matilda

hör av er om ni har tråkigt!

mornmorn

vaknade typ nyss, har käkat frukost och ska snart in i duschen sedan fixa mig lite och sådär. Matilda kommer hit lite senare så ska vi hitta på något kul senare ikväll, hoppas jag! theh.
Men jag skriver sen när jag är klar och sådär, puss på er



katten,tindra,tilda och love (L)


tvtvtvtvtvtvtvtv

sitter nu här i min tvättkorg framför datan.. känns lite.. obekvämt dock men ska snart hoppa ur den och ta mig till tven och kolla på någonting, har sjukt tråkigt och hela dagen har varit tråkig.. usch fy och blä! hörs senare, puss!

sött

besök

nu har jag sjungt i typ över 1 timme.. kan båda låtarna nu som en smäck! fan va bra, nu har vi också ått besök av några i våran släkt, mamma har ju fyllt år så vi ska typ bara fika lite, mysigt!
vi hörs efter det sötnooosaaaaar!

dagens, myskläder! chill.


vårens snyggaste skor

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMMarble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMMarble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
www.nelly.com
sen lite grejs jag hittade

Fur Hat SEK 100, Rut m.fl. - NELLY.COMAllover Sequin Playsuit SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COMDirty Calvary Pants SEK 499, One Teaspoon - NELLY.COMRetro Stripe Bikini Set SEK 558, French Connection - NELLY.COM

 


trök

har supertråkigt,är hundvakt just nu till santiago och ska snart städa och sedan duscha.
Idag har jag inte en aning om vad jag ska hitta på faktiskt.. lördag, hmm.. ahru, vi får se! har ju lov nu också, så jäkla chill! hih.

fin bild sådär,, morronfrilla. hah


morrrooonnn

nu har jag vaknat, matilda är kvar och tindra har åkt hem!
Igår hade jag grymt kul faktiskt, det va ju det som va huvudsaken till själva grejen.. några vet ju själv hur jag och cat va förra gången så.. ah! puss på det mina flickor

Idag ska jag .. vet inte faktiskt, städa mitt rum,duscha och sådant. Imorgon börjar vi iaf flytta så alla vet hah,kommer så sakna det här stället, alla mötesplatser, grannar,minnen och massa mer.. ah shit, nu blire nytt och större, ganska skönt ändå, nu blir det mer ordning och reda på mitt rum också, nya tapeter,hyllor,garderober och massa sånt shit. herregud.. imorgon!
jaja.. vi hörs sen, ha en bra lördag snuttisar! :)

homeee

nu har jag shoppat lite lite.. vart två par leggings sen ett par skor. heh.. bild där nere.
Nu har iaf tindra och tilda kommit, trodde dom skulle komma senare men nej haha.. nu väntar vi på katt som kommer nångång? haha
jaja.. har inget att skriva mer nu så hörs sen! puss ha en bra fredag!


leggingsen och skorna på denna bild

dom andra leggingsen

sen hade jag ganska tråkigt så ah.. lite fula bilder bjuder jag på!

skolan väntar

tja, hinner inte skriva så värst mycket nu men ska snart gå till skolan sen efter det ska jag ju dra direkt till kupolen och shoppa så vi hörs när jag kommer hem helt enkelt! ha en fortsatt trevligt dag! :)

tråkigt :)

tar den här dagen aldrig slut eller? shit.. känns som att den här dagen har vart i 10000 år.. haha.. har fett tråkigt för tillfället, tänkte ta brt sminket och sådant sen bara mysa ner i sängen och kolla på tv och dricka varm choklad,MUMS!
Imorgon slutar jag 1 så det är en väldigt kort dag imorgon, ska till kupolen med katt och shoppa. Skor,leggings och kanske en väska och ett par till legging, vi får se helt enkelt, kommer ju uppdatera om det imorgon isf!
På typ fram emot kvällen kommer mina babes hit, vi ska ut och ha kul! thih. mysmys.. baka kladdkaka vill jag å göra när vi kommer hem.. shit va gött! (y) haha jaja, ska inte underhålla er mer än så.. vi hörs mer imorgon med lite nya uppdateringar! Puss på er, sov gott! (L)



så jäkla fin!

shu bloggen

idag gick vi halvdag i skolan, fan va tjill, slapp matteprov då och grejs så det va nice!
Efter det drog jag och katt till mig en stund sedan hem till henne, gick till kupolen, såg mitt blivande hus som jag flyttar till snart snart.. eller lägenhet? men det är väl samma sak så shit the same.. iaf.. vi gick till kupolen som sagt, kollade på lite kläder,skor och såntdär.. träffade på rizzy och david,gick lite med dom och sådär. trevligttrevligt!
Är nu hemma och har vart det ett tag.. ska egentligen plugga men glömde boken i skolan så duktig som jag är.. måste komma på en bortförklaring.. heh, fungerar alltid! ;)(Y)
nej men här får ni en låt sen skriver jag senare sötisar

