått tråkigt tecken bara :)
iaf har jag nu vart på kupolen med cat och sen va vi med gabriella,anton,erik,oskar och david. men killarna drog efter ett tag så va jag med mina flicks,riktigt trevligt!

är nu hemma igen och ska nog bara chilla ikväll, har egetligen SO-läxa, komplitering för att jag klarade inte mitt prov som vi hade för ett tag sen, ska typ skriva om vatten och fiske? kul! :) verkligen min grej också... nej inte alls faktiskt. det får bli gjort till nästa vecka då vi bara går halvdagar!!! fast vi har utvecklingssamtal och det suger dels.. kommer väl sägas mycket dåligt på mitt samtal för jag är jämt okoncentrerad på lektionerna och får damp direkt jag inte kan nått och bara skiter i allt.. men det måste det bli ändring på NU!

som sagt ska jag imorgon fika med min systeryster på p&lcafeét, bästa stället som jag alltid säger! :-) efter det blir det numera KANSKE att jag och cat ska träffa två stycken.. inte säkert längre men hoppas verkligen det blir som tänkt annars blir jag suri!

nej men nu ska jag bara chilla så hörs vi antagligen innan det blir sängdags för lilla jaget! pussen


hemma..

..efter en lång sjungdag, så jäkla kul, älskar att sjunga och allt sånt. så härligt känsla!
har nu kommit hem och ska fortsätta sjunga lite nu sen ska jag typ inte göra någonting alls tror jag.. måstehitta på något känner jag, orkar inte sitta hemma här och ruttna... blää.. nej!

Igår skulle välja tapeter, det fanns två fulla böcker med olika förslag och jag gillade inga alls! bara fula men jag tog det snyggaste jag kunde hitta av dom fula så nu blire vita vägger och en svart fondvägg med nå krussiduller på typ. haha.. svårt att förklara men så är det iaf :)

nu ska jag fortsätta, pusspåer! (L)

16 dagar kvar

godmorgon!

har gjort mig klar till skolan nu, sjunga hela dagen, känns mycket bättre än att jobba i böcker och sånt shit. Imorgon slutar vi vid 1, ska nog och fika med min syster då på p&l-cafeét. Efter det träffar jag cat sen träffar vi 2 andra... hihi! najs.

jaja här kommer iaf dagens :)


HAHA

nu känns det ju tillräckligt moget att till och med att läraren ringer till min mamma om att jag kollade på 3 tjejer.. alltså?.. hahhahaha, kan det bli roligare? nej det kan det fan inte :-) jaja..ihihi

sitter just nu och lyssnar på musik, alltid lika nice! idag har jag iaf vart hemma hela dagen efter skolan. druckit varmt honungsvatten, både gott och ska hjälpa till rösten! hih, senare kom david och gabriella på besök haha, det va väl trevligt det också,heh! :-)
nu ska jag snart in på toa och ta bort sminket och borsta tänderna och sådant, sen ska jag fan sova så jag får mycket sömn, börjar 9 imon så kommer nog bli pigg när jag vaknar vilket jag inte va idag, vaknade 5 över 7 och jag går till skolan typ 20, bråttom? ja en aning! :)

jaja.. vi hörs imon med nya inlägg och sånt, hare så bra och sov gott sötnosar (L)

sorry

har typ inte skrivit någontilng alls! dåligt gjort av mig, ska bli ändring sötnosar!
Igår hade jag dock inte tid alls för data, åkte till falun efter skolan med frida och sanna, jag och sanna fixade prao så det är ÄNTLIGEN gjort nu! efter det kollade vi skor och sånt sedan vart det fika, yammie! Efter ett tag på stan tog vi bussen till lugnet och kolla på innebandyträning, va väl ganska okej typ. på vägen hem skulle vi ta oss till busstationen och frös ihjäl på den lilla biten, hade liksom en halvärmad jeansjacka men håll med att det va varmt på eftermiddagen? ja det vare! iaf kom vi hem vid ungefär nått över 9 på kvällen så det blev en lång "falustund"´kan man säga!

