sista dagen det är 2010..

skönt att sova ut, ska snart få i mig lite frukost tänkte jag!
Tänker inte skriva ett långt inlägg så ni får nöjja er med "att göra punkter"
* Äta frukost
* Städa mitt rum
* färga håret
* duscha
* fixa mig med Evelina och Cat
* förmodligen göra nånting

kväll

Har varit på kupolen typ hela dagen, jag köpte nyårskläder eller ah, 1 plagg, en byxdress, ni ska få en bild imorgon!
Har precis kollat på välrldens störta modevisning på tven, alltså det är så sjukt cool, jag blir så glad av att se det! Åh, love it!
Hur som helst, vi hörs imorgon! Puss

Tur

Hemma från sjukhuset nu, jag ska inte operera mig som tur va men vi får se, om jag får sånt här i halsen igen blir det nog operation. Kul.
Nu drar jag iväg till kupolen med min syster och mamma sen kanske cat kommer senare! ha en bra dag :D

mornmorn

Har precis käkat litegrann, ska in till sjukan igen för att kolla en sista gång om jag måste operera mig, kommer antagligen bli så.. känner jag! Känns ju toppen, lida i typ 2 veckor, nice!
Efter att jag varit där ska jag ta mig till kupolen en sväng och kolla, vill hitta nånting tills imorgon på nyår! Har dock inte bestämt riktigt vad jag ska göra, förmodligen cat och evelina så ska vi ut och ha kul, träffa folk ååsåå!
Vad ska ni göra? :D



Onsdag kväll

Har varit borta hela dagen, kom hem för ett tag sen. har precis ätit, har inte ätit på hela dagen så det va gott haha!
Funderar vad det finns för filmer, ska ladda ner någon men har ju sämst fantasi så detta kan ju ta ett tag om man säger så! Aja, det löser sig. Ha en bra kväll, hörs imorgon. Promise
tatt på mig myskläder också, skönt

Måndag!

Vaknade runt 12 idag inträngd mellan Lisa och Fanny i min 120 säng.. trångt och varmt heeeela natten så är ganska trött eftersom att det va svårt att sova, men ändå har jag orkat vara på kupolen typ hela dagen, hittade iallafall en skjorta och nagellack (kommer bild)
Annars.. jag väntar på att hollywoodfruar ska börja och efter det kanske jag slår på en bra film och kryper ner i sängen! Lugn och skön kväll!
så fint vart det hihi 

Lisa och Fanny på ingång!

Idag vart det inget mora för att tåget gick över 2 och då skulle vi nästan vara framme vid halv 4 och då blev det för lite tid till att umgås och sådär så blir nästa vecka eller så. jag gick till kupolen och träffa fanny och lisa, hittade ingenting på ett bra tag sen vart den nått snabbköp på en tröja jag inte ens testade utan bara köpte, men tur att det ej va rea så jag kan ju bara lämna tillbaka den, vilket jag funderar på. Ni ska få se en bild.
Ja, rubriken säger väl det mesta, Lisa och Fanny ska alltså komma och vi ska hänga lite ikväll, som sover kvar här, mysigt! Hör gärna av er om ni inte har nått för er! Puss
webcam bilderna blir väldigt små.

Juldagen!

Hej på er, hoppas ni fick en mysig och trevlig julafton. Finns inte så mycket att säga om min, jag hade inte så kul och har insett att julen är inte så jävla bra som jag trott och tyckt. Fick väl helt okej julklappar iaf, typ.
Aja, idag har jag bara tagit det lugnt och vilket är sjukt skönt. Imorgon ska jag och mina systrar ta tåget vid 2 och åka till farmor där pappa och alla är, blir en liten andra jul men kommer nog inte få så mycket, har redan fått en resa för liksom 7000 och sen skor för 600 så ja, blir nog inte så mycket haha! Säkert typ presentkort på hm och typ strumpor av farmor, vi får väl se :D
Tyvärr va jag inte på hugget att ta bilder igår på julafton, vart bra typ 3 kort och sen en bild på min nya piercing jag fick va min syster Erica! hoppas det räcker! Ha en bra kväll
'
vad tycks?