(L)


mermermer

haha, nu hittar jag bara allt mer och mer.. vissa saker vill jag inte ha men tycker dom e ganska fräsiga så ah.. :)

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 



nu ska jag snart sova dock.. ganska trött redan nu.. eller redan, jag är iaf trött! ska upp tidigt imorron som vanligt.. men vi ska gymma på idrotten imorgon så det blir ju nice.
Måste bara säga nu, jag ska ta hål i naveln snart och allt är besatämt nu så snart blire fan! fett pepp på de, har velat ha det sendan jag va en liten fjutt, i remember that!
jaja.. ni får väl sova så gott mina kära läsare så hörs vi mer imorgon! puss på er


(L)(L)(L)

Lora Mix Leggings SEK 1395, Whyred - NELLY.COM Sequins Lips Tee SEK 299, Club L - NELLY.COM Blast Shorts SEK 595, Prim i am - NELLY.COM

 Cleave Plain Black SEK 249, Vila - NELLY.COM Bobo SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Boel SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Classic Bag SEK 399, Svea - NELLY.COM Sara Zebra Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COM Sunnyplains Bikini Set SEK 558, French Connection - NELLY.COM

MyLipsLoveMe Lip Balm SEK 145, Odd Molly - NELLY.COM Beach Balm Spf 6 SEK 115, Hawaiian Tropic - NELLY.COM  Naomi Jacket SEK 349, Vila - NELLY.COM

 
 










lite kläder jag hittat som jag vill ha nununu... men jjajaa,alllt köps inte haha! :)





 


hejåhopppsan

har nu vart hos mormor och morfar och hälsat på, otroligt gulligt! Ska snart dit igen nån annan dag med min syster och kolla på kläder för mormor har ju lite gammeldags kläder och kan faktiskt gilla sånt så det blir kulkul.
Efter att jag varit där nu åkte jag och mamma till ö&b.. trökigt men ah. Är nu hemma och har inte en susning om vad jag ska göra ikväll, jo mamma ska kolla en sak på H&M så kanske ska köpa mina kära shorts som jag tittat ut för ett TAG sen så thihi.
men skriver väl sen, puss på er


vi e hemma

idag har vi varit på gylleskolan ett tag, det va fan riktigt tråkigt, vi tog bussen till kupolen och hittade på några roliga killar vi kände, vi käkade och typ gick runt och kollade. Nu har vi kommit hem och jag ska käka igen för åt typ ingenting där på kupolen och katt går snart hem så ska jag stääääda för att få pengar så jag kan shoppa med katt på fredag, så damn trevligt + att vi slutar 1 så då äre inte så mycket folk där heller sen framemot kvällen kommer tindra och tilda, jättegött bruds! (L) längtar efter er! thehe

här kommer lite randombilder på mig och katt! titta och njut! haha puss









kan inte förklara med ord hur jäkla mycket du betyder gumman!
älskar dig grymt mycket bästavän! (L)


morn

nu har jag "fixat" klart mig.. har bara på mig nå myskläder och ska gå till skolan vid 20 i 8 typ, ska hämta busskort sen hem igen och då händer katt på!
men nej, vi hörs senare snuttisar! (L)

lite fixning


sovaaaaa

just nu äre nått asäckligt program på 5:an.. aso jag blir nästan spyfärdig,ursäkta men usch.. får typ känsla att jag kommer bli så som dom när jag ser hur dom ser ut.. nej fyfan!
jaja.. nu ska jag sova, upp till skolan imon och hämta busskort sen dra hem igen och katt hänger med! toppen dude! skriver imon, sov gott söisar! (L)


GLASS

tja! sitter nu här med min magnusglass, sjukt gott! va ju ett bra jäkla tag sen jag åt glass! herregud. jaja
ehm, imorgon är jag och cat hemma ifrån skolan, vi ska egentligen ha friluftsdag.. skulle till romme men har inga skidor och sånt där så skulle vi snacka med hasse som har hand om den här grejen men han ignorera oss totalt, helt sjukt! hans fel om jag får typ IG i idrott, äckel! aja.. så vi är hemma imorgon.. eller hemma och hemma, vi ska väl bussa runt lite överallt med busskort, fan va kul det kommer bli ;-) hahaaa! sen tycker jag att ni kan kolla in kattens blogg, hon har gjort ett supergulligt inlägg till mig. hihi.. http://cathanssn.blogg.se (L)

nu ska jag ta en till och kolla på lite tv, tjock jag känner mig! Snart gymkort iaf! dåru katt! :) nu ska vi bli smala.
pusshej! thahha (L)

