tjatjatjatja alltÅalla

Skulle egentligen lägga upp "dagens" idag men har tyvärr tappat bort min lilla kamera haha.. så bra jag är, sitter och försöker klura ut vart jag kan ha lagt den.. inte det enklaste direkt, men nångång kommer den fram.. hoppas jag (a
JAJA! Idag har jag haft skola.. tråkigt, hade musik sista lektionen och skulle ha med mig en musikuppsats och en egen låt.. har ju slarvat bort mappen också.. haha sååå hon tänkte tvinga mig att skriva om låtjeveln! fan.. glöm det lottapotta, så jag och cat drog. JÄttekul.
Efter skolan satt jag och sola med mina systrar och en glass i handen, ahhh, så jäkla skönt och det är verkligen sommar och har sommarlov näsa onsdag!!!! JAG DÖÖÖÖR! sen äre p&l och massssaaa KUL! :D så skitjäklanice.. förlåt för mina svärord men herregud! SOMMAR! :) kan det bli bättre? :o
okej.. tror ni fattar ;) jaja.. ska väl ta och leta efter alla borttappade saker nu.. buhu! Hejdåå, skriver sen (L)

dusch/godnatt

Nu är klockan lite över 9 och ska hoppa in i duschen sen typ kolla lite tv innan jag ska sova..
Vi hörs mera imorgon! sov gott :)

HEJHEJHEJ

Kom nyss hem från torsångs cafeé som jag vart på med familjen, jättemysigt ställe,synd nog va det inte jättevarmt direkt! Ska snart sätta igång med musikläxa, eller uppsats om typ olika musikstilar, fy vad tråkigt.. sen ska jag skriva klart min låt som jag inte gjort än! haha.. seg jag är! Tror jag går till köket och är social med min syster och sofia förresten (a.. Puss!
BILDER! varsågoda! :-D






 



godmorgon!

Har precis städat och tagit lite kort.. dock inte helt klart i mitt rum,vi flyttade hit för typ 2 månader sen så ja.. det står typ hyllor brevid teven som ska upp sen är min spegel inte upphäng än heller.. så lite äre kvar men ni får nöja er med detta tills vidare! :)













SÅDÄR, hoppas det funkar ;)

Nu ska jag fixa mig sen åka och fika med pappa,syster,lillebror och susanna (plastmamma) eller nått! haha. hörs sen! (L)


nattiiii

Nu ska jag stänga av datorn,sluta messa för nu äre sängen som gäller, är jättetrött och tror jag ska ut tidigt imon.. eller vid 1 kanske men ändå, sover ganska länge så! Men vi höres imon, godnattens :*


HEJ PÅ ER!!!

Förlåt för att jag inte skrivit nått idag.. hoppas det är lugnt..
har egentligen inte gjort nått idag, har vart hemma för det mesta, är hemma nu själv för att typ alla i min familj är ute och festar och här sitter jag med santiago (hund) och vi har tråkigt, eller han sover men ah.. KUL LÖRDAG?! nej...!
Men imon ska jag,erica,anna,pappa,emil och susanna åka ut och fika sen ska jag,erica,anna(?) och mamma åka till mormor och morfar, det är ju morsdag imon så vi ska dit tag! Ja,, så äre väl plugg jag ska göra, kul fan.. FY vilken hemsk helg.. åh herremingud.. :( fast som tur e har jag haft min mobil (a

Aja whatever.. det va min helg, tråkig men fan.. man kan inte ha kul jämt även om jag e en människa som bara vill vara med kompisar hela tiden..!
Nu ska jag sitta här lite till sen mysa med hunden framför tven.. nice..!
vi hörs imon om jag hinner! Pussss
jaja.. lite bilder.. har haft lite tråkigt.. haha...

 



 

 

Hej

har nu skrivit ett inlägg om mina bästavänner och ska nu skriva ett vanligt inlägg!
Så.. HEJ! haha, hur äre med er? själv är jag lite allting.. lite ledsen, lite sur, lite glad och lite lycklig.. vet inte riktigt vad man ska kalla det för men nånting iaf!
Ska nog snart försöka sno tven från min syster och hennes kompis och slå på en film och gosa ner mig under en varm filt och tända en skön brasa som värmer upp hela rummet! mmmmme like! och smsa med min gullis! hihi! (a

Vi hörs sen innan jag ska sova, om jag inte somnar i soffan som kan hända på helgerna (a hih, Pusssss




bästavänner!

