natti

nu har jag kollat tv,sjungit,suttit här.. fett trökig dag! aja.. ska snart gå och lägga mig så jag vill tjilla lite innan jag ska sovasova.. imorgon börjar jag klockan 08:20, konstig tid tycker jag, varför inte bara börja halv? nu måste jag fundara ut vilken tid jag ska gå upp .. blir väl typ 06:20, två timmar på mig då, de blir bra de.. blir en bit att gå imorgon också, ska till hushagen på morgonen och vet faktiskt inte vart de ligger exakt men de hittar väl jag? (-: heh.
vi hörs mer imorgon, puss och sov gott! ♥


the hills

vet inte vad jag ska ta mig till snart, fyfan säger jag bara! ..
OCH nu ska jag kolla på the hills, HEJDÅ!

trevligt inlägg


hej

har fått ganska många kommentarer om att vi är äckliga fjortisar osv, du vet nog själv vem du är.
Iaf så kan du/ni lägga ner, om ni nu tycker så illa om mig/oss, gå inte in på min blogg i huvudtaget, svårare äre fan inte. förstår om det kan vara svårt att låta bli men försök iaf! (-: jaaa..

ehm, igår missade matilda bussen och kom hem till mig igen fram emot kvällen typ. Vi var med cat ett tag, hade lite småtråkigt men så äre väl ibland, cat drog dock hem lite senare sen kom oskar och niclas hit ett tag, de va ganska kul de, hah! jaa.
orkar inte skriva så mkt faktiskt, trött och är frussen vet inte vad det kan bero på men ah så äre iaf... vi får höras sen när jag e lite piggare! (L)





älskar min cat! <3

 


BILLLLDEEERRR!!!!!!OJOJOOJOJ

mktmtkmttmtmktkktttt bildeeer gott folk!! ENJOYY! :-ddddd













































ohhhh sexiggaste bilderna! FYFAN!!! <3<3<3<3<33<



nu drar jag och bejb ut

nånstan här i världen

piiic

bilder









 


sääääääääämst

igår var det ju som sagt cozmoz, aldrig haft så tråkigt, aldrig mått värre än den kvällen så blä på de, ingenting fick mig på bra humör och så vare liksom..
hade hoppats på lite bättre när du iaf såg mig för första gången efter allting, du förstår bara inte hur jag känner.. det är sjukt hörru, riktigt sjukt!.. lägger ner så mkt tid på att bara vara såhär som jag va igår, om allting bara blev som det var förut skulle jag bli så j'kla glad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen faktiskt..vill bara att du ska tänka men vet att ingenting kommer att hjälpa som du sa..

IAF var jag tindra och tilda hemma själva inatt hemma hos mig, vi skulle dygna och började med att baka kladdkaka, den vart fett god haha men sen la jag mig i min säng så somnade jag sen somnade dom två i min mammas säng, och de västa var ju att vi hade smink och bh på oss.. nu har vi iaf vaknat och tindra har åkt hem sen nu är matilda kvar ett tag till.

japp, nu äre frullleee! hörs sen pussisar

btw kommer det bilder sen, cat ska skicka men hon sover nu antagligen! (-:

ab kommer snart

nu har jag smörjt in mig med brunutsnsol som fan, hah! väntar på tindra och tilda just nu sen kommer katten senare, ska leta kläder och sånt snart, meeen vi hörs sen, ha en trevligt kväll! (L)


drar ut med katten!

nu har vi kommit hem till mig,vi ska käka nånting sen drar vi ner till stan en snabbis sen vet jag inte.. ikväll kommer tindra,tilda och katten hit så blire cozmoz med dom 3 :)<3<3333 kuliit½ hörs sen, puususss!


nuduschad

fett skönt, nyrakade ben och känner mig ren men däremot väldigt ful, hahaha vilket jag brukar vara när jag duschat! (-:
har inte en aning vad jag ska göra nu.. fundera att sova strax, skulle inte sitta helt fel faktiskt.. ska orka vara vaken att tag imorgon också, fredag och cozmoz med tidra,tilda och kissen! kommer bli toppen.. hoppas jag!

nej men det va nog de, skriver godnatt och sådär nu så det är gjort, orkar inte skriva mer ikväller, Puss på er och sov så gott nu! <3


vill ha sommar ♥

vill inte ni ha det?!