 


rubrik

hemma nu, är inte på humör alls så har inte stor lust att skriva så mycket nu.
hörs senare istället, hej

iiiiiiii skolaaan

Igår slängde jag in ett inlägg innan sovdags, gjorde lite musik med min syster igår också, hahah ah det funkar rätt bra iaf, vi e på gång så snart är vi kända. hahaha.
Just nu sitter jag i skolan med katt, ska snart ha språk.. trööööök. haha ahmen hinner inte skriva mer nu, pussssss! (L)

godnatt!

nu slänger jag in mitt sista inlägg för kvällen, now i gonna make some music. hörs mer imorgon, sov gott sötisar! (L) dröm om mig ;) (HAHA) <3


nyduschad

en aning chill det med, ska snart stå modell åt lite kläder som min syster ska sälja sen skriva musik med na också. najs,hahha omg! :) aja.. slänger väl in ett inlägg innan läggdags, ha en fortsatt mysig kväll! skriver sen, puss! :)


hemhemhem

nu är jag hemma igen... har inte så mycket att säga om dagen men den är ju som sagt helt tråkig..
idag har jag lite saker å göra eller ah 1 sak att göra fast en jobbig sak, leta prao med sanna.. prao, vilket är svårt att hitta! såå.. ganska jobbigt faktiskt.
nu ska jag snart äta nånting,sen ringa zani,lata prao sen ikväll ska jag duscha och sådär.. tror inte jag ska sitta vid datan ikväll,vill bara mysa vid tven, fan va chill. aja, vi får höras senare när jag kommer hem! (L)


natti söta

ska nu gåo ch fixa till mig för sovdags.. har inte skrivit så mkt idag men har bara inte orkat, ska bättra mig!
vi får iaf höras mer imorgon allesammans, skriver kanske när jag e i skolan om jag får tag i en data. Sov gott sunshines! (L



ååhh, va vi har mycket roligt framför oss vännen! längtar sönder mig
och vet att du också gör det för båda älskar det! wiiieee baby!!!
Iaf hittade jag inte nån annan bild just nu så fick ta den här och saknar
min kusin nått så grymt mycket, systerkärlek! <3

tjjjjjaaaaaaaaaaaaa

igår kom tindra och love hit och vi stack sedan till stan mot kvällen för att hinna med bussen, åkte senare till jax och kolla vare va för fest där. Jag hade faktiskt riktigt trevligt, hahaha! herregud,ah! det kommer lite bilder på det och lite andra bilder också.

Nu har dom iaf åkt hem och har ingenting att göra just nu, kanske ska var med katt en stund senare och sådär..hih.
nej nu får ni lite bilder sen hörs vi senare helt enkelt, ha en fortsatt härlig kall söndag! :)




sötälsklingen!















hahahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahaa





tack för kvällen allihopaa! ;)

nu ska jag dra och här kommer dagens! :)








godmorgon

idag vaknade jag vid nånting över 10 så det vart rätt tidigt. Idag kommer Tindra och Love hit och nattar sedan över hos mig, riktigt mysigt och kul att träffa dom igen! Vet inte vad vi kommer hitta på riktigt men nånting lär det väl blir antar jag. Katt är kanske också med så hih.
ahmen.. nu ska jag göra lite småsaker, duscha,fixa mig och sådära.
Ha en bra lördag,vi hörs sen! :-)


godnatttt

kan inte få allting jag vill ha men vill iaf ha det här! nästan allt.. tror jag, haha! jaja.. inge mer inlägg för mig ikväll, är faktiskt sjukt trött så orkar inte mer idag, godnatt babes!



sen lite saker jag ska köpa:

 BRUNKRÄM
BRUN UTAN SOL
SOLPUDER
MASSA OLIKA KRÄMER OCH STUFF
MASCARA
NAGELLACK

det va allt för ikväll, hörs imorgon!


avestaflicksen

saker och ting blir bättre hoppas jag. älskar er sjukt mycket flickor.. (L












grattis mami!

idag fyller ju min mamma år, grattis älskade mamma! :) <3



sen har jag dagens, syns inte så bra men skitsamma! :)

ska fixa till mig lite nu sen kommer det någranågra folk så blir det lite myspys! pussen (L)


tja

Idag har jag vart i skolan, tråkigt... slutade iaf 1..eller satt lvar lite längre, hade ju engelskaprov, vettefan hur det gick men svarade iaf på alla tre sidor.. mmm..
efter skolan gick jag till stan och träffade mina systrar, vi fikade på P&L cafee´t, bästa stället ever! och han som kom på själva hela P&L va där, ganska coolt tycker jag! haha. freeeent!
Nu är jag hemma och ska städa,orkade verkligen inte igår, va så sent så ah!