God juuuuul!

Hejsahoppsanfallerallera! Imorgon är det den mysigaste dagen, julafton! Så jag har längtat, imorgon får jag öppna klapparna, äta god mat och vara med dom bästa (vissa) :)
Idag ska jag gå till kupolen, träffa min älskade vän tindra, fanny följer med mig, vi ska fika och sånt. När jag kommer hem igen står en storstädning på listan + julbak, kan bli ganska kul. Om man har hög musik såklart :)
Ikväll så blir det nog bara mys som sagt, med min kusin Jessika! Cozy.

Jessika

Hej skruttisar, hoppas ni har en mysig kväll.
Jag är med min kusin jessika, hon ligger för tillfället i min säng och kommer förmodligen somna, som vanligt.
Jag försöker ta lite egobilder men det händer att man är finare, mycket finare i verkligheten än på bild, så är det för mig just NU, jag blir helt jävla galen. HAHAHA
Annars, imorgon ska jag julbaka och städa sen sover jessika över igen eftersom att det är julafton dagen efter och hon ska ju vara här då så ja, då har jag någon att fixa mig med osv, ganska kul!

9. Mitt mode

Haha, jag har inte ens ett mode. Jag köper det jag tycker är snyggt hur många som har det eller inte, jag vill ha på mig det jag trivs i och tycker är snyggt liksom. Vet inte vad jag mer ska säga! Om jag köper lika skor som "den tjejen" så är ju inte jag wb henne eller nånting, man kan inspireras av en person kallar jag det mer! Det är "mitt mode" haha..

Idag ska jag nog rensa min garderob och ge bort kläder eller sälja det jag inte vill ha kvar, skönt!
Annars ska jag väl bara slappa, Fanny kanske kommer in till stan så kanske ska se henne. Vi får se då :)
hur som helst ska jag äta! så ha en bra dag!


8. Min längtan

1. på fredag! JULAFTON, är så exalterad över alla julklappar och allt liksom, stämningen osv! Shit.
2. sommaren såklaaaaart, när jag verkligen tänker på sommaren, djupt. Jag blir helt galen, jag skulle kunna slå sönder något för att jag blir så galen av längtan. Alla fester, p&l, heta soliga stranddagar, grillning med nice musik, vännerna och bara allt.. shit. Nu blir jag sådär galen.
3. min födelsedag, presenter och blir ju äldre fast vill egentligen inte!
4. MAJMAJMAJMAJ, 29!!! UTOMLANDS, såå hejdå sverige, då... shit, sååå förväntansfull fast kanske bäst att inte vara det, inte för mycket!
5. När jag slutar 9:an.. SLIPPER MASERSKOLAN! Wiiiiie

Vanligt inlägg.
Hej, har nästan precis kommit hem ifrån Eric, som fyller år idag. Så va hemma hos honom hela kvällen med massa söta pojkar, det va askul! Så tack för ikväll om ni äns ser detta! (haha) och grattis ännu en gång eric!
Tror det kommer upp en hel radda med bilder på facebook.............. och jag är hur ful som helst på alla. Fett surt. Aja.. skön kväll, nu ska jag krya ner i min säng och kolla på "kalle och chokladfabriken" hihi, nice!
Pusspusssar
Och här kommer lite av dagens bilder.
Fika i klassen, vi fick bästa fikat för att våran klass va bäst på temaveckan.
Jag och syster städade, mysigt?
OCH EN sötsöt bild. heh

7. Det här hade jag på mig idag



6. Min dag har varit..?

Min dag har varit väldigt degig, kom inte långt med min städning men städa ihop lite bland mina kläder fast det syns inte äns, ska iallafall diska nu! Kul dag haaa?
Imorgon börjar jag 10 och har idrott sen slutar jag, och eftersom att jag inte kan vara med på idrott tvekar jag om jag ska dit eller inte. Blir förmodligen så men aja, det visar sig!