åhhhhh va minnen!! sjukt! <3333<3<3<3<


jag gillart

numera dom hära låtarna, ! (L)






heeiii

skönt att sola idag kände jag, vart lite rand som jag saaaa, sjukt varmt om rumpan och ryggen, herregud.. haha, aja, har vart på kupolen en liten snabbis med kissen, kollade på lite kläder, drack! va sjukt törstiiig! hah.
nu är jag hemma och vet inte hur fan jag ska göra? vad ska jag ha på mig imorgon? klackskor? shorts? magtröja? vanlig tröja? får panik seriöst..! uschuschusch! men de fixar sig hoppas jag,tindra och tilda får ta med mkt kläder! (((((:

btw idag har vi inte heller haft en vanlig dag i skolan, våran klass och en annan klass från våran skola skulle samlas halv 9 vid galaxen/framtidsmuseet, vart indelade i grupper och cat bytte lapp med nån så hon kom med mig, men iaf vare typ först sittande i mer än en timme kändes det som och kollade på nått shit, vad ska man kalla det.. "teater" av nått slag? sen vare iaf dags för "energijakten" där alla grupper va vid olika stationer och fick samarbeta och sånt.. ganska kul, kom till en station där vi skulle göra nåning med vattenflaskor eller nånting och jag satt på golvet och tog emot dom, DÅÅÅ sitter det en "kärring" brevid mig på golvet och fotar mig som en jag vet inte vad, de blixtrade hela tiden, herregud! fett läskigt, hon fotade mig asmkt! undrar bara vart dom korten tar vägen???... inte nånstans där alla ser hoppas jag! haha.. fett pinsamt isf! ;o

nu ska jag öva på mina sånger så dom sitteeer ordentligt nu! pussåpuss

ska sola nu, hörs sen

ah, jag ska ju som sagt sola nu så lär dra, berättar om min dag och blabalbla sen. puss på er! <3


ska sova

klockan är typ kvart i snart, så ska nog börja borsta tänderna och sådant nu så hörs vi imorgon igen! sov gott alla! <3

tittat klart nuuu

har kollat på asmånga avsnitt som jag missat nu, många som åkte ut på kort tid kändes det lite som. vart assur när cimon åkte men kan inte göra så mkt åt det liksom. Men synd iaf, tycker han e grymt kool!
aajjjaa.. klockan är över 10 och jag går och lägger mig 11 så vad ska jag nu göra, visa nått kort på mina leggings som jag skrev, handlade bara dom.. fick dels bara pengar för dom + att jag inte vart där länge alls.. ska dit imorgon igen med cat sen sola efter de. kommer få stor rand kan jag lova er ;-) HAH!

Imorgon börjar vi halv 9 och ska samlas vid galaxen/framtidsmuseet och ha nån energijakt? ehm.. vet inte vad det innebär men det visar väl sig antagligen, låter boring som fan men ska inte säga nånting förän jag vet vad det riktigt är för nånting.
nej men ah.. de va nog det jag hade att skriva, ska sjunga nu! pussen på er!

på ett ungefär, man ser på sidan att det är skin, som är iaf snygga! :)





paradise hotel nu

har vart på kupolen, riktigt kul..  nej blir faktiskt lite irriterad. fast köpte iaf mina leggings som är helsvarta fast skinn på sidorna, äsch, bild kommer sen istället!

Nu är jag hemma, ska byta om till myskläder, kolla paradise hotel och bara tjilla resten av dagen..
har tydligen fysikprov imorgon vilket jag fick reda på av fanny idag, bra av mig att hålla koll också! så nej jag kommer inte vara på provet imorgon, glöm sånt bara.
hörs ikväll, puss


homeee

kom hem från skolan nu, har inte haft några riktiga lektioner idag, tjill som fan, vart bio istället på maxim ganska tråkig men jag klagar inte, slapp skolan i allafall! (-:
Idag ska jag köpa lite kläder på kupolen och där efter kanske sola. hih, nu ska jag bli brun äre tänkt (y
ahmen, ska vänta på mammsen nu som ska ge mig lite penggarr sen drar jag, hörs sen! <3


morrrrnnnn

just nu sitter jag här och fösöker kunna den där förbaskade låten "haven't met you yet" .. faktiskt svår låt dedär..
fast börjar kunna den lite iaf!
Nu ska jag dra till skolan så hörs vi sen pussss

städastädastäda

precis kommit hem ifrån att ha vart med sanna, trevligt de också.
lyssnar nu på några sköna låtar nu så ska jag städa nu också, se duschen ett tag, loveeeeit!
yeahh, men skriver senare sötnosaar! (L)

http://www.youtube.com/watch?v=aRNQS5UCQQI
http://www.youtube.com/watch?v=vn4ovawULGo&feature=PlayList&p=C3792A532DB0A63C&index=30
mmm men tackåhej!


känns bra

idag har jag sjungit hela dagen, inför några men sjöng inte själv och det gick bra och försöker kunna låtarna nu bara, en är svår och en kan jag fast inte utantill och så har jag lärt mig ackord på gitarr, fett!
låtarna som vi kommer sjunga är "Haven`t met you yet" och "om du lämnar mig nu"
kommer bli nervöst när det kommer närma sig sommaren för de är då det gäller.. herregud, jaja
Nu är jag iaf hemma och ska käka nånting se ska jag vara med sanna och ska fråga mamma om jag får sola idag, hoppas det!! men nej, hörs sen, pusssssss


hejåhopp..