Ja jag har fått en som ville att jag skulle skriva lite om min bästavänner! Jag har mina verkligen närmaste och det är mina systrar sen glömde jag skriva med min kusin jessika. ni ska få höra litegrann!

Erica (syster) ; Som alltid har ställt upp och som jag alltid har kul med! Brukar göra mycket med henne för vi är mer att vi tycker om att vara med kompisar och såntdär liksom, hitta på roliga grejer! Hon är en av dom underbaraste,snällaste,snyggaste,raraste,roligaste,bästaste personen i världen! Våran relation är väldigt stark och vi har mycket gemensamt, kan prata med henne om precis exakt allting,aldrig nått hemligt! Hon är min syster och älskar henne så mycket!


Anna (syster) ; Min andra syster, brukar oftast ha kul med henne men vi kommer inte överäns alla gånger, brukar inte göra så mycket med henne egentligen men när vi väl gör nått som är kul så har vi alltid kul liksom,ibland! Hon är också underbar,snyggast och allt de jag skrev till erica. Kan också prata med henne om precis exakt allting och det är så jäkla skönt och ha systrar som man har så stark relation med och verkligen kan vara sig själv med och sånt! hur skönt som helst..! Älskar henne också så mycket!


Jessika (kusin) ; Ja här har vi väl typ världens skönaste kusin må jag säga! fyfan vad vi umgicks förut.. vi va verkligen som systrar.. tycker jag fortfarande men tyvärr umgås vi typ inte längre.. du har nya vänner och så.. känns lite tråkigt.. :/ Men hon är fortfarnde jessika, hahah! och fyfan vad vi hade kul när vi va mindre, runt 8-11 års åldern, haha.. vi lekte "kontor" och pysslade hela tiden, det va våran grej liksom ;) fy vad roliga tider, och när vi skulle tåga till stockholm.. glömmer aldrig! haha.. Nu har båda förändrats väldigt väldigt mycket och sådär..
vårat band och relation är bra, pratar med henne om allting och kan vara mig själv med henne också! Hon är så sjukt fin och helt jäkla bäst! Älskar henne så mycket såå..!


Hoppas det duger annars kan jag försöka förklara mer om det inte är tillräckligt bra! men här haru bilder och lite beskrivning! :)


parken

nu tänker jag springa ner till tempo och köpa isglass sen leta på syster och sofia i parken. Kan ju vara ganska chill ändå! PUSS

TRÖTTER

ojojoj... vilket dag..!
Va astrött imorse, kunde typ somna på IP när som helst.. först hoppade vi iaf längdhopp, är ju inte speciellt bra men hoppade 2,40! HAHA! Sen hade vi typ springning i mellsta! gick ju fan inte bra, typ 2 kilometer på 15 minuter, ja jag fick faktiskt HÅLL så det gick segt..! sen hade vi typ 100 meter vilket jag inte ville göra för vill helst inte ha publik så skippade det! Efter ett tag hade vi höjdhopp som man fick välja ut några ur klassen, nej jag va inte med! haha.. usch! Sist hade vi kula.. kom iaf lite mer än 5 meter! haha.. ganska bra va? :)
har ungefär vart hemma 1 timma nu.. har stått i köket och gjort egen typ som glass.. frusna bär och frusna bananbitar och mixa tills det blir typ en smet, hälla i det i en låda och in i frysen ett tag sen så äre typ glass! inge socker eller nått,det är ju bra! Det kan ta rätt lång tid att fåre till en smet haha :D menmen..

Ikväll,fredag är jag inte hundra på vad jag ska göra, skulle till avesta men känner inte alls för att åka nånstans så långt idag efter den här dagen.. är ganska trött om man säger så.. men imon! :) Och sen typ på söndag eller nått ska jag färga mitt kära hår! spännande HA? ;)

Nu ska jag ta ut min jordgubbs/bananglassen ur frysen och äta lite! NICE :) Puss på er, ha en mys och roli fredag!


IP nu

Hej, hinner inte skriva något långt, men ska typ gå till stan nu och hoppa på bussen till IP och ha idrott hela dagen,kasta kula och massa tråkigt.. jaja, ha en bra dag, hörs sen! BRÅÅTTOOMM!

kom precis hem

precis kommit hem från bion! filmen va "sex and the city"! sjukt bra faktiskt och rolig! :)
Imorgon ska typ skolan tror jag? vara på IP hela dagen och ha friiiiiidrooott... ÅH! det suger -.- Men slipper iaf typ matte och sånt.. (a hoppas bara på bra väder nu annars känner jag att jag hellre sitter i skolan och tröökar..
MENMEN så äre..!
Nu ska jag bara sitta här, lyssna på musik, funderar att typ städa mitt rum som är typ täckt av kläder haha...men så äre med mig och kläder! hamnar oftast på golvet.. hehe..