Här kommer då lite typ av min humor, hahhaa! xxddxdxdxddd










kommer ihåg när jag va så jäkla beroende i den här låten, omg! hahaa :)<333333333


städ/plugg

nu ska jag ta tag i lite saker här och inte bara sitta här och slappa hela kvällen! ska städa och plugga nu så inge mer data för mig,så duktig är jag ibland! ibland...
måste bara säga nu till er alla! snart blir jag blond.. ganska sjukt! haha ahh.. kommer bild här nere.
Iaf, imorgon har jag engelskaprov och jag kan typ inte så mkt... så lär träna lite eller så skriver jag bara in det på mobilen så smart som jag e! :-)
nej, ni får sova så gott säger jag redan nu! vi hörs imorgon, puss gullungar (L)

bilden är ifrån sommaren 09 så den e ganska gammal :)

trökig dag!

idag har jag vart i skolan, fett tråkigt! sket i sista lektionen och sa att jag mådde illa och hon sa att jag kanske hade fått magsjuka, men HAHA nejduuu ;) efter det va jag kvar ett tag och väntade på armin, följde med han till kupolen en kort sväng, har nu vart hemma ett bra tag, ska snart spela spel med mina systrar, kul :DDDDDDD -.-
nej men vi får höras senare, puss på er!

dagens, orkar inte fixa vit bakgrund den här gången! här har ni! :)






tja!

har vart borta hela kvällen, spenderad på kupolen med en bortskämd sanna och benjamin. det va väl lite kul.. hitta jävla massa saker jag ville ha! herregud, ah vi får se nästa vecka helt enkelt! :-) hih.
har egentligen inte tid att sitta vid datan så ska faktiskt lyssna på mitt eget förslag och det är att börja plugga nu! NU! så vi får faktiskt höras mer imorgon, sov gott allesammans! (L)


im home

idag har det vart skola, hade svårt att komma upp ur sängen, fixade mig på en halvtimme! ganska sjukt ha? eller nja.. ganska normalt kanske..
aja! skolan är ju tråkig som vanligt så finns inte så mkt mer att säga om den.
Är iaf hemma nu, äter fruktsallad som jag gjort, fyfan va gott, love fruit! tihih. Idag ska jag bara vara hemma typ, har jag vet inte.. två prov imorgon I MATTE OCH NO.. åhh! hatar det! men ah, jag har fixat så jag har provet till matten så ska bara plugga in vissa svar, kan inte ha rätt annars fattar owe (läraren) att jag har hittat på nånting, har liksom alltid haft IG.. haha ah vet, jag är sämst! :)

nej.. ska väl inte sitta här mer då, nu ska elin plugga! pussen


natti söta!

nu äre dags att fixa iordning sig för att sova, ska bli sjukt skönt, funderar att börja lägga mig tidigare så slipper jag vara så trött på mornarna, ganska smart tänkt av mig! hih. nej men vi får helt enkelt sova så gott allihopa så hörs vi imorgon! puss och godnatt! (L)


ge mig sommar!

får sådan sommarkänsla av den här.. ååhhhhh! saknar sommaren och längtar till nästa! fyfan va kul det ska bli! (L)


hej bloggg'n

idag har det vart en fullt upp dag typ. hahaa nej faktiskt inte, mer tjilldag.. efter skolan drog jag till en thairesturang och käkade med fanny och sanna, lite trevligt, TYP! ......... fyfan va sur jag är!
aha, sen när vi kom hem till sanna vart vi bjudna på tårta, sanna fyller juh 15 idag men jag blir det jag också snart så MHM! :)

Nu är jag hemma eller har vart det ett tag då men ah, ska träna lite gitarr och sjunga lite men blir fett sur! min röst börjar bli hes, fett sur! åhh.. aja.. lev med det elin! Sen är jag sur på en annan sak, hur fan gör man så man kan kolla på videosar på datan?! får typ panikdamp på de!usch.. help mee! (a
nej.. nu ska jag..jag vettefan men hejdå iaf! haha,pusspåerastjärtar


lite kul fan! :)

världensbästasanna. säger:hahahahhaha

elin säger:du är en kaugen :-O

världensbästasanna. säger:HAHAHA, SNUTT(L)

elin säger::-O

världensbästasanna. säger:hahahhaha

elin säger:vet inte vad jag ska ta mig till, sa du verkligen snopp till mig sanna? blir en aning besviken... :/