Idag har vi haft skola som vanligt, har vart så damn sur idag! 3 klass"kompisar" till mig och cat satt längst bak på so-lektionen, jag kollade på dom och vart bara att jag gjorde det och vet inte varför. IAF! dom sa till läraren att jag och cat kollade? hahaha, jag började skratta direkt alltså, helt sjukt. Så nu har jag fått en "uppgift" att inte glo på dom, men hallå? jag kollar vart jag vill så... (-; mina ögon, inte era, that's it tjejer (-:
jaja ska inte lägga nå mer energi om att skriva om DOM? haha, nejtack.
Nu är jag iaf hemma, kom nyss, ska nu dricka tjockt mycket honungsvatten vilket kan hjälpa till en bättre sångröst och jag ska ju sjunga typ hela dagen imorgon på elevensval så ja, håller redan nu på att sjungträna och låtarna sitter typ som en smack! tihih.. tummen upp!

och nu äre också typ 17 dagar kvar till min födelsedag, så happy. hihi.. jag önskar mig: pengar,data,mobil och digitalkamera. jag kommer verkligen inte få data och kamera men vi får väl se med det andra. hoppas iaf!

OKEJ! nu känner jag att jag har skrivit ganska sjukt mycket så vi hörs sen istället, puss på er, ha en bra vårdag! (L)

oskar är bäst men elin är lite bättre

21.46

sitte just nu i soffan och kollar på hollywoodfruarna! haha, så jäkla bra! :) hatar annan ankjävel, så jäkla ful,äcklig och allt blä! :s
jaja.. blir nog att tillbringa mycket tid framför tven ikväll för jag bara orkar inte sitta här och skriva ..
Vi hörs imorgon istället så får ni sova gott allt folk! pusspåer min söta läsare

vår? oja

någon som känner vårkänsla mer än jag? (-; fyfan va härligt! trodde seriöst att det inte att det skulle bli sommar efter all jäkla snö som kommit, herregud! jaja-- nu äre iaf påväg, varmt och skönt ute!
japp! idag har jag också blivit klar med min tröja jag gjort på sylektionerna, thih!

nu ska jag snart dra mig ner till par i hjärter för sanna ska ta hål i naveln och snart min tur! längtar! :)
hörs sen, pussen! (L)


natti bloggen

ganska stolt! det ökar på läsare på min blogg, idag vare 113 och för några dagar sedan vare 128! nice fortsätt så sweettiees! nu ska jag kolla tv i typ 1 timme sen blir sova och upp tidigt till den där jäkla skolan alltså.. blir så sur, uschja! men får ju träffa alla kompisar så det är väl ett + antar jag? :-)

Imorgon efter skolan drar jag och katt till kupolen en snabb sväng sen därefter går vi ner till atlantum och bränner fett! fy vad härligt! ♥♥ jaja.. hörs iaf imorgon någon gång! puss påer, dröm sött! ♥

tedags!

har nu duschat, så skönt! Ska nu dricka en varm kopp te, mmmmm I like!
ikväll ska jag nog bara sitta framför tven eller här och njuta av varje ledig sekund för imorgon äre helvetet igen.. pallar bara inte! fyfan.. men på torsdag har vi elevensval och det innebär sjungträna och som tur är sitter låtarna 95% nu så nu äre bara å "tuta och köra" liksom.. inte så långt kvar till själva uppträdandet och jag dör! haha shit! aja.. har stått på scen förut (-; blää..

okej, en fråga! blondin eller LJUSbrun? :) tacksam för ett svar!

och är nu osminkad och håller därför iför mitt fula face haha :)


vill ha







söndag

söndag idag och det betyder.. skola imorgon, jag bara orkar inte med det.. vill bara spola fram till sommarlov och tycker ni inte att det är påväg å bli vår nu? varmare och ljusare, så damn nice!
jaja.. Idag ska jag inte göra någonting alls.. bara vara hemma tror jag, kanske till nya lägenheten och kolla lite men det får vi se.
Har inte så mycket mer att skriva just nu,pusshej! :)

buskul

har nu vart ute med matilda och busat lite, hahahha, kastat snöbollar på fönster och typ haha jaa.. sen gick vi in i min trapp och värmde oss, vart en del kort som kommer här nere :) hehe, knas! det va kul iaf!
sen har vi lite bilder sen vi va hemma hos katt idag, sniggt! :)












det va ifrån cat och nu kommer bidler från trappen :DDDDD



matilda                                                                    jag


vi

matilda

matilda

jag

jag

jag

matilda osocial och jag är knasig :DDD

nu ska vi skita, hejdå


min knut!

 
tupera hela håret                                                     sätt upp det i en typ ful knut
 
tupera det som inte kommer med i själva knuten      dra i knuten så den blir större
 
dra fram håret överallt,i nacken och överallt och..........här haru! :) vart inte speciellt lyckad den här gången men ni ser väl på ett ungefär :) hoppas det hjälper :)
nu ska jag äta, puss på er! :)

lägenheten!