Och nästa vecka hörrni!... då kanske jag och min syster ska göra en sak.. hihi, men ni får veta det när det är klart att vi ska göra det, om det inte blir så skriver jag ingenting om det! :) så ni vet.. ;)
Nu vet ni att jag lever, puss, hörs innan läggdags!




Skolan om ett tag

hej på er, sitter och dricker en skitgod juice just nu, ska måla naglarna lite snabbt sen typ nästan dra. Mina planer för idag:
* skola
* fika efter skolan med familjen, erica fyllt år! grattis!
* får se om jag hinner med kupolen med cat mellan här. 
* Bio med mina systrar och deras kompisar! haha.
* får väl kanske färga håret här på kvällen.... fast.. ne.. kanske inte, vi får se vad jag hinner!
Typ såååå. Ska iaf dra från datan nu, hörs sen (L)

dageeens!
 


tja på er

har inte skrivit nått på typ hela dagen nu.. har vart hemma en kort stund efter skolan, har sjungt hela dagen, cabarén är verkligen snart och jag dööör så nervöst! vet inte hur jag ska se ut eller nått.. men det går nog bra!
men iaf har jag precis vart och tränat typ, bastade efter, sjukt jäkla skönt!
Sitter just nu och sjunger och får fan aldrig nog! ;o haha..men vi hörs sen iaf! :*

skolan

nu ska jag dricka honungsvatten innan jag går! blir sjunga hela dagen så MHM.. kan behövas!
hörs sen, puss
hoppas den blå himlen håller sig såhär hela dagen!


sent jiao..

jag skriver sent ja.. men har inte orkat idag.. för det har varit så mycket i skolan idag så fyfan.. haha men jag försöker stå på mig så gott jag kan nu!
Just nu sitter jag här och är så jättesöt med min lilla yoghurt och lyssnar på musik! får mig att koppla av så det kan vara nått jag behöver just nu om man säger så! :)
Aja.. ska väl ta och avsluta detta tråkiga inlägg men jag har bara inte lust nu ursäkta.. ha en bra kväll! ska bara skriva lite saker som planerat dom här dagarna!

* imorgon,träning inför cabarén.. och det är inte långt kvar nu!
* Torsdag, färga mitt hår ljusbrun, eller iaf försöka.. sen lite familjfika grej för min syster fyller år imon
* fredag, hejdå borlänge
* lördag,borta
*söndag, hej borlänge igen! 
 SLITEN,TRÖTT,FULIS men lite söt ;)
¨





godnatt..

..vi hörs imon! <3

hej..

fyfan vad jag fortfarande är sur,besviken,ledsen,arg.. tänker inte skriva ut vad som hänt men det är mycket om man säger så.. nämner inga namn men vissa är bara dumma mot mig utan anledning,vissa söker bråk med mig.. haha, alltet är bara helt sjukt..
Och om du läser min blogg, du/ni som skriver massa saker om min röv på väggar i skolan.. haha lägg ner föfan, är du/ni avundsjuk så gör nått åt det istället för att kränka ner mig som iaf har nått,så ja.. jag har ju nått där bak vilket vissa inte har och blir lite småsura på mig för det.. men jaja, that's it, det är ju inte mitt fel att jag ser ut som jag gör så acceptera bara det istället för att vara dum, thank you! det är ju bara du som mår dåligt själv och lägger ut det på någon som du är avundsjuk på.. stackarn.. :( ..;)

Just nu sitter jag framför datan och segar mig.. ska träna in lite hemkunskap i mitt huvud så jag kan provet. haha och ni måste bara veta vad bra jag blivit på engelska!! när jag gick i 6:an gick jag i en minigrupp som inte kunde nått.. haha..Jag fick iaf VG på gramatik,VG på läsförståelse,G på hörförståelse.. vad jag minns har jag alltid fått IG på hör och läs så är riktigt stolt över hur bra jag blivit! nice fan..

och vetni? på torsdag ska jag försöka bli ljusbrunhårig, spännande va? hihi! Vi hörs sen, puss på er

usch

hej på er, hoppas ni haft en bra dag, har inte jag haft..
är så sjuuuuuuuuuuuukt sur och arg just nu! fyfan! så jäkla arg! har ingen lust att skriva mer nuuu men skriver säkert senare när jag har tråkigt!
hejdå

Godmorgon

Nu är klockan typ kbart över, ska alltså gå om typ 15 minuter eller så.. fett jobbigt med skola idag känner jag..
Men funderar starkt på hur vädret blir senare, med tanke på att det vart såhär nice sen typ blixt och åskväder? helt knas, men vi får väl se! hoppas solen sitter i hela dagen, och hela sommaren ;)
nu ska jag dra mig härifrån och käka nått lite snabbt, puss vi hörs sen!