..igen. Nu ska jag typ stänga av datan och fixa mig sen gå och lägga mig faktiskt, behöver nog lite sömn känns det som + att jag har huvudvärk så ah..
nej ska nog inte skriva så mkt mer än det så hörs vi mer imorgon sötisar! <3


huvudvärk...

har precis kommit hem ifrån ludvika där jag vart och kollat på handbollsmatch, ser så kul ut att spela.. så vi får se! ehe.
nu är jag hemma och på vägen hem fick jag sjukt ont i huvudet och vet inte varför faktiskt.. jobbigt de också... blää

aja whatever, imorgon börjar jag 9 igen, tjill som fan så äre elevens val med värsta töntarna, hade jag inte förväntat mig faktiskt! usch... fast det är bara att acceptera helt enkelt..;/
nej nu orkar jag inte skriva mera, pussss

hemma igen

slutade idag klockan halv 4 som vanliga måndagar.. har i vilket fall kommit hem nu och ska snart äta nånting sen blir det nog att vara med sanna ett tag! kulit
har inge ork att skriv värsta mkt nu och vet inte varför... är trött och hungrig bara! hörs sen,pussar /mig

te och snart gå

sitter här med mitt älskade te och ska snart ta och gå till skolan med sannisen min!
efter skolan idag ska jag egentligen dra och löpa lite kläder på kupolen med det blir på onsdag istället då jag får pengar, har hittat en grymt snygg tröja och ett par svarta leggings med detaljer där nere, såd et blir nog å köpa båda antar jag :-)
ska ta och kila nu så vi hörs sen! Puss ha en bra dag! ♥


störande!

alltså.. herregud, detta kanske bevisar en hel del..SLUTA KLAGA!

postat av:
varför bloggar folk som ändå knappt har några läsare... va fan helt ologiskt att ta massa tid på att skriva om ens liv som ingen ändå vill veta något om? bara en grupptryck grej alla tjejer ska blogga lix. men inga läsare har dom

postat av: eline
hur kan det komma sig att jag inte har några läsare när du själv gått in på den?
och du kan inte veta om hur mkt läsare vi har heller, då borde du isf ha kollat på våran status vilket du inte kan ha gjort om du inte vet lösen till alla bloggar..
och vi som har bloggar kanske vill slösa tid på att skriva ellerhur?
men varför går du in på bloggar när du ändå inte läser och bara klagar? du slösar ju du tid på nånting du ogillar. att ni orkar klaga allihop, jobbigt liv om jag får säga det själv..(-:

lägg ner, herregud! (-:

jaja.. det var dede..
Ikväll har jag vart med sanna,vart skräckfilm,chips och snack. kul och mysipysit!!
Imorgon äre skola som vanligt.. tråkigt som vanligt,trött som vanligt,okoncentrerad men längtar till musiken, gitarrgitarrgitarr! (L)(L)(L) och på tisdag äre träning inför cabareeeen, jag dör!? ;SSS
eheee.. nu ska jag fixa mig sen hoppa i sängs. skriver mer imorgon. puss&kram&nypistjärten



ojojoj ;Ooo


hejhejhej

vilken jäkla kväll/natt.. helt SICK.. S-I-C-K, ganska kul men hände en hel del men de är över nu.
Iaf drog jag,tindra,love och tilda till oskar igårkväll, började med att vi va med niclas,oskar och sebastian sen kom det lite mera men dom drog sedan.. vart en hel del bråk men det är bråk som är glömda nu så de är fullkomligt lugnt, kommer inte säga så mkt mer nu.. men de kommer bilder sen igår senare när love och dom har kommit hem för de gick inte att lägga in bilder på den här datan från hennes kamera helt plötsligt även fast de gick i förrgår men jaja.. har lite bilder sendan i fredags men de är bara typ på mig och love haha :-)