vi har nu vart hos cat skulle egetligen tillbaka men vettefan hur det blir med det? :S
jaja.. har iaf vart i nya lägenheten idag och kollat lite, min garderob är typ jättestor fast den ska bli snyggare! sen ska vi måla om mitt rum,har just nu en mörkblå vägg med äckliga fettfläckar på,usch! men jaja.. det försvinner så snart som möjligt,ska börja välja ut tapet i början av nästa vecka, nån som har förslag på en fondvägg till vita väggar? tacksam för nått förslag! heh, jaja.. just nu ligger matilda min säng och ringer runt till folk för vi har en aning jättetråkigt! haha, najs..
jaja.. lite bilder kommer här ifrån en vet inte. haha bara bilder liksom
































"morron"

nu har jag och matilda käkat och sånt, vi kom iaf hem runt 3 nångång inatt ifrån min granne, vi kollade på skräckfilmen instängd, jäkla äckliga grottmänniskor som är sjukt slämmiga och är asfyuschblä!
Idag händer nog inte så jättemycket förutom att det blir att dra till cat ikväll och käka thaimat, riktigt najs!
Och som tidigare håller vi fortfarande på att flytta, och de försvinner bara mer och mer, gonna miss this place mään,shiett!....

AJA! skriver väl senare, nu ska jag fixa mig lite och sådär! :) puss jao




min näsa, ja usch





hemma ifrån falun

idag vare planerat att flytta med mamma vet jag inte vart hon är och blabla.. jaja, jag och matilda får väl hitta på någonting med några! om nån vill?  ;) hihi.. skulle va nice!
men iaf.. som många kanske vet har jag börjat att flytta nu till en större lägenhet, så damn nice asså! längtar som fan tills allt är i sin ordning vilket kan ta ett bra tag med det äre fan värt för jag ska få en så jäkla snyggt rum nu har jag bestämt! (y
Vi hörs väl sen.. vi ska nog över till grannen min nu! :) pusspåer

resultat?

nu har vi färgat klart och ingen vet resultatet än men vi får ju se snart.. brunt?rött?lila? hhaa i don't know.. ;) jaja.. jag hör av min snart :D


jag vet, jag är bäst på att måla :)

morn

morgon och morgon, typ förmiddag men iaf.. igår somnade jag med kläder och smink på, fuck i helvete alltså! är fett sur på de! men iaf.. idag ska jag och matilda ta oss till falun ett tag och kolla lite, men första ska vi nu äta,färga hennes hår sen ska vi fixa oss och sådant! kanonbra.

Sen måste jag bara visa! har tittat på hundar och nej jag ska inte köpa men dom är ju för urgulliga ellerhur? :')
 

bjuder

ikväll kom sebbe,tobbe och lars hit och vi kollade på film och så.. dom drog, jag och matilda tog typ vädldigt fula bilder på oss, vi bjuder verkligen! haha.. herregud! :) jaja.. ni får sova så gott så hörs vi mer imorgon. puss på er! (L)







 







HAHAHAHHAA SNYGGGAA VIII EEE BROOWWRR! MANNEN


matilda kommer

är nu hemma från kupolen.. ska nog äta snart, nånting.. om jag vill ha.
Har inte så mycket att skriva just nu men matilda kommer ju iaf snart, hon är på ingång nu och vi ska typ int göra nånting alls än tror jag, men vi får se da så.. nu när jag ändå håller på här så kan jag visa dagens så hörs vi senare, puss på er! :)


pälsväst men skinn på sidorna
svarta höga skor
svarta vanliga jeans
mörktbrunt skärp som dock inte syns
och en vanlig svart tröja under

med tindribooii

nu har vi kollat på en film, ganska.. alla känslor faktiskt.. handlar om kärlek och blabla.. jaja den är rätt bra faktiskt! :) hih.. nu har vårat godis tatt slut, usch vad jag inte är sugen längre haha, shit, jaja! ni får jättegärna vara lite sociala om ni vill! hihihi, men nu ska jag och tindribooii ta massa fula bilder! NAJS! :D / lilla mörten och lilla torsken


gammal och gullig bild på mig och världensbästaavestatjejer! älskar er + cat som inte är med
på någon gruppbild ännu! (L)

myspys?