Goodmorning sunshines

Hoppas ni sovit gott, det har faktiskt jag gjort!
Blir hemma hela dagen själv så nu ska jag passa på att städa städa städa, snart jul och sådär. Har inte så mkt annat för mig heller. Kanske ska till kupolen en stund iofs, men på kvällen kommer förmodligen jessika hit för hon,jag och min sysyer erica ska träna en dans till en michael jackson låt och uppträda på julafton, nått som ingen har gjort förut på våra julaftonar, denna ska bli speciell har jag bestämt! Fett kul. Den kommer bli filmad också! så ni kommer nog få se sedan.
Har precis druckit min förbannade medicin och jag är litegranna hungrig och får ju bara äta 1 timm efter medicinen.. nice.
jag saknar... sommaren.... shit!

NATTI

Nu ska jag ta min äckliga medicin, gå och lägga mig. min gäspar tar snart sönder min käke och hals... så ont!
Aja, godnatt! Hörs mer imorgon

trött man bliiiiiir..

har fått en väldigt rolig kommentar "du dömer också folk innan du lärt känna dom" och jag tyckte jag skrev tydligt i texten att jag också gjort det? läs lite bättre, tack!
Och nå j*vla omogna ungar som sitter och frågar dumma frågor om vilka tjejer som jag tycker är finast i varje klass av 8:orna. Och så va det tydligen ett skämt. Sen får jag en knasig kommentar "du får skit, som att du är finare än dom andra, det finns faktiskt fina tjejer i alla klasser"
då svarar jag såhär till dig "fråga lydde inte att jag skulle skriva dom som va mindre fina än mig heller direkt? Så vet inte vad du får "Som om du är finare en dom andra" ifrån i huvudtaget..
Ja det finns fina tjejer men nu vare ju så att jag skulle skriva dom som jag tyckte va finast right? fast som va ett skämt tydligen, lite sådär omoget men det är helt okej.


hoppas ni fick ett bra svar.. låt mig vara nu, tack! peace out.


5. Det här upprör mig

Oj, den va ganska svår, varför tog jag den egentligen.. aja, det finns ju så mycket som upprör mig i världen.
Men ska ta det som upprör mig liksom, i min närhet.. om ni fattar.
För det första som kanske vissa håller med om och vet att jag tycker är att maserskolan är en pest?
den upprör mig verkligen, så mycket bråk, så mycket kludd överallt, förstörd skola, och jag tycker lärare borde vara lite hårdare på maser för det är liksom illa, riktigt illa.. förstår inte att jag går kvar, men står nog ut en termin, får vi hoppas.
Nått annat som gör mig upprörd är sånna som är väldigt väldigt elaka inom dator, gör bloggar anonymt och dömer folk som dom inte känner som jag själv blivit utsatt av flertals gånger! Jag menar.. jag har också dömt folk innan jag lärt känna dom, allt beror så mycket på utsidan hela tiden. Jag kan tycka hur många som helst som är fula men dom kan vara så sjukt snälla ändå.  Och människor som är poppis, snyggast i skolan, som alla vill ha, en riktig bitch men ändå på insidan har känslor som alla andra, kan gråta och visa sina känslor.
Så man ska egentligen inte döma folk innan man lärt känna den. Och speciellt inte lägga ut en dömning på internet så alla ser, pinsamt för den. hoho..
Det va nooooooog allt.. kanske kommer på nånting mer, då skriver jag ett nytt inlägg om det isf.

Iallafall, nu ska jag skriva ett vanligt tråkigt inlägg.
Har inte hänt mycket idag, fast en vändning. Tog sist en värktablett inatt vid 12 innan jag la mig, hade inte ont på hela natten, inte hela dagen, har fortfarande inte ont. Och den är förmodligen borta i min kropp nu, jag kan prata och gapa mycket bättre. Så nu är jag nog frisk, typ.
Hur som helst, åkte in till sjukan, kom dit runt 11, satt i väntrummet i 2½ timme, skitkul! Så vart det min tur, sas inte speciellt mycket, men har nog ingen läskig halsböld eftersom att jag ökade medicinen. Hur skönt som helst, men kommer nog på operera bort mina halsmandlar längre fram nån gång, kul och intressant.
Annars, idag, ikväll. Jag väntar förväntansfullt på att Grinchen ska börja på tven halv 8, bara väntar.. åh bästa filmen, tycker så synd om han och allas SÖTA näsor haha!
aja.. ska inte gå in för mycket.
Ha en bra kväll hörrni!

sjukan, igen.......

