byebye,back on monday night!

Nu har jag packade väskor, har fixat mig klart och allting.. nu ska jag bara vänta tills pappa,susanna och emil kommer så åker jag, kanske händer att jag får tillgång till en data nångång men lovar inget. Nu får ni ha det så bra så syns vi på måndag eller tisdag som jag sagt. Sakna mig inte för mycket ;) pusspusspusspusspuss och ni som har mitt nummer, SMSA för jag ska sitta i en bil i några timmar så ja..! hejdåååååååå 
bild på min kära mamma.. så fin! ♥
 


jag bjuder på mig själv kallas det!

hahhaha nu kommer ni få en video, lite trimmad eftersom att jag säger saker som inte ni får höra :) 
meeeeeen, jaha.. hej på er! Detta får bli det sista inlägget för ikväll, kommer nog slänga in ett innan jag drar imorgon, ganska säker på det! :) men ni får då ha en riktigt trevlig helg för det ska jag försöka ha och kommer nog ha det! bilder och rubbet kommer som sagt på måndag eller tisdag broende på hur sent jag kommer hem och hur trött jag är om jag äns orka slå på datan ;) jaja Pussspusssss! :)


mergime,städa,packa,duscha,tvätta,CHILLA

Japp.. rubriken är min dag idag!
Imorgon bär det av till stockholm, kanske hinner klämma in ett inlägg innan jag drar ifrån kära borlänge..mitt kära hem! Och detdär med tvätta, jag kan liksom inte tvätta och har då aldrig gjort det så det blir mammas syssla idag! hihi, snäll jag är :)
Jag kommer hem på måndagkväll för vi ska till furuvik över dagen åå sååådär.. sen blire en massa jävla bilder när jag kommer hem om jag inte är för trött det vill säga,det blir väl bra hoppas jag för jag har nog inte nån tillgång till en data när jag är på stockholms skärgård direkt :)

NUuuuuu ska jag .... inte göra nånting, eller vara med mergime men vi ska inte göra nånting tror jag! ;) pusspårumpor

täänk

täänk vad fula jag och mergime är,täänk vad trötta jag och mergime är, täänk vad jag och mergime vill sova, täänk vad jag och mergime ska sova, täänk att jag och mergime säger godnatt till alla.. tääääänk att jag och mergime säger PUSS! ... puss (A)

filmtips?

Jag kan behöva en massa filmtips, heeeelst svenska.. jag orkar aldrig läsa texter hihi (a jag har ju en favoritfilm som heter "the girl next door" alltså matthew, GULLIGASTE! haha awww.. snacka om att typ göra allt för tjejen.. älskar filmen men vill ha mer tips! skulle vara nice :) måste börja bränna sen när jag kan så har jag massa jävla filmer tillslut som man kan se på tven istället :)
jaja.. ska väl kolla på "the girl next door" för typ 4 gången.. inte samtidigt.. har typ kollat varje kväll typ (a SÅ mycket hjälp på filmtips behöver jag! nattiii puss ♥


awww!♥



simon den bästa! <3

Tisdag

Hejhoppgalopp!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, varit på lite affärer med mamma och syster! Nu har jag varit hemma och inte gjort typ nåntning, ikväll ska jag försöka brännaner lite filmer meeeen vi fr se hur det går med det för jag är ganska sämst när det gäller datorer och massa såntdär..
jaja.. vi hörs sen! ha det gött, puss :)


åhhhh, kvällens goda!

räcker nog i 1 år :)

godNATT

Nu tänker jag säga godnatt och att vi hörs "imorgon".. eller, låt oss säga IDAG, ochochoch, det ska väl bli bra väder har jag sett och hört? men åller det verkligen? man vet ju ALDRIG med vädret om man säger så..
okej, godnatt, haha puss :D






lite shopping

ja, ni ser rubriken.. jag har som sagt shoppat litegrann, köpte bara två tröjor men det va iaf nånting! Kommer bilder på det där nere! Shoppade iaf med petronella, skojskoj! Nu har hon åkt hem så har en funderare om jag ska rensa mina garderober.. men vi får se om jag äns orkar, sen typ duscha och kolla film! hmm.. låter ju gaaaanska nice ändå, få bort lite fula och gammla kläder som jag inte äns använder! jaja, vi får väl se hur jag gör annars blir det dusch sen film! :) meeen, ha en bra kväll alla fina läsare! ♥






morning

godmorgon hörrni, hoppas ni har sovit gott! det har jag trots att jag vaknade tidigt,eller ska vi kanske säga att jag vart väckt? ja :)
Bara så ni vet, angående fotograferingen så är det vanliga bilder jag tar,helt naturliga och inge "playboy eller ngt" som någon människa trodde :) ni kan ju kolla på min kusins blogg,hon har också blivit fotad av samma fotograf så ni ser där vad för slags bilder :) http://lejfashion.blogg.se !