världensbästasanna. säger:HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAH ,roligast idag... HAHAHAHA, fyfan vad jag älskar dig din tokfia (L)

elin säger:nej, jag tycker inte det är så kul sanna, menar du verkligen SNOPP?! .. :|

världensbästasanna. säger:haha, klart jag inte gör <3

elin säger:tänkte väl! visste inte vad jag skulle ta mig till annars, typ ta livet av mig eller nånting i den stilen, vart verkligen sårad av det... :/

världensbästasanna. säger:hahaha, förlåt (L)(L)

elin säger:hahahahahhaa :D(L)(L)

världensbästasanna. säger:jajajjajaj :D:D:D:(3

elin säger:kulig jag är... :D<3

världensbästasanna. säger:<3333 ja!!


hjälp tack! :)

nån som har någon ide´ vad som kan stå på min header?  tacksam för ett svar sötungar! ;)
nu har jag tex: "when I grow up I wanna be famous"


tjjaaabbaa

har inte så mkt att skriva om idag! Har iaf varit i skolan som vanligt, hade 2 prov.. fan vad mkt prov det är nu, har 2 på torsdag och 1 på fredag, känns ju underbart! .. -.-
Nu har jag typ vart hemma i 2 timmar,ätit lite,spelat gitarr och sådär! Ska snart till stan med sanna och hitta praoplats nurå, lappen ska vara inne imorgon så det måste göras även om det är typ jobbigast nu! haha, slött!

Och så äre så att jag flyttar om typ 2 veckor o: helt sjukt det känns.. shit! aja det blir nog jättebra, hoppas jag!
Sen fyller jag år om typ en och en halv månad så fy vad skönt, hejdå fjortisliv! :-)

nej, vi får höras lite senare så ska jag gå ut nu... usch! puss


rubrik











komemr lite mer blder imorgon för wille skickar då! här va lite av tiden vi iaf hade kul! :)


Hej

Idag vaknade jag och malin vid ungefär 11.. är sjukt trött sen igår/inatt .. herreminjisses.
aja.. idag vid klockan 1 så var jag och åt mat på nån resturang med mina systrar,lillebror,pappa och susanna. Det va trevligt förutom att jag inte var så värst social pga att jag vaså sukt trött som jag skrev. Ah..sen började vi isf prata om utomlandresor, kanske ska åka nånstan med alla dom här i höst men vi får se helt enkelt, hoppas de!

Nu har jag i velket fall vart hemma ett bra tag, ska nog vara med sanna ett tag sen när hon kommer hem, känns verkligen osm om jag behöver träffa henne!
Nej.. ska inte sitta här och blänga så länge till! Nu blir det "dansa" med min syster, kanske kommer film på det sen om det går att lägga in på nått vis! Pusshej sötnosar! (L)


fail

jag säger ingenting mer än att den här festen va kul i början sen vart den helt fail, jag och många andra är skiträdda fortfarande, men jag vill inte berätta mer än så!
hoppas allting blir bättre nu med min lilla pingla, tycker synd om na!! (L)
sen vill jag bara säga tack till alla som hjälpte till! hade inte klarat av det utan er alla! (L)

nej.. nu är jag med malin och vi ska precis till å sova, fast lite godis blire först. haha
Imorgon ska jag också bort vid runt 1 tiden och käka med min andra familj eller ah, pappa,låssasmamma,lillbror och mina systrar! trevligttrevligt.. dom är saknade, föruttom mina systrar för dom träffar jag hela tiden nästan,
PUSSS GODNAtt nu,hoppas ni hade en trrvlig kväll,antar att den vart betydligre bättre än dena!

skriver inte specielt bar nu men ajssa



mornmorn

dålig uppdatering jag vet. Igår hade jag fullt upp om man ska säga så, jag var nämligen och storshoppade på ica i över 1 timme med fanny. haha.mhmmm.. undra vad vi ska ha allting till? (-;
Igår skulle vi städa när vi kom hem vilket jag gjorde eller la in typ lite kläder i min garderob, nu ska vi ta tag i detta och städa lite. hah. mmmmmm... :):):)
vi år faktiskt höras senare för nu äre städning på hög nivå!! (L



AAAAAAAAAAAAAAAhahahahaa, gulligt! herreminjisses


skolaskolaskola....

hade nyss matteprov och sitter nu i datasalen med katt, provet gick ju inge bra ALLS! svarade på 1 som jag sa igår.. jag visste det! men provet va fan assvårt, snart ska vi ha ett till matteprov, åh herregud!
sista lektionen idag ska jag ha engelskaprov också... hur fan ska dethär gå alltså?..
aja..
Idag när jag har slutat ska jag ner till stan med sanna och fixa det där jävla praoplatsen,hoppas bara att vi får den annars får jag tog panik alltså!