Vaknade nyss, ingen värk i halsen, pratar ganska bra, kan gapa bättre, fan nu jävlar!
Men ska till sjukan en sista gång nu, hoppas jag! Och jag hoppas att det inte är nått läskigt så jag måste operera eller något, då kommer jag nog svimma eller dö. Usch, aja, lycka till elin!
slänger in en bild, nooo make-up

4. Mina syskon

Erica min kära syster..
Som är äldst av oss 4! Hon är den jag går till först av alla när jag vill prata med någon, hon förstår mig, ger mig alltid bra tips och gör det bättre! Hon får mig att göra saker, peppar mig.
Jag och Erica är mest lika av mina syskon, vi sjunger, går på friskis, spelar gitarr fast hon spelar mera, min gitarr är sönder. Jag och erica är mer utåt om man säger så, av mamma och anna.
Jag kan lita på henne så väldigt mycket och hon är så snäll, omtänksam, rolig och förståndlig.
hon är som en bästavän för mig och jag älskar henne så mycket! ♥
Anna min andra kära syster..
Som är det mellersta av oss 4! Brukar prata mycket med Anna också men eftersom att Erica förstår mig mer brukar det vara mer Erica. Jag och Anna är på nått sätt lika också, är typ en blandning, har lite av båda haha..
Är inte med Anna lika mycket som Erica, vi träffas mer bara när vi är hemma hos mig och kollar tv typ.. haha! Tråkigt nog men så är läget.
Anna är väldigt snäll, omtänksam och rolig, precis som Erica. Hon är väldigt bra på att designa bloggar också ;-)
Men hon är också som en bästavän för mig och jag älskar henne så mycket! ♥
Emil min söta skitunge..
Den drygaste, kaxigaste, sötaste, envisaste men bästa lillebrorsan!
Fattar inte att han är så stor, redan.. har gått 7 år och lite mera.. och det har gått så sjukt fort, först va han en liten bebis som va oskyldig, nu är han 7 år och är full med bus hela tiden.
Emil är ju inte så pass gammal att jag sitter och pratar känslor med honom direkt, haha.
Blir mera leka tills man svettas ihjäl istället.
Emil har då en annan mamma, pappas fru då. Men vi ser ju honom som en riktig lillebror oavsett. Han bor ute i Djurås som sagt, har typ två affärer och är landet för mig. Men det är ganska skönt att vara där.
Hur som helst så älskar jag denna skitunge så mycket! min plutt ♥
Erica
Anna
emil
och jag.. hittade ingen annan


Trött, sliten och sjuk.

Oj vilken skillnad sedan jag va riktigt sjuk, har blivit så mycket bättre men är inte riktigt på topp ännu. Vill ni veta något läskigt jag fick reda på igår? eller läskigt för mig.. jag kanske har en halsböld, för att minska risken att få en böld måste jag äta mer av den äckligaste medicinen som finns.. men jag lever, jag säger bara för mig själv "nu jävlar ska jag bli frisk" så dricker jag!
Annars, ni som kollar på paradise hotell, vad tyckte ni om vinnaren? själv tycker jag det va underbart! EMANUEL är så jävla snygg, snäll och bara bäst, åh! kärlek till honom.
Nu ska jag snart lägga mig i soffan, som har varit min plats i typ 1 vecka.. hörs imorron!