ja nu har jag tagit upp det iallafall, idaaag på en måndag med dåligt väder,vad finns det att göra egentligen? jo petronella kanske kommer, vi får se :) däremot ska jag vara hundvakt i typ 1 vecka eller mer, det blir ganska lättförtjänta pengar må jag säga. gå ut med hunden 2 gånger per dag i 1 vecka eller mer så får jag 500 eller mer :) faaaast jag slipper i helgen då jag drar till STOCKHOLMS SKÄRGÅRD! Hur nice? meeeeen jag kommer inte vara med värsta roliga folket, liksom.. vuxna och småbarn? men det kommer bli kul ändåå tror jag :)
aja, hörs sen! Puss
söta



dåååååligt..

ja jag är väl inte den bästa på att uppdatera flera gånger per dag,det erkänner jag! Nu är jag här igen..försöker precis ta in en sak i mitt huvud som jag inte vill ta in, säger dock inte vad men det är känsligt..
Iaaaaaf.. Idag,söndag har jag tillbringat hela min dag med min syster erica,en jag alltid har kul med! För det första har vi varit runt på flera affärer i stan och runt kupolen och vet inte allt vart vi har varit men vi försökte bara hitta ben&jerrys med choklad! sluuut överallt så vi tog strewberry cheesecake,supeeergod! Vi hade lite annat till som typ tacos,fett med gott och sen en film till, kalla jag en riktig myskväll! :)
vet inte riktigt vad jag ska skriva.. haha! JO ni vet grejen jag har skrivit om ett tag nu, en grej jag ska göra,jag kan berätta, det är inte värsta grejen men jag tycker det är jättekul och sådär! Jag har iaf blivit fotad av en fotograf och jag tycker det är jättekul, skulle lägga upp massa bilder och så men såklart blir det fel på exakt mina bilder så jag är tvungen att ta nya om typ 2 veckor,känns ganska jobbigt men det är ju kul såå jag ska inte klaga liksom.. det va iaf det jag skulle göra! Meeeeen,ska pysa nu! Puss baby's




Dåligt väder..

Tjenare! Kolla vädret.. fett sämst och vad ska man göra idag egentligen? ingenting.. men finns på mobilen om nån har lust att göö nått :)
jaja.. har inget mer att skriva för tillfället.. puss!


tjabba!

vet ni? är riktigt sur! Idag gjorde jag en sak och nu vart det nå fel med det jag gjorde så måste göra om imorgon igen.. fett jobbigt men det är ju kul så ska inte klaga! idaaaaag har jag varit med cat,henke och micheline,vi har bara vart ute och chillat,inte gjort nånting typ men fyyyfan vad jag har skrattat idag,kanske inte speciellt konstigt men haha.. helt sjukt! :) menmenmen, nu ska jag snart ut igen,träffa en massa i parken(?)
PUSSPUSSS

klar! ;)

nuuuu är jag klar med det jag skulle göra,ni får se sen! håll utkik, det kommer på bloggen så fort jag fått allt!
måste kila till bussen typ nu,så jag kommer hem! :) pusssssssss

10.30 går bussen till.. ;)

HAHA.. idag äre lördag och min buss går halv 11,ni undrar nog vart jag ska och vad jag ska göra.. det ska bli riktigt kul fast nervöst, och jag är sjukt jävla trött, gosh..
meeeeeeeen,nu tänker jag förbereda lite grejer. Pusspuss hörs sen.. men bara så ni vet kommer ni inte få veta förän jag fått allt från den här dagen! OPS, avslöjade jag litegrann nu? :o ;) ska alltså få nått av den här dagen.. haha. nej tror inte ni vet :D

hemma!