 

Godnatt

Nu ska jag blåsa håret så det blir torrt, Vi hörs mer imon! puss

tränat klart

hej! kom nyss hem från en hård träning på friskis, är faktiskt riktigt jobbigt men kul samtidigt!
Nu är jag tom i min mage och ska därefter ta en lång skön dusch, sen ska jag plugga... eller jag har musikläxa så.. ah.. inte så kul men jaja! Är iaf snart klar med min låt, den har melodin från "om du lämnade mig nu", men ska nog göra en egen melodi på gitarr sen ;) inte så dumt vaa? ;D måste köpa nya strängar bara, en har gått sönder haha.. så bra är jag? den gick sönder av sig själv faktiskt..
men jag skriver ett godnattinlägg innan jag ska sova! Puss! (L)

SNART ÄR DET SOMMARLOV,P&L och massa skojjjj!! (L)(L)

usch,blä,fan,helvete!

Igår va det så jäkla boring.. det va regn,blött,alla är typ dumma i huvudet.. fyfan va dåligt av er säger jag bara!
priscilla och david hade jag iaf, dom va väl lite osociala men det va kul med dom iaf! så det va bra.
Åkte hem vid 1 ungefär, har varit hemma ett tag och ska dra och träna med erica om typ 30 minuter, det spöregnar ute men det sket man väl i. Har tyvärr inga bilder från igår för ingen tog nått, haha.
Men vi hörs när jag kommer hem, later aligator.




hörs imon

Nu väntar jag på david min kusin alltså.. ska in till falun med han och träffa prillan, sen ska vi dra till seaside och träffa massa folk antar jag, nattar över hos prillan och åker hem imorron och då har jag en massa plugg framför mig som jag ska göra fast ska träffa en imon också! Ska bli kanonkul ;D hihi..!
Men ni får ha en superhärlig kväll gott folk! hörs imorgon när jag kommit hem! stå ut ;)

kvällens outfit + lite armband,skor och jeansjacka som jag inte orkade ha på mig på korten! Puss
 



bilderna

hej å hå.. nu är jag riktigt vaken och pigg, ska äta frukost nu, kanske drar till falun ikväll men vi får se. Hoppas det!
Jag har inte mycket att skriva just nu men det kommer lite bilder nu som ni kan kolla lite på. Puss!
OCH TACK OCH LOV ATT DET ÄR SOL


KARATE.. jag e grym









skittrött elin...

nu ska jag bara sovasovasova.. här kommer bilder, hörs imon!

NEJ nu har jag väntat 10 minuter på att bildjäveln ska läggas upp, det kommer imon! stå ut fan! puss å era rumpor

HEJ!

sitter nu här, nyduschad insmörjd i brunutansol, kan behövas tycker jag! haha usch.
Ikväll ska jag vara med min kissekatt, kul ska det bli!
Nu ska fortsätta här hemma och greja lite och så. hörs sen tror jag ;)

Godmorgon

Ska gå till skoan om ungefär 15 minuter så ska försöka slänga i mig nått i magen innan jag går. Shit vilket väder det är ute då? usch känner jag..
men det kanske blir bättre med tanke på hur skiftningen igår va så haha.. varför inte liksom? :)
whatever hörrni, ska stänga av datorn nu och äta ;) puss på er, ha en bra dag trots vädret..!

sommar?!

hej på er, va ett tag sen jag skrev känns det som, är i vilket fall tillbaka nu!
idag hare vart ett underbart väder och toppenhumör.. ungefär ;) Har vart i skolan hur som helst, hur varmt som helst så hade vi idrott utomhus,brännboll, och efter det kunde jag bara bryta ihop vilken sekund som helst pga värmen och sånt.. vart typ helt beroende av vatten efter det också! haha..
När jag kom hem gick jag och köpte glass,gick till parken där anna och jessika väntade på mig, det va så jäkla sommar då.. herremingud! Men vad hände med solen nu? haha.. det va en jäkla skiftning på vädret må jag säga, sen äre väl första blixtarna och åskan 2010? right? :) fy... kan faktiskt erkänna att jag är lite smårädd för det.. har alltid varit.. hah

nu har jag varit hemma ett tag så kom mamma hem med en H&M-påse.. öppnade "paketet" och där vare lite kläder jag beställt, en typ mysdress och shorts! bilder på det kommer här nere och sen lite bilder på sommarvädret som va tidigare idag! NU ska jag städa,igen, hare gött! ♥