3. Min/mina bästavänner

Nu har jag kommit till den krångligaste frågan, haha..
Jag har många bästa vänner och bra vänner, vissa umgås jag mer med, pratar mer med och ja, ni fattar nog.
Tindra..
Ute vilsen i borlänge med två andra bra tjejer och det va så jag lärde känna dig och nu har vi blivit så tajta! Hon är alltid rolig att vara med, synd att hon bor så långt borta.. blir liksom inte så ofta man träffas då. Men, vi ska iallafall försöka hålla ihop så länge det bara går.
Jadu tindra, du är en helt underbar person som jag kan lita på upp till 110 % om inte mera, kan vara mig själv med dig och du är så jävla bra! Finns ingenting dåligt att säga om dig!
Priscilla..
Min lilla brasse, som alltid bjuder på sig själv och är sprallig!
Hittade henne på ett ganska konstigt sätt egentligen, det tog slut med en och fick tillbaka en annan, en bästavän!
Dig har jag då aldrig tjafsat med, bråkat med eller nånting, alltid skratt och kul när jag är med dig.
Jag fattar inte att jag kunde hitta någon på ett sådant sätt och nu är du liksom en av mina närmaste!
Dig har jag berättat allting för och vet att det aldrig kommer ut till någon annan än till dig, det är så skönt!
Fanny..
Ja, några vet ju kanske själva att det har varit fram och tillbaka ett tag, bra tag!
Men Fanny, vad kan jag säga om dig? Du är den som jag varit med nästan varje dag nu, och har väldigt kul med dig! Och som med dom andra, kan prata med dig om saker och litar på dig!
svårt att skriva om personer men du vet att jag tycker om dig, min grimasch-flicka!
Lisa..
Hon som är glad hela tiden! blir så glad av dig, haha!
Den här tjejen pratar jag mycket med, vi förstår varandra väldigt bra, det känns tryggt och vi litar på varandra så bra. Vi umgås inte så mycket, mest i skolan och jag vill att det ska vara mer liksom! Mer på fritiden, skulle vara så jättekuligt tycker jag! Ja, finns inte så mycket att skriva men du är så bra.
Cat..
Kissemissen, lärde känna dig i början av 7:an, gick i samma klass, jag tror att vi kände båda att vi klickade, gillade samma saker och så! Vi va lite mer, "ååh, hår, smink, kläder" än vad dom andra i våran klass va/är. Tror det syntes. Nu är vi så nära, vi har haft våra problem men dom löser sig efter några dagar, så som tjejer är ;-)
du är så sprallig och glad min tjej och jag har så roligt med dig vännen!
Sanna..
Mammorna som växte upp med varandra, fick barn som växte upp med varandra vilket är vi två.
I nuläget har vi inte vart med varandra så mycket, inte pratat så värst mycket heller men som alltid alltid, så löser det sig senare.
Har mycket roliga minnen med dig, samma med dom andra också men eftersom vi känt varandra sedan BB så har vi nog flest minnen tillsammans av alla mina vänner jag har. Dåliga och bra minnen, men så är det ju, det kan ju inte alltid vara bra.
Du är glad av dig, rolig att vara med osv. Vi har gått igenom så mycket så jag knappt vet vad jag ska skriva haha, har ju varit lite fram och tillbaka med dig också..  Du fattar nog!

Det va en liten kortfattad historia om mina nära vänner.
Om ni vill veta nånting mera så kan ni som sagt fråga det! Det är så svårt att skriva om en person men jag tycker om dom alla så mycket, mina pinglor! ♥ puss








Sjukan...

Ja, då åker jag in för andra gången till sjukan.. känns ju jättekul, verkligen (ironi)
räkna med att vi förmodligen ses innan sommarlovet iaf.................!
blir ju fan aldrig frisk igen! ÅH!

2. Mina föräldrar

Världens bästa mamma...
som jag bott med hela mitt liv, bodde i ett fint vitt hus när jag va liten, när jag va runt 4-5 skildes mamma och pappa och då har jag varit lite fram och tillbaka hos dom men det va mycket problem men det har löst sig, typ!
Min mamma är väldigt beskyddande av sig och gör allt för mig och mina systrar, tänker alltid på andra och är väldigt snäll. Ibland lite för tjatig dock, har lite svårt att prata med henne om saker, faktiskt, pratar mest med mina systrar.
Men hon finns alltid där när jag behöver henne, hon är ingen som kan bli liksom riktigt arg heller så, ganska skönt faktiskt! Men hon är den absoluta bästa mamman i hela världen och jag älskar henne så mycket!