Nej.. vi hörs när jag kommer hem idag, puss på er! (L)

måste bara säga här nu, jag har devote också men har liksom inte gjort nånting på den än. Men funderar att byta, tycker det blir snyggare att ha det på nått sätt. Aja vi får väl se hur jag gör, vad tycker ni? :)

aj/nighty

nu är jag fett sur på mamma.. sparkade i nån jäkla sak nu så har skitont i min fot, AJ!!!!!
aja.... :) har inte läst nånting än i den tråkigaste boken i hela världen för att den e som bortblåst och har inte en susning om vart jag kan ha lagt den.. så smart e jag :) klockan ä strax över 9 och det börjar bli lite tid för slapp innan sovning, alltså tv och bara mysa sönder i min sköna stora säng, tihii.
Imorgon är det min favoritdag även om den kan vara tråkig.. är ju iaf ledig och det är huvudsaken, har inte en aning om vad jag ska göra faktiskt, funderar att bara kolla tv och mysa lite, kanske käka nötter istället för godis, låter bra tycker jag eller typ fruktsallad åh fyfan va gott alltså! mmmmmmmums!
Ja men nej men ja nu ska jag lämna min kära dator för ikväll så kommer jag och hälsar på imorgon och skriver lite. haha wtf? :s:)
Dröm sött sötnosar! (L)

lite vårkänsla också! hur härligt är inte det?! :-D solen skiner liksoM och det är mkt varmare





yes

är hemma nu, äntligen,känns som att den här dagen har vart i evigheter.. ska egentligen sitta på prov nu men fick göra det nästa torsdag, stive fick en kram av mig för det, känner mig en aning snäll. hih
Idag ska jag plugga, hoppas min bok är hemma annars blir illa för mig, har däremot två 2 prov imorgon i engelska som man inte kan plugga till sen har vi matematikprov och jag säger redan nu att jag inte kommer göra nånting på det, svarar iaf på en sen lämnar jag in för detta vi ska ha är för komplicerat för mig att förstå, borde typ börja i lilla gruppen och få nått cpstöd! (:
aja, ska iaf äta nånting nu sen ska jag ner på stan med zanigurl och leta prao, eller vi vet ju vart vi ska hoppas bara på att vi får platsen nu, thairesturang blir det helt klart! nu ska jag bli smalare,fick nått tips idag på nån stark sak man kan äta, ska fan testa och äta det varje dag jag praoar där så kanske det blir resultat tillslut och samtidigt ska jag träna så nufan elin, du grejar detta! peppepepppepepepepepppp.

men vi hörs sen sötingar! hjärta

dagens, lite tråkklädsel






dessa rubriker..

har iprensip suttit här hela dagen sedan jag kom hem, fattar inte själv..
idag blev det inge gymma för katt hade inge pengar just nu. ska iaf köpa kort nu, 10gångers börjar jag med så får vi se hur det går men det ska jag väl klara av, herregud? :)
har inte pluggat heller ännu, jag är ju så sjukt smart att jag väntar tills kvällen när jag själv vet att det är då jag inte orkar och får värsta prykfallen hahaha. nej men blir jävla sur när jag pluggar på kvällen,har inte nått tålamod alllls! ganska drygt ibland men så äre.
nej ska nog tillbringa lite tid åt att plugga nu vilket fall, bättre nu än att inte kunna nångonting alls imorgon... på tal om prov och så, jag hade ett fysikprov för inte så länge sen och jag hade inte pluggat typ ett skit och visste att jag skulle få IG men vafan! Jag fick ett G, är fett stolt sen fick jag VG på en bild på bilden. är ganska nöjd, kanske börjar bli pluggis nu, eller nej förresten :-)

hörs imorgon sötnosar,inge mer data nu elin! Pussssss


trökig dag

nu är jag hemma, idag ska jag plugga till mitt fysikprov som jag har imorgon sen ska jag formodligen dra ner till stan med katt och gymma fast det blir senare.
maten står på bordet nu,hörs sen! (L)




nattinatti

Orkar inte sitta här mer för ikväll så jag skriver godnatt nu och stänger av datorn, vi hörs mer imorgon så ni får sova så gott nurå! (L)


tråkig dag, AHA

just nu väntar jag på mamma för måste fråga om hon kan köpagymkort till mig, 3månaders, hope sooo.
imorgon har jag förfan sovmorgon också! våran NO-lärare sa att vi som inte ska göra prov imorgon inte behöver komma på lektionen, så ska göra provet på torsdag istället, oohoo! :))

nej nu kanske jag drar till katt! hörs väl senare antar jag! Pussssis


hemma nu!