 










Gästbloggning

Elin springer runt och städar så smög hit för att gästblogga lite, inte för att jag har så mycket att skriva men.. Öhm.. Kan väl passa på att göra lite reklam för min blogg, klicka HÄR!
Sen sitter våran tjatiga kusin bredvid här som också vill göra reklam, så HÄR kommer det!


Och en liten bild på mig och Jessika innan jag loggar ur lillasysters blogg! Over and out!


hejsan

Har idag vart i skolan, sista lektionen vart på dansstudion på stan! Ska börja dansa streetdance i höst så det ska bli superkul, med cat också ;) ellerhur? :-D
Annars ska jag och träna klockan halv 6, basta efter det! FY vad skönt.. (y Sen har jag hemkunskap att plugga till men jag har ju provet så då äre bara att få in det i huvet ;) har kemi, omprov på torsdag.. skiter helt seriöst om jag får IG för kommer ändå inte läsa om typ 2HO12 liksom.. när jag blir vuxen alltså.. :)
Later aligator...


TJO

skrev ingenting igår, sry men jag va ute hela dagen i solen,åt glass och sådär men nu är jag här!
Mina prov gick fan bra, hade inte pluggat till engelskaprovet och fick 1 j*kla poäng från VG.... åh! jaja är nöjd ändå! SO-provet klarade jag, helena sa att hon bara behövde kolla lite fort och sen visste hon att jag hade klarat det! det är ju helt toppeN! Ska snart gå till skolan iaf,eller går om typ 15 minuter eller om cat kommer så ska vi cykla, we får se. Jag skriver senare! jag göre! pusssss


skolan snart

chhhhaaa sötnosar!
Är väldigt väldigt trött idag och kommer säkert somna idag på någon bänk eller nått, haha!
Ja... och idag har jag engelskaprov, vilket kommer gå tummen ner för mig! F*n! :( sen ska jag höra med min lärare om SO-provet jag gjorde, svarade faktiskt på allting ju så borde iaf få G :) ... Men ville bara säga typ hej men jag skriver senare efter skolan, chioo ♥

hejhopphallå

igår va vi ute.. kan inte påstå att det va det roligaste jag gjort så vi åkte till donals och åt mat, åkte hem till mig och gick till stan ett tag och prata med folk.. det va lite våran kväll.. den sög typ.
Nu är det morgon och vi har vaknat,ska kanske till kupolen och kolla eller nått, vet inte.
Som ni ser äre dåligt väder och det är söndag och skola imon.. kan det bli värre? :/ usch!
AJA! vi hörs sen, ha en rolig söndag ;D


PUSS PÅ VÄDRET

vädret?! hallu? fan asnice ute :-D ellerhur?
Nu har tindra och matilda kommit och vi ska bara chilla här i mitt rum och lyssna på musik sen klockan 8 ska vi dra ut och ha lite kul ;) hörs sen, puss


godnatt

sry för en liten dålig uppdatering idag.. har bara inte orkat .. kände att vädret gjorde mig lite nere och ja.
Är iaf här nu och ska typ sova snart och gå upp imorgon och städa sen kommer matilda och tindra hit, ska bli kanonkul! wie
ska in på toan nu och göra iordning mig för att sova! Vi hörs imorgon, sov gott kära ni! ♥


morning

Hej på er, har precis tvättat håret och ska nu fixa till mig litegrann om jag ska ut, vart vet jag inte men skitsamma!
Ikväll ska jag chilla med cat,kolla film eller så. Imorgon kommer matilda och tindra hit sen blire lite kulkul på kvällen, wie! haha så det blir helt kanon kära läsare!
Vi hörs mer sen! Puss


NATT!

Hej på er, är jättetrött så tänker inte hålla mig vaken speciellt länge till nu, så bli lite kort inlägg!
Har idag vart i mora hela dagen, hade jättemysigt och kul så det va ju jättebra det!
Pappa och susanna säger att jag måste skaffa pass snart också.. hmmm... utomlands snart kanske? i don't know, hope so ;-D hhihhihihi! fett kul isf..!