idag har jag vart med jessika, va va på kupolen i typ 30 minuter och gick sedan hem till mig & käkade mackor med oboy, mumsigt! Därefter började vi städa i en välldig fart, david och markus kom hit och va sociala..va kanske dock lite drygt men jaja.. heh.
Nu har jag och tindra vart och lämnat love i en ensamhet på en buss.. vi har köpt godis och sitter här och letar i våra kontaktlistor efter någon rolig som kanske kan komma och ge oss sällskap. går inte bra just nu verkar det som haha men annars ska vi kolla på typ 3 filmer och käka godis,thihi, så mysigt tindribooii!
vi hörs senare så får ni ha en fortsatt trevligt kväll alla läsare (L)

godmorgon

har fixat klart mig nu! ska ut och träffa jessika kusinen nu! kommer sen, puss på er! <3


01.14

natt och jag har ont i min axel och vill bara sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nununu.. så det är precis det jag tänker göra nununu! vi hörs imorgon, sov gott för dom som fortf är vakna! (L
pörrigt

pellan e hemma nu

ja jag gjorde tyvärr inget inlägg innan jag drog ut men cat hade så förbannat bråttom och inte vet jag varför heller men så låg det till helt enkelt. Är nu hemma och måste verkligen städa mitt rum, jag lovar det ligger kläder täckt över helt mitt jäkla golv, men det är så det blir när man har tjejkompisar hemma haha.
Har en stor fundering om vad jag ska hitta på senare ikväll, är typ jättetrött fortfarande.. så jobbigt men jaja.. nånting blir det väl antagligen.

Nu har vi börjat flytta också så det är typ kartonger över hela lägenheten men ska nog ut en hel del imorgon och jag har ju en väldig koll vart jag bor också. vet inte vad gatan heter och vet inte vilket nummer på porten vi har sen är jag inte 100 vilken våning det va, tjejen med koll (y ;) heh

Om någon ska jag sätta igång med att gymma och sluta upp med allt sött och gott, blir nog allt för ofta känns det som, får ta och bli typ på lördagar eller nått i den stilen för nu äre inte långt kvar till sommaren om man tänker att jag ska bli smalare.. fyfan, nej jag ska klara av detta och gå ner typ 5 kilo eller nånting sådant, önska mig lycka till! kan behövas dock! hehe :)

nej nu ska jag sätta igång här och göra någon nytta, puss på er! :)

rubrik

vakande för ett tag sen av en syster som ringer,skönt.. (y käkade med matilda och ligger i min säng och kollar på "the hills" på MTV, så bra program alltså! Idag kommer katt hem till mig vid typ 4 så ska jag ffölja med henne till kupolen en sväng för att hon ska köpa nånting. så det blir trevligt att träffa henne, thih! :)
nu ska jag kolla lite mer på the hills sen duscha,sminka,fixa håret och klä på mig. Kan ta en tag dock men hör av mig efter det! puss på er


03.40

och vi kom typ nyss hem från grannen min.. kollat på skräckfilm,fy..! vi har nu kommit hem,satt igång med att göra kladdkaka, den är fortfarande i ugnen men vi ska snart ta ut den,mmm så gott! haha
jag skriver mer imorgon istället! ... nu doftar det allt gott! HEJDÅ!(L)

rubrik

varför äns ha alla dessa rubriker, så meningslösa tycker jag.. shit.. jaja..
idag har dagen börjat med en vandring hem ifrån gylle i ett kallt snöoväder med inte speciellt varma kläder.. lyckat.. inte! Kom hem iaf cirkus lunchtiden, gick och la oss i min säng och käka sönder med chips, vi va hur sjukt hungriga som helst och kissnödiga, nej fyfan.. vill nästan inte påminna mig själv.. haha. Jag deckade ju av i min säng ett bra tag kändes det som iaf.. vaknade, käkade tacos som är hur gott som helst, MMMMMUMS! efter det traskade vi iväg till kupolen en sväng, har nu suttit där ett bra tag, va ganska trevligt dock, trevliga människor och sådant heh.
Ikväll ska vi kanske dra över till wille eller alle, vet inte än men det visar sig helt enkelt.
Sen ska jag länka matildas blogg, hon har skrivit en sak alla bör läsa så här har ni http://tilddi.blogg.se/ 
vi hörs väl mer sen då! ha en bra måndagkväll & puss på er!

vi e hemma

igår drog jag och matilda hem till en kompis men det vart inte som planerat, kul att nån koll!
Vi gick från forssa i klackskor, till donals, satt där i mer än 1 timme..GICK till gylle och sov över.. vilken kväll/natt.. sjukt trött men det får jag ta igen imorgon, matilda också.. hon sover dock kvar här inatt igen! ihihi! hör av er om ni har sjukt tråkigt haha :)

nej... men.... ska kolla tven nu och typ bara slappa.. fan va skönt, jag dör! (L)(L) puss på rumpan

RSS 2.0