nu har jag kommit hem, ska snart ta min till köket och äta nånting sedan ska jag försöka få tag i katt, vi ska förmodligen och gymma idag fast senare sen får vi se om jag nattar över hos henne eftersom att hon bor skapligt nära gymmet, kanska blir kort där också. En sak som är så jäkla bra nu också, vi ska kanske praoa på thairesturang, jag,katt,fanny och sanna då blir det hur stark mat som helst vilket man kan bli smalare av sen gymma sammtidigt, fatta vad bra?! :-D jag e gryyymt smart!

japp, men nu ska jag lyssna lite på Michael Jackson,like it! (L)







åååhhh! (L)(L)(L)

skolan nu

ah nu ska jag käka nånting lite fort sen gå till skolan direkt, har asont i magen men vettefan varför, aja!
dagens, nånting såntdär. hörs sen, puss




hahaha,det är ju fanemig sjukt

en jäkla anonym som kommenterar på min blogg om mig och kalle som däremot tror sig veta vad som hänt mellan mig och han men vet ingenting så sluta bara slösa tid på det. Och jag tar bort vilka kommentarer jag vill right? och du kan ju sluta vara anonym och stå för vem fan du är (-: du vet ingenting äckel!


ja.. de va de.
Nu har jag kommit ur duschen precis, blev en lång dusch men det är ju bara för skönt! ska ta nånting litet och äta sen torka håret sen hoppa i sängs,bärjar 8 imorgon så de blir att gå upp vid vanliga klockan 6 alltså. Längtar till helgen så man får sovasovasova!
sen har mammsen köpt en ny plattång och body lotion till moi.(tack mami) hih, nej vi hörs imorgon pusssöta!

 






i'm hooome

kom nyss ifrån skolan, har haft musik sista lektionen och är fett glad, fick reda på att jag är påväg mot VG i gitarrspelning, omg! jag kommer bli känd (haha), sen har vi ju cabare´ och då kommer vi som är med få lite extra efter som att det ingår i musiken, så nu satsar jag helt på ett MVG! pissstglad :)

iaf, idag ska sanna komma hit och vi ska planera eller vad man ska säga, det är en sak hon och jag gillar haha.
Nu ska jag träna lite mer på låtarna sen ska jag käka, potatismos och fiskpinnar yyaammii (y hörs sen sötnosar


godmorgon

nu ska jag dra till skolan, om typ 5 minuter. Så vi hörs sen? (-: puusshejj

dagens, inget speciellt


nighty nighty

börjar faktiskt redan bli trött, vaknade liksom klockan 10 typ så det är inte så konstigt de.
även om jag nu är trött så måste jag typ röjja upp på mitt rum litegranna, ni ska bara se fyfan! :-)
ajjaa.. vi hörs imorgon mina söta läsare! ♥


hej/plugg

Idag har jag och fanny vart lite på stan,kupolen och lite överallt faktiskt. ehm.. just nu tränar jag till låtarna jag och några till ska sjunga inför hela skolan, ah, snart sitter dom, så jäkla bra! awiie.
nu har jag plugg framför mig, så jäkla tråkigt vet seriöst inte vad jag ska ta mig till,jag kan bara inte sitta ner i 1 timme och läsa ur världens mest tråkigaste bok som jag däremot inte fattar nånting ur fast jag har ju ioförsig inte läst nånting ur den men iallafall.
Imorgon har vi då skola igen, helgen gick fort tycker jag. Vi börjar som vanligt 9 imorgon, kommer ha ganska bra lektioner fast vi slutar halv 4 så... det är ganska lång dag men den går fort om man göre kul, hah!

och vet ni? jag ska börja äta stark mat, man kan bli smalare av det hörde jag! så vi får se om det kanske hjälper! (y (-: hahaha, wierd

vi hörs sen innan det blir sängdags, pusshej sötnosar




morn

sitter nu här med fanny, vi e ganska ... konstiga eller vad man ska säga? vet inte varför faktiskt men that's the way it is(-:

idag har jag inte en susning om vad som händer, måste bland annat plugga, läsa typ över 50 sidor i den sämsta boken ever sen ska jag skriva nå jäkla svåra ord på svenska,jobbigt med skolan och allting..

nu ska vi hitta på nånting tror jag, pusshej


hejåhå

har inte tid att skriva speciellt mkt nu, ska till kupolen med love en sväng, hörs sen! <3

pic







haha     ;))9)9:)))


aawwww

haha, fyfan vad jag saknar sommaren!!!!! ah den här videon gjordes i somras, fy vad jag saknar det. Hoppas våren kommer snart!!