Nu ska jag ta och gå till toaletten och ta bort sminket,borsta tänderna,tvätta naveln och lite sådär! Vi får höras imorgon! yyyehh! Sweet dreams! ♥
världens sötaste sovande lillebror! 
  


sova

ska ju upp skittidigt imon för att jag ska till mora... fy vad drygt.. vill bara sova ut men det får väl bli i övermon jag får sova ut ordentligen! skön det ska bli..
Men jag kommer nog inte skriva mer förän imorgonkväll när jag kommer hem därifrån så stå ut tills dess (;
Ni får sova så gott nu folket! take care, xoxo! ♥
GEEEEEEEE MIG! HERREGUD SÅ SNYGGT, helt kär
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


HEJ!

hej på er, lediga 4 dagar nu, känns underbart! Idag hade vi också soprov och jag svarade på allting och hoppas iaf på ett fucking G som jag typ aldrig lyckas få så nuså! hihi
min planer JUST nu för lediga dagarna ser ut såhär:
* idag ska jag sova hos cat!
* imon,upp tidigt och bila till mora med syster,pappa,lillebror och susanna och hälsa på farmor och lennart!
* lördag kommer tindra och matilda
det är vad jag vet nu sen får vi se vad som händer annars :d hör av er (;

Nu ska jag äta och vänta på kissemissen och städa litegrann hihi, puss på er, hörs senare bitches! :*

DAGENS!
  

 


Natttii

har nu suttit och pluggat jäkla mycket.. kan typ allt nu så det lönar sig, mvg i so då? JA! (;
har precis tvättat håret också, ska göra flätor nu så jag får lockigt till imorron, gulligt tycker jag! Imorgon ska ni få dagens och lite sådära men nu är de dags att sova! nighty söta, sov gott!


hejåhopp

skriver lite sent men har pluggat och ska plugga mer nu.. så jäkla jobbigt, SO äre också.. väldigt kul!
Ikväll skajag bara sitta och kolla tv och bara chilla, imorgon är det sista skoldagen för veckan,sjukt skönt! inte så mycket lektioner eller jo det kanske vi visst har men sista ska vi spela fotboll, jag ska spela fotboll! HAHA! det kommer gå helt toppen känner jag... fast nee ;P;p;P;P,PP;P
Aja jag skriver så fort jag har pluggat klart! puss på er
väldigt gammal.. orkar inte ta nya

hej på er..

igår va jag typ jätteledsen,sur,arg,trött,besviken och massa så därför kände jag för paus men känns tråkigt att sitta här när man inte skriver i bloggen så jag är tillbaka igen.. ett litet tag iaf.. ibland får jag liksom typ känslor som igår och idag känns det som att dom problemen inte finns så det är lite svängningar om man säger så.

Ja men idag har jag iaf vart i skolan som vanligt,måndag, vi är lediga på torsdag och fredag vilket är sjukt skönt...!!Och snart kommer min syster hit och hjälper mig med plugg, sen ska vi laga mat, plugga igen, baka paj och kolla film så det blir en ända systerdag alltså! riktigt nice :)
sen måste jag bara skriva att min syster och mamma köpt kort till mig så nu kan jag träna mer :) det är ett stort + för nu ska jag greja detta till sommaren och känna att jag kan gå på stranden utan att skämmas så mkt som jag typ alltid gjort... ska bli skönt, blir att känna mig som en annan människa när jag tränat! wiie, jaja later aligator..KISS



hejdå ett tag

känner inte för att blogga när jag ändå inte skriver nått kul och jag mår så jäkla dåligt av allting just nu.. ingenting är bra, allt rasar ner och allt bara förstörs, NI får tro vad fan ni vill men jag mår riktigt jäkla dåligt vilket jag inte visar bland människor eftersom att jag oftast verkar superglad men innerstinne MÅR JAG SÄMST! vill inte skriva ut vad det är som gör att jag mår som jag gör för då får jag bara elaka kommentarer vilket jag redan vet i förväg så..
och alla som hatar mig får hata mig för jag kan inte göra nått åt saken ändå.. och alla borlängelboggar som skriver skit får väl göra det.. men tänk efter bara, för ni kan såra människor riktigt djupt och tror inte ni skulle vilja bli behandlade så genom internet utan att veta vem det är som skriver om en.. tänk efter fan.. skiter i om ni hatar mig för det får ni faktiskt göra.. men jag hatar er lika mycket så..
okej, bra! tack för mig på ett tag! hejdå ha ett bra liv