Världens bästa pappa..
som jag inte träffar så ofta, är mest besök någon gång i månaden sådär, va lite mer hos honom när jag va mindre, han bor nu ute i Djurås med lillebror Emil och Susanna som sagt!
Ja, han är lite mer äventyrlig av sig, han är lite att han vill ta oss till ställen och göra roliga saker, uppleva saker.
Vet inte hur jag ska beskriva honom som person riktigt, han är ingen jag går och pratar känslor med riktigt och sådär men han är väldigt snäll och rolig men där emot strängare än vad min mamma är, mer bestämd.
men han är absolut bästa pappan i hela världen och jag älskar honom så mycket!

Nånting mer ni vill veta så får ni gärna fråga, vill inte gå in så personligt och djupt på sådana saker! :-)¨



SAKNAR ER!

Jag känner mig bara infängslad i mitt hem, vill bara ut, träffa mina tjejer och åh... saknar dom så mycket. shit!
bajskorv, men nu ska jag ta min medicin som är en tortyr för mig men JAG SKA JAG BLI FRISK OCH KRY NUNUNU!!!!!!

1. Om mig själv

Jag heter Elin Evertsson, 15 år och är uppväxt i Borlänge och är fortfarande kvar i staden.
Går i en värdelös skola och längtar mycket till att välja gymnasium och gå mina fotsteg inom det jag gillar och det är mode, musik och dans! Musik är nånting som jämt får mig att må bra, och att sjunga!
Jag har två underbara systrar vid namn Erica och Anna, sedan en dryg men världens bästa lillebror som egentligen är min "låssasbror" men såklart jag ser honom som min riktiga!
Bor i stan med endast min söta mamma, pappa har bosatt sig i tråkiga Djurås med hans fru Susanna och så min lillebror.
Åker ganska sällan dit, kan inte åka dit alls nu för jag är ju allergisk mot katter och ja, tro det eller ej men dom har två stycken.
Ja, annars.. jag har underbara vänner och familj. Undrar ni nånting mer så får ni gärna fråga! :-)
Lite bilder på mig då, gamla till nya! enjoy

Lista

För att jag ska försöka hålla att jag skriver varje dag nu har jag gjort en lista på saker jag ska skriva om i 10 dagar. Jag börjar idag, nu! nästa inlägg

SJUK!!

Hej kära vänner!
Jag är verkligen jättesjuk och det är anledningen till att jag inte sitter här hela tiden!
Jag kan knappt prata, knappt äta, knappt dricka, knappt gapa, knappt sova! Kul va? nej
Jag har fått skrivit lappar för att kunna "prata" och det känns förjävligt.. är hur svullen i halsen som helst.
imorgon blir jag hemma från skolan, får väl sitta i dendär jävla soffan 1 vecka till säkert, ta medicin efter medicin, te och halstabletter, det "roliga" är att typ ingenting hjälper och det gör mig bara helt galen!
oj vad mycket jag skrev om att jag va sjuk nu! Men hoppas ni har det bra och mår bra, inte blir smittade och får som jag! Nu ska jag kolla film eller nånting, puss puss puss!

Är sjuk och fanny klagar..

Idag började jag dagen med att stiga upp vid halv 6, tog bussen till skolan med cat klockan 7, va där strax över 7, fixade mig litegrann sen va det lite förberedning till lucian, jag har nästan aldrig vart så nervös! Alltså det blir ju lite mer liksom, ljusen och massa sånt! Herregud, jaja.. det gick bra trots att min hals är helt sjuk, är som att jag har en varm potatis nertryckt typ, hemsk känsla och det gör ont ont ont!!
Så nu äter jag typ soppa, halstabletter och fruktsoppa! Nice va? okej, har köpt lite smarties till ikväll när jag ska mysa vid tven.
Och anledningen till att jag skrev "fanny klagar".. haha, hon klagar och skäller på mig att jag aldrig uppdaterar :(:(:( kan väl hålla med egentligen, jag är inte bäst på att skriva flera gånger per dag, men nu ska jag .. försöka.. haha!
Här kommer hur som helst lite bilder från lucian, fina tjejer!