Nu har jag kommit hem,eller kom väl för typ snart 30 minuter sen haha :) men hemma till datan är jag då iaf!
Nu tänker jag lägga upp lite bilder sen tänker jag sitta här en litenliten stund till SEN tänker jag mig en filmkväll! hihi :)










snyggare utan skärp och sjuuukt skön!

ah,vanlig jeans..tröja?

aldrig sett förut men nog f*n varen riktigt god! :)

19.26

hej på er, har inte kunnat skriva nånting idag för jag har inte haft tid för data och inte kunnat suttit här på hela dagen, jag vaknade runt halv 12 sen skulle jag bara fixa mig,duscha och sånt sen va det dags att jag och erica tog bussen till pappa, vi va på loppis,dock va det ingenting för mig men jag fick ju iaf träffa lillebror,pappa och susanna så det va ju kul iaf! Susanna har ju också beställt kläder till mig från h&m så nu har jag fått två tröjor,den sista tröjan kommer i augusti! Är jättenöjd, det såg bra ut! (bilder kommer sen) 
Ska väl ta mig till tv-rummet och kolla film med lillebror och hans kompis oskar,sköt om er! min buss går 19.26 sååå vi hörs när jag kommer hem helt enkelt, pusspuss

justejaa! :)

mina käraste hjärtglasögon har kommit!:)


jessika&anna

Hejhopphallå, nu tänker jag bara skriva att jag ska till kupolen och jag uppdaterar förmodligen mer senare idag! sköt om er! :)




typ skönaste jag va



jag sa ju det..

..nu är jag hemma och gissa vad vi gjorde? kollade på shrek på bio! Jag visste det ;) måste nästan erkänna att 1&2:an va bättre men den här va också bra! och den bästa i filmerna är ÅSNAN utan tvekan! (L) meeen,
nu tänker jag inte skriva nått mer för jag har inget mer intressant :) puss

Tjenare sötnosar!

Hej på er, tänkte skriva lite om gårdagens händelser!
Vi hade för det första astråkigt och hade inte ett skit att göra, så vi bestämde oss för kupolen, vart typ en paj på donals sen till parken, så kom wille,jangiz,alle,fredrik och nån tjej jag inte vet vem det är meeeen ja, efter ett tag så börjde det regna så vi drog in till wille och chillade lite! Senare på kvällen gick jag och petronella hem till alle,vart film och sådär.. DOCK så va filmerna värdelösa haha..! Sen vart det typ att gå ner till wille och sova,jag petronella och wille! Nu är jag sjukt trött men det funkar (Y)
Det va lite om gårdagens händelse! om typ 2 timmar så drar jag bort med mamma men vart vet jag inte och vet inte vad vi ska göra, är en överraskning! HAHA.. det får både ni och jag veta sen! undra vad det kan vara... :O:D säkert typ.. bio för jag vill se shrek,har liksom.. följt alla såå (a
menmenmenmen nu kommer lite bilder, puss! ;)

















ochochoch,
på lördag ska jag iväg klockan halv 11 ungefär och göra en sak, MEN jag avslöjar det genom att lägga upp det på bloggen sen! ÅH vad jag ha velat göra detta :D haha ni undrar nog säkert nu ;)

hellluu;)

Just nu tänker jag mig ett städat hem innan mamma kommer hem från jobbet så lär nog sätta igång snart men skulle bara skriva lite innan! Idag ska Petronella natta över hos mig, va skitlänge sen jag va med henne! Så det ska bli riktigt kul,hehe! jag skriver väl senare när jag är klar med allt jag ska göra, sköt om er! puss

bilderna från sommaren 2009.. ojoj! Haha.. ;)












HAHA sååå jäkla ful,jävla mygg vetttnii :)

tror det räcker med bilder nu, nu har vi då bjudit på oss för jag skäms,haha ojoj :)

dessutom hittade jag..

 















roliga grejer va? håller ni inte med? ;)

Hejhopp

Nu har jag lust att skriva lite när jag ändå inte har något annat för mig! Ja.. hur ska jag börja inlägget? dc-veckan har tillbringats med priscilla,tindra,matilda,cat och lite evelina hihi.. sen massa folk vi hittade också ;) det har varit sjukt kul utom vissa saker som jag inte kommer ta upp som bara priscilla förstår men aja..
Det bästa har väl varit att jag fått varit med dom bästa tjejerna! Mitt rum har sett ut som ett bombnedslag men nu äre städat igen, av mamma (a) haha.. men synd nog är det ett helt 1 år kvar tills borlänge är fullt i folk igen, p&l och lite på dalecarlia.. suck :(.. orka vänta fan! Fast då har jag nått att längta till också förståss!