goodmorning

sovit gott? har iaf jag gjort!
idag,lördag har jag inga större planer än typ att duscha och städa haha, får se vad jag hittar på, ska iaf hem till någon ikväll men får se vem som kan och sådär. Någon blir det iaf :-) 
Verkar som att det blir första lördagen utan planer haha.. känns som söndag faktiskt.. tråkigt och ja,ni vet nog hur söndagar brukar se ut.
Väder verkar ju soligt men från mitt fönster ser himlen grå och trist ut så kanske blir regn eller nått, hoppas inte men det blir som det blir helt enkelt. Men vi hörs mer sen, ska duscha nu! ♥
får bli en söt bild på mig och cat,lite gammal men vafan :D


hellluu

skön dag, vädret är perfekt, nästan! Har haft 1 lektion idag.. eller hade tydligen fler men äsch.
OCH CAT HAR KOMMIT HEM! THHIHHIHIHIHI! Fettt glaaaaad!! (L)(L)(L) SÅ jag ska vara med henne ikväll,vet inte vad vi ska hitta på men det visar sig :)
Nej men ni får ha en bra dag fan! ;)
1 år sen! herregud :) hahah

skolan

hej på er!
ska snart traska iväg till skolan, klockan 9 ska vi kolla på fotboll i vallenhallen så slipper typ några eller nån lektion, om vi har tur slipper vi alla lektioner efter klockan 9 så hoppas det blir så! Tänkte slänga in en dagens medans jag ändå har datan igång, ska försöka göra "dagens" lite oftare nu också.
Ja men vi hörs sen, ha en bra daaaag!

DAGENS


sry

har tyvärr vart borta ända sen efter skolan, va ute i det härliga vädret med lite kompisar sådär. Kom hem runt 8 och har inte orkat blogga.. känner ingen stor lust till det i huvudtaget.. är på helt fel humör och vill bara nej! hörs imon eller nångång i livet, hejdå!

TUMMEN NER

home bitches

tjjaaa!
har kommit hem efter min första skoldag efter en sjuklig vecka, det va tråkigt som vanligt i skolan..
Imorgon klockan 9 ska alla 8:or till hagaskolan och kolla runt! det blir nog där jag går sen efter 9:an, nice!

Today ska jag iaf plugga plugga plugga.. KEMI! jag har omprovet kvar.. och det kommer inte gå bra tror jag.. kemi är verkligen inte min grej! så.. lycka till med det elin!
bäst jag sätter igång nu, hörs senare! puss


rubrik

Känns som att tiden bara rinner iväg, klockan är redan 8 och det är dags för lite tvmys med varmt te och macka eller nått smått. Är säkert inte nått speciellt bra program just nu men mtv finns alltid i nöd! Jo.. jag missade faktiskt hollywoodfruarna igår, måste se det på datan istället så det blir nog så istället! datamys? :)
Det blir nog mitt sista inlägg för ikväll för jag orkar inte skriva mer idag, imorgon SKA jag faktiskt till skolan, haha.. inget hindrar mig nu när jag vet att cat kan pluppa upp där någon dag nu! haha sicken buse..
Vi hörs mer imorgon! ha en bra kväll kära läsare ♥


2010 fashion





 

 














pic








morn

idag är jag hemma från skolan igen.. kände att jag kunde gå idag men mamma.. -.- ah..
idag händer väl ingenting som vanligt, ska väl bara sitta här hemma och tråka, har plugg och göra så att det blir väl det som ska göras om man säger så.. Nej, va väl inte så mycket mer, hörs sen! <3

Godnatt

godnatt.. imon blir det upp till skolan, fett tråkigt men sånt man måste göra synd nog..
Har inte mer å skriva.. är inte på "blogghumör" om man säger så.. har hänt lite grejer jag inte vill ta upp här så..
Godnatt sovgott ♥

tråkig måndag!

den som har bloggen "borlangeblogg" gillade tydligen en bild på mig att den läggs upp på dens egen blogg också, väldigt gulligt, men snälla stör dig inte så mycket om vad jag lägger upp på min egen blogg för det är mitt liv och mina beslut i vad jag gör och inte gör! Och jag är ju inte de ända som lägger ut bilder som den bilden, finns dom som lägger ut fan så mkt värre så klaga inte fan! :-) puss