Godnatt!

hej, har inte hunnit sitta här idag tyvärr, därför jag skriver nu!
Efter skolan gick jag, Cat och Fanny till kuppan och kollade runt lite. När jag kom hem satt jag igång med att plugga SO och tro mig, jag har gjort en del, ni ska få se!
Paradise hotell, shitshitshit! Jag trodde aldrig att Johannes skulle få bli kvar, jag menar.. Emelie och JP hade väl snackat ganska mycket? chockad, och tänk att jag verkligen visste att det va Melissa som va den otrevliga HAHA, jag garvade när han sa "och det är Melissa" men synd att petter fick dra då.. gillar han så mycket! Men jaja, det är bara en tävling trots allt!!
Nu ska jag nog gå och sova, ska upp vid 6, gå till skolan med cat kvart i 7 så vi är där vid typ 7, måste förbereda oss i skolan inför lucian, ni kanske vet hur det är när man känner sig fin hemma sen när man varit ute så förstörs en del..! mhm, nattinatti
TITTA VAD MYCKET, helt sjukt....

Godnatt!

Nu ska jag sova, honungen har gjort mig fett sur, vi är ovänner, föralltid, fick hälla ut mitt te som jag verkligen behövde för min hals mår inte bäst just nu, lagom till lucian osv.. känns ju jättebra, fast inte! ÅH, jävla honung.. jag knivskärde dig tillochmed, hoppas det gjorde ont!
Godnatt.

Baka!

Hej fina ni!
Är äntligen hemma efter en lång och tråkig dag, mamma håller på att göra mat, kan ju behövas just nu, har knappt ätit idag! Efter jag har ätit ska jag och mamma sätta igång och baka (haha) men det är faktiskt kul..!
Har inte så mycket att skriva faktiskt.. ingenting intressant, ska iallafall sova över hos micheline imorgon om jag får, vi ska vara i skolan klockan 7 och fixa oss inför lucian, så upp klockan 6 typ, shit vad död jag kommer vara känner jag! Men om man ska vara fin får man lida pin right?

Duscha!

Orkar inte göra värsta inlägget nu!
Jag ska hur som helst snart in i duschen, skönt! Sen börjar paradise hotell, och shit vad många det kom in igår.. lite för många, vart bara glad att Erik va tillbaka.. han är ju så jävla snygg! Haha.. och Emanuel! åh (L)
Aja, vi hörs sen eller imorgon ;-)

krypa ner i sängen!

Hej vänner, kom nyss in från dörren. slutade efter luciaträningen och det är uupvisning på fredag för skolan dårå.. jag är nervös i hela kroppen faktiskt! Men jag har gjort värre, det går nog bra, är lite rädd att jag ska faila med ljuset i handen haha.. menmen!
Nu är jag väldigt hungrig, ska alltså äta sen sätta på någon film och bara mysa! är hemma själv också.. TRÅKIGT!


Shit man!

Sitter hemma själv, har slutat min städning pga att jag känner mig typ iaktaget (stavning?) och det är typ superläskigt, så här tänker jag sitta tills mamma kommer hem och räddar mig. fyfan.
Tänker nog kolla film, en bra film.

STORSTÄDNING!

Tjabba!
Idag vaknade jag och fanny runt 11, eller va tvungna eftersom att vi skulle ner till stan vid klockan 12 och hämta våra pengar, vi hade sett fram emot nordic men liksom, dom sålde mer biljetter än vad dom släppte in, att hänga in sin jacka kostade 30 kronor, lite dyrt? men liksom wtf, kunde dom inte planera lite bättre? nötar!

Hur som helst, mellan 2-3 va jag och mina systrar + kusinen jessika på peaceandlove cafét och kolla när anders hade spelning, det va sjukt bra och mysigt! Nästa söndag blir det dit igen, tredje advent osv, kan ni fatta att det är julafton snart? helt sick, jag längtar nått otroligt!

Jaja, nu ska jag storstäda åt mamma.. känns ju väldigt kul, not.


VÄRDELÖST!