lite mer om nuet.. orkar inte skriva mer om allt annat,kommer bli för mycket! Idag har jag då varit i dammsjön, försöker väl bli brun men inte fan verkar det gå speciellt bra förutom magen som tar på sig all bränna jag vill ha på mina ben! suck.. får väl jobba på det,eller ah..solen blir det väl? I dammsjön träffade jag iaf petronella och emil så va jag med dom till kupolen och så senare.. det va kul! Och imorgon kommer petronella hit och har inte en susning om vad vi tänker hitta på men nått lär det väl bli! :)
Jaja.. det va väl det jag pallade att skriva, hörs imorgon tror jag! nu tänker jag ladda ner en svensk film för orka läsa text..? nää! Puss gooonatt:*


badet nu!

Nu drar jag iväg och badar och sen när jag kommer hem är jag nog lite tvungen att skriva ett riktigt inlägg om veckan och massa allt sånt! hörs senare, puss! (L)






RÖSTA NUU!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

tänk liksom om dom skulle tillverkas vilka snygga fan ;)


broken-hearted girl


dalecarlia

hej, förlåt att jag inte skrivit men har faaaaan inte vart på bästa humör på ett tag nu! Ska iaf fixa mig om ett tag sen blir det nog att gå till kupolen eller dc, det får vi se, ska se match ikväll vid 6 ungefär och träffa några..
Aja, hejdå! hare bra


:D

hej haha.. visste inte vad jag skulle ha för rubrik men det är ju inte speciellt viktigt, HEJ iaf..
Igår va jag med mina tjejer, hade väl ganska sååå kul, va lite sådär.. men ja.. vi träffade iaf några uppsala-killar ;) fett kul.. såå vi ska träffa dom sen, kul sååådär :)
meeen.. just nu sitter vi här och tråkar och SVETTAS, tror jag att ni också gör om jag inte har helt fel.. det är sjukt varmt överallt och jag får panik haha.. måste fan bada idag i nån pool utomhus eller i nån rondell.. aja, skriver sen! puss


fräsch

fin

beredd.. pyamasshorts och lite sådär jättefin...


snart 9?

vafan gör jag uppe? jo.. PRISCILLA pratar i telefon och håller på och petar mig på ansiktet, nu sitter jag här för att vi skulle lyssna musik men kan ju lite gärna skriva här också tyckte jag! Vi tänkte käka frukost för min mage låter och gör lite sådär ont.. men jag längtar tills klockan närmar sig 10 så får vi se hur vädret ser ut då för dåå bliree BAD och det är ju helt nice, om det blir fint assooo! ;)
meeeeen... PUSS! :)

film meeeeen godnatt

nu sitter jag här med priscilla och min syster erica, vi har precis kollat på monsters inc. Nu ska vi typ sova för vi ska upp tidigt till badet om det nu blir bra väder! :) meeeeen, hörs imorgon! puss
söta lillebror fast gammal bild!

hommmmeeee

Nu har jag legat och dratt mig i solen i dammsjön, eller ah, på dammsjön eller hur man säger! Så jävla skönt och det va mitt första dopp, jag vet, fett seg ;) KALLT va det! riktigt kallt, solen skulle ha varit varmare känner jag.. 
men nej, nu ska jag ta mig till duschen och duscha av mig lite.. skriver nog senare! puss, hare bra! :)

duscha nu

hej, förlåt att jag inte skrivit nånting idag men min syster har suttit här typ hela tiden + att jag vaknade runt 2, alltså 2.. det är ju gaska sent enligt mig! Kommer bli svårt att somna "tidigt" ikväll med tanke på att det nog blir att bada imorgon och då åker vi alltså iväg vid 10 haha, vädret ska ju tydligen vara bra fram till 1 ungefär, men vi får ju se, det ändras ju nästan hela tiden!

Nu funderar jag att ta tag i mitt rum och städa sen duscha och tare lungt resten av kvällen, kanske kolla film eller nånting i den stilen, låter ju inte helt fel må jag säga! :)
aja, hörs senare! pusspåer, ha en bra kväll! ♥


Film va..