Idag har jag inte gjort mycket alls.. är ju lite sjuk så har typ bara vart hemma.. ska nog plugga lite om jag orkar fast det får vi se. Annars ska jag ikväll mysa framför tven och kolla på hollywoodfruarna! det bara äger! Imorgon blir det skola som vanligt, har inte vart där på typ 1 vecka nu, känns som att jag haft ett litet eget lov hah, men det skadar aldrig tycker jag!
Hörs sen! puss på er, ha en mysig kväll! (L)

hahhaa, min morfar har skivit någonting på sin dator, för skön hahah


Godmorgon

vaknade klockan 9 av att sanna ringer och försöker få mig till skolan men nej säger mamma "du måste vara hemma en extra dag" .. har ju inget roligare för mig hemma så skulle lätt kunnat gå till skolan idag faktiskt. fast ändå onödigt när jag ändå inte kan sjunga nu och sådär..
Nu i veckan kommer cat hem, vet inte vilken dag så hon kommer komma till skolan någon dag när jag inte vet och bara överraska mig! jag blir helt glad! hahaha! fett kul! :-D
Nu ska jag ta och äta lite frukost så hörs vi senare mina sötnosar!
hahaha wiierd girls :-D


te/duschen/tv

nu ska jag slå mig ner framför tv:n med lite mat eftersom att jag inte ätit på typ hela dagen så är lite hungrig.. ja!
Imorgon äre elevensval i skolan också, min röst är dock inte speciellt redo för en sjungdag så vi får se hur jag gör med den saken! hörs mer imorgon! Sovgott sötnosar!

 


Hej sötungar

Igår va jag på sjukhuset i falun i typ 4 timmar pga av min jäkla hals! Jag fick knappt luft igårkväll.. det va helt sjukt.. värsta hostgrejen och massa, tror det gick bra, fick typ andas in någon gas och usch! det va inge trevligt men jag kom hem tillslut iaf! på natten dock.

Idag har jag sovit ut och gick till kupolen med min syster och kolla på lite kläder, köpte en jäättesnygg tröja från H&M för 149, billigt och bra! hitta däremot ett par shorts! tror jag aldrig testat snyggare någonsin! jag vart kär direkt, ska kolla på dom om ett tag igen så får vi se om jag får dom då! hope sooo
Är nu hemma, ska städa mitt rum,fortsätta på min låt och lite så, får se om jag ska till skolan imon, kände mig mycket bättre idag men kan bli värre över natten. I don't know men kanske..
Har förresten ny design på min blogg som min syster gjorde idag, vad tycks? :-)

Här kommer iaf en bild på tröjan! :-D puss på er!




valborg

förlåtförlåtförlåtförlåt!!!
sämst på att blogga just nu.. jag vet! Men jag orkar inte trycka på massa knappar.. är typ fett sjuk nu.. blev det över inatt när jag sov i typ världens kallaste rum fan. Igår vare alltså valborg så ska skriva lite om det!
Började dagen med att ta en buss till avesta, skulle ta en buss från avesta till tindra och matildas skola, fick en jättetrevligt bästis på den bussen, chauffören in my heart! jättesnäll och bjöd mig sen på bussresa in till stan igen!
Vi åkte iaf hem till matilda,jag,tindra,matilda,elin och olivia, vi fixade oss och gjorde det lite "festligt" nere i ett rum i källaren, dock lite kallt men funkade helt okej tyckte jag! Vid ungefär 7 kom alla andra tjejer på ingång och lärde känna många av dom, skittrevliga allihopa så det va jättekul! Senare drog vi till stan och käkade på american-pizza, åt inget typ men ja, efter det drog vi till holmen fast det tog typ 30 min innan vi va framme för hela "tjejgänget" va lite utspridda och tappade bort varandra ibland sådär men det gick bra! Holmen tyckte jag kändes lite obekväm på nått sätt vet inte varför haha. Vi fastnade väl där ett bra tag tills vi drog till stan igen fast då hade några av tjejerna dragit så vi va inte många som gick till stan, där träffade vi massa roliga folk, skaffade mig lite nya roliga kompisar! dom va fett chill! hahaha! Sen träffade jag Love som jag inte träffat sen länge sen, det va superkul att se henne igen!
iaf så gick jag,matilda,tindra och olivia hem till matilda vid typ 1 någonting, fick lite sällskap av några trevliga killar, haha!
Valborg va inte helt fel tjejer! det va superkul!!! tack för det! (L)

Ja, över natten hos matilda vart jag mer sjukare.. så nu är jag typ jättesjuk, har jättesvårt att andas och usch!! hate it!..Nu ska jag chilllaaaa,så det va väl lite kortfattat om våran valborg! Och det va superkul som jag skrev!!! (L)
bilder KANSKE kommer sen! :*

får bli på mig och lillebrorsan! :-D






 

RSS 2.0