hahahahaha, söööötttt! jag och zani! (L)(L)(L)(L)(L)(L)


tjaooo

nu har jag kommit hem från thairesturangen, fyfan va gott det va och jag är så sjukt jäkla mätt, herregud! ah iaf, nu ska jag typ röja upp lite i mitt rum så det ser en aning okej ut, senare ska jag vara med sanna och vet inte vad vi hittar på, nånting hoppas jag iaf, tänker inte sitta hemma här och typ kolla film eller sitta här? fett tråkigt, det är ju fredag, då ska man ha kul istället!

och fanny är sjuk, skulle egentligen vara med henne också ikväll men fick ett sms inatt att hon är sjuk så hon får ta och krya på sig innan jag saknar henne för mkt! (L)

lite bilder från thaimaten kommer sen eller snart, bror på katt! hörs sen, pussis! :*


godnatt

godnatt, vi hörs imon, SJUUUUKT TRÖTT!!!

koolt

ja jag känner mig rätt så jäkla kool såhär :-----)))











nu ska jag stå modell för min systers kläder :) pussen


hemma

nu är jag hemma ifrån kupolen som jag varit på med fannnii, ganska kul även om det suger att vara där! hahahaha, tog aaaaasfula bilder, fettaste kul jiao

imorgon äre skola igen, går till 1 som vanliga fredagar, de är tjill som bara den! efter skolan traskar jag,nanna och katt ner till stan och käkar på coco thai, så jäkla mysigt och gott, helt sjukt! hih. Lite senare får vi helt enkelt se vad som händer, har inga planer direkt men det blir nånting iaf, fredagar brukar man ju oftast hitta på nånting.

Nu ska jag faktiskt plugggaaa, fett surt! usch.. villintevillintevillinte!!.. fast det är ju svenska så det går väl bra.. HOST*
ÅSÅPUSSEEEN, hörs sen! <3


HEEEEEEEj

kännt att det vart en riktigt dålig uppdataring nu! skärpning!
Igår var jag på kupolen och det vart lite shopping, va där med katt sen va jag själv sen kom fannnii, drog senare hem till katt och sov över hos henne, kollde film och så.. HON ÄR SJUKT SÖT NÄR HON SOVER, det måste ni bara veta haha! (L)(L)

idag har det som vanligt varit skola.. riktigt konstig dag tycker jag, vet inte varför, den kändes så konstigt, eller så äre bara jag som är helt wierd! hah iaf ska jag snart käka nånting sen kupolen med fanz!

hörs senare gulleungar!!! <333










 

bjuda på sig själv, JA! :)

 


tven!

har duschat klart nu, fett skönt!!! Nu ska jag resten av kvällen tillbringa min tid framför en trökig tv men datan lika så, så det spelar inte mig nån roll vart jag sitter faktiskt, ikväll äre ju fan paradise hotel också kom jag på!! ska verkligen inte missas! ;o

nej.. jag tänker faktiskt redan nu säga godnatt för jag kommer inte orka med att skriva så mkt mer för ikväll. HÖRS IMORGON SÖTISAR! (L)


duschen nu

klar med städningen, känner mig riktigt duktig som tillochmed fixade till i min garderob, ska försöka hålla det så här städat nu så får jag mer pengar hahaha. jiiaooo, snart flyttar jag ju också så snart ska allt bort ändå haha, aja,, nu ska jag ta mig en lång jäkla dusch sen måla naglarna,kolla tv resten av kvällen, fett skönt! hörs sen, pussssen





resten ligger i lorten, duktigt av mig

städning

klockan är snart 5 och ska snart börja på min storstädning så jag får pengar att shoppa för imorgon! idag i skolan gjorde jag ett videoinlägg men ångrade mig så den lägs inte ut haha :-) en annan gång kanske.

hörs sen, pusssen





gulliiiitt

hej bloggen

sry för en dålig uppdatering idag!!
men iaf, idag har tråkat vid kupolen hela dagen sen jag slutade.. i typ 4 timmar alltså har jag vart där, va där med benne och linus sen klockan 7 kom sanna dit och har sjukt ont på min panna, undra varför?!?!?!?!?! benne, linus? :-) tack

aja, nu är jag hemma, har kollat på outsiders, fyfan.. usch.blä haha! Snart börjar också paradise hotel men innan de ska jag stå modell fär min syster som ska sälja kläder så det blir min mysiga kväll ikväll. hah, ska nog dricka varm choklad nu, hörs mer imorgon (L)

btw, http://borlangedissarohissar.blogg.se/ :)


RSS 2.0