Hej på er! Jag är en aning sur tror jag, eller tror.. jag vet.
Denna kväll kan slicka min snopp fast jag inte har någon.
Vi åkte dit ganska så sent men kön va lång ändå, när vi kommer dit, I SHORTS (jag och fanny hade det) så va det smockat av poliser som säger "gå här ifrån,det är fullt!" men jag menar.. varför sälja mer biljetter än vad dom kan släppa in, nötar! Så imorgon ska jag och fanny ta oss till hotellet på stan och få tillbaka pengarna för biljetten och göra något för istället, jag ska ju till peaceandlove cafét med erica och jessika vad jag vet ännu, Anders har spelning, så det blir bra musik och god mat/fika. fungerar för mig, bra söndag för en gång skull!
Ha en bra natt, vi kanske ses imorgon på stan för er som ska ha tillbaka era pengar!

ISAAK BERGLÖV ÄR BÄST! HIHI :D<3

städa!

hej på er, har inte så mycket att skriva men ska iaf städa nu! ha en bra dag och kväll! hörs imorgon. puss

My beautiful girls!

Hemma från en väldigt mysig kväll med 2 underbara flickor! Mat,film,snack och 1000 tårar! (haha)
Imorgon eller ah idag blir det nudå, ska jag åka till min kusin Jessika för hon drog innan jag skulle komma igår så då får jag göra det idag istället, ska leta efter kläder att använda till ikväll, och jag hoppas hoppas och hoppas att jag hittar någonting annars kommer jag gråta (haha)
Fanny kommer in till stan runt halv 2 tror jag och vet inte riktigt vad vi ska göra, jo jag ska städa och vill helst inte att Fanny ska städa med mig så ska säga till na det.. om det kommer gå äns!
Klockan 6 på kvällen kommer Evelina,Cat och Priscilla på ingång hem till mig för vi ska förbereda kvällen!

Godnatt! tack för mig.

(?????? förresten, priscilla, hör av dig imorgon hur du ska göra för jag får inte tag på dig unge!!!!)

some pictures










då va det fredag igen!

Shit vilken skön dag jag har haft, började 8 och hade matte, efter det hade jag 20 min rast sen nått oförberett test på tekniken och vi fick sluta direkt efter testet och vi har egentligen jättelång tekniklektion så från halv 10 till 5 över 12 hade vi rast sen va det svenska till 5 i 1 sen slutade jag! det va asnice fan!

Jaja, är hemma och väntar tills klockan ska slå typ 5 för då ska jag åka hem till min kusin jessika och kolla på kläder jag ska låna! Så får vi se vad kvällen bjuder på, förmodligen en mysig kväll vid brasan, skulle inte vara helt fel! Hörs sen!

Här har jag dagens
 


den här gröna eller..
 
Okej, jag ska sälja någon av dessa jackor, VILKEN?! hjälp.
 
..eller..den här gröna


Dåligt uppdaterat!

Hej kära vänner!
Idag efter skolan kom jag hem, så va erica och anders här och dom skulle gå och äta på peace&love-cafét så jag följde med dom och vi satt där ett bra jävla tag faktiskt! det va jättetrevligt och sådär!
När jag kom hem tog jag det lugnt, satt lite här men orkade inte blogga då haha.. så har jag kollar på paradise hotell (jag skulle tycka det va kul om Julia fick ut Johannes som är så jävla elak mot Julia! Usch.)
och faktiskt varit lite ego av mig och tagit lite kort, hade en aning tråkigt och ja, vad skulle jag göra? så ja, det va det jag gjorde!

Nu ska jag ta mig någonting att dricka, bjuder på lite bilder. Godnatt!
 
dagens och ja, jag har dina skor anna, forlåt med hade inga varma mysiga skor, bara kängorna som är lite mer fina av sig (puss)

kolla min fina underbara vackra bild jag tog idag, liksom solen bara glänser mellan träden och åh! (L)

ny bild, färsk


åh, heej!

Förlåt att jag inte har skrivit någonting, har inte haft tid för dator förän nu.
Fick gå från skolan till ungdomsmottagningen, pratade med en gubbe typ, haha.. sen gick jag hem och åt fort sen skulle jag på vägvalet i hagaskolan, förmodligen kommer jag gå där med nått med musik eller dans. Men vi får se vad jag väljer osv..

Just nu sitter jag här med min första bästa lussebulle, så sjukt gottgottgott.

RSS 2.0