Hej sötaaa ungar!
Idag har jag varit ute hela dagen tror jag.. typ vid eftermiddan gick jag och matilda ut i parken och solade, vart kupolen en jättejättesnabbis, vi skulle äta, vi va med eric och cat också! Efter kupolen gick vi ut igen och vet ni vad jag gjorde? :( jag trampa i glas och har ont i min tååå.. inte bra alls, men fick ut glasbiten iaf!!
Nu har alla dom åkt hem, ska väl kolla film eller nånting tror jag, ska upp tidigt om det är fint väder,dra till stranden lite chill sådär ;)
Ska avsluta detta inlägg med bilder och en puss till er! :) hörs imöra!








Hemma

Hej, har typ nyss kommit hem..
Igår åkte jag till falun med priscilla, vi åkte hem till henne, va med debbi,iza och kutte sen va vi ute, träffade johan och några. På natten drog vi hem till priscilla och skulle kolla film, alla somnade på varandra i en ända hög på soffan.. haha, snacka om svettigt! Blä..
Nu ska jag städa eftersom att typ hela släkten kommer hit idag och fikar pga att min kära bästa storasyster Anna fyller år!! :D Så måste kila nu, skriver senare och då är matilda här också! som jag inte träffat på evigheter! :O:O Puss
Anna på bilden, som liten


hahaha... måste bara lägga upp snyggaste bilden på min pappa från igår!

litelängesen..

..jag la upp lite snygga egobilder känner jag,speciellt nya;)
Men iallafall sitter jag här och har huuuuur tråkigt som helst, låter inte bra va? nej! Funderar att ta mig till badrummet och ta bort smink och allt, sen bara sova och upp tidigt till stranden om det blir fint såklart annars finns det ju ingen anledning att åka till stranden känner jag :) ja.. här med lägger jag upp lite bilder,på mig för att jag har haft en väldigt tråkig stund så det blev det ända sociala,kameran! Hörs imorgon, puss godnatt! ♥ 

 













ja.. det är väl antagligen bilder man brukar kolla på,ellerhur? ;)


oaidghsoigoisaf

hejpåer! Nu har klockan blivit ganska mycket jag jag har precis ätit frukost, funderar vad jag ska göra idag, typ städa.. mitt rum ser förj*vligt ut, speciellt mina garderober! HAHA, proppat in alla kläder så ni kan ju tänka er..ILLA elin.. illa!

Imorgon fyller iaf min syster anna år + min lilla pingla priscilla också! så imorgon kommer det nog lite släktingar och så blire "kalas" haha.. priscilla kommer ockås så sover hon över, på måndag äre också dalecarlia, längtar som fan, det är ju sjukt med kul då! :) mycket folk igen.. det känns bra nu när p&l är slut!

meeeen nu ska jag in i duschen känner jag! Puss, hörs senare! ♥


Tindra!

Nu ska jag och Tindra gå till kupolen och kolla lite, man har ju inte varit där på ett bra tag så det kan ju ha kommit in nya roliga grejer.. Vi hörs senare, ha en bra dag fisor!

bilderbilderbilder!!!

hej, nu är peaceandlove sluuuut vilket suger så hårt, 1 år i väntan till nästa peaceandlove.. lång tid!
Idag sover iaf min bästavän Tindra över hos mig, hon har somnat dock men jaja.. idag har vi iaf varit hos jonte, hade inte så kul, vi kollade typ på tv.. haha! Nu har jag inget mer att skriva, här är alla möjliga bilder, varsågoda! :)




















det va hoffmaestro, dock inte så bra kort :)






jay-z, bra bilder? nej!! stod längst bak, sååå smockat med folk!





nu orkar jag inte mer..... over and out! PUUSSS


lite bilder

Hej, nu blir ni kanske lite glada när det kommer LITE bilder.. tro mig, det kommer mer ;) imorgon eftersom att det är sista dagen idag. och banden vi ska se idag är mando diao och SJÄLVKLART JAY-Z!!!!! dit kommer väl alla gå right? haha ;) Nu ska jag och tindra fixa oss sen ut på stan såklart! :)














Peace&Love!

åhå, bäst!! lite bilder här och videor kan ni fan få sen om det går ba för er mina kära? :) BRA! nu ska jag försöka sova och sen imorgon, så JÄVLA KUUUL!!!! kommer nog inte skriva på hela dagen men nuvet... slutet av veckan kommer jag nog bomba med lite allt möjligt så ;) stå ut!! PUUUSSS
















RSS 2.0