Idag vaknade alla hemma hos oskar vid typ 9 ... fett jobbigt.. men aja.. åkte därifrån vid 12 typ, åkte till donals och drack, sen hem till mig så har jag ätit och dom har dragit nu, snart kommer min syster som jag ska följa med till kupolen en stund.. fett trött ännu, blir nog att lägga mig tidigt ikväll, heh.
nej men här kommer lite bilder, haha, PUSS! (L)













sööttt! mer sen! <3




morningmorning

hej bloggen.
nu har jag,tindra,love,tilda och katten ingenting att göra över dagen, vi skulle egentligen bada i maserhallen men de vart helt misslyckat pga att alla inte hade pengar till det.. synd de, jag och tindra var värsta pepp på de!!!! ååhh!
Ikväll ska vi försöka hitta nånting å göra så det inte blir som igår, fast jag kan inte påstå att de vart för tråkigt igår heller, bara man gör de kul så går de liksom. Vi tog en massa kort igår men vill inte lägga ut vissa kort för det är illa, hade typ inte fixat mitt hår efter att jag duschat så ja... haha. Men de kommer några fast jag hinner inte lägga ut nånting nu för vi ska ut så de kommer mer sen, men vi ska ta mer kort idag också så de blir nog många iaf!hHAHHAA jajajjaaaa... PUSS Å HEJ!! <33

en bild får ni nu :)))))


nyduschad!

kommit ur duschen nu nästa, nyrakade ben och brunutansol sprayen, ser skillnad efter 5 minuter, så det rekomenderas och den ser inte lika orange ut som många andra! :)
iaf så kommer avestaflicksen snart, så de blir en kväll med dom och sen kissemissen, ska bli riktigt kul, bowling och sen kebab vare tänkt men vi får se.
Nu ska jag sminka mig,platta håret, klä på mig och sådant där! hörs sen koola människor! <3


hej,hejdå

har precis fixat klart mig, har på mig lite mysiga kläder, känns skönt! men måste faktiskt dra nu! skriver sen, puss


TEEE!

jag älskar te, visst är jag gullig?! haha






:-D

har kommit hem från emmaus, en second hand affär liksom gamla kläder och sånt, hittad 4 plagg som jag köpte, en vit typ stickad fast den syns igenom så alltså ska jag bära en vit tröja under, sen köpte jag två jeans som jag gjort till shorts! de vart brabra, sen köpte jag en mysig tröja, grå! :-) ganska nöjd!
nu sitter jag och försöker träna på gitarr, vi har fått hem den nu så nujeklar! :-)
måste nästan plugga också! fyfan.... aja, skriver sen pussis! <3






tja!

nu har jag kommit hem från mitt jäkla fysikprov som gick riktigt dåligt, men så gåre med en lärare som suger på att förklara för en tjej som inte fattar så mkt när det gäller sånt här :-) HEJ IG!
nu är jag hemma vilket fall, druckit nånting som är bra för rösten! hah (-; säger ingenting!
på tal om rösten ska jag vara med på en cabare mot sommaren inför hela skolan, kör på det här också men blir helt annorluda, förra gången vare dans nu ska jag antingen sjunga eller så sa jag spela gitarr, kanske båda! hah, tycker de är ett stort steg att ställa sig på en scen när man inte kan så mkt liksom.. plus att om jag ska sjunga kommer jag göra det med några jag verkligen ogillar, men de ska nog gå vilket fall, tänker ju inte på dom direkt, göre för min egen skull! (-: så nu blire träna!!

nu ska jag till emmaus och kolla kläder, hörs senare! <3


hinner inte nu!

måste sova!!! OMG; och jag har inte pluggat ett SKIT heller; HEJ IG I FYSIK! skriver mer imon, hejdåååå pussåpusss!! <3<33<


hahha awww!

själv har jag ju också lite kort sen jag va litenliten! det var minnen de, huset jag bodde i, de va helt underbart, glömmer aldrig! bilder här ;);););););;)) HHAHAHAHA!!









ah, hoppas ni får ett gott skratt! puss (-;

hemma

nu har jag kommit hem hem liksom, var och solade med sanna och fanny, jag och sanna delade solarium och fanny var för sig själv, 20 minuters och de va en känsla som att man låg på en strand så man ville bara "gå ner till vattnet" hhaa. fick iaf resultat (;;; stolt! nästa vecka blire igen! Va på kupolen dock, köpte brunutansol spray, så ska nog kö på de lite ikväll, på tal om ikväll ska jag plugga till ett fysikprov jag har imon, fattar såhär mkt | |
,alltså ingenting! :)
´nu skaaaa jaaag hmmm... duscha!!! :-D Puss
JAAARÅÅÅ! ;)))





hejsanhoppsan bloggen!

haha, jag sa ju de! vem vann bowlingen? JAG! såklart, gjorde dessutom 3 strikar på rak, hah! (-;
nu är jag hemma vilket jag vart ett litet tag, ska raka benen nu sen dra ner till stan med sanna och sola i 20 minuter! härligt säger jag bara, sen idag ska jag och mamma ner en sväng på kupolen och köpa brun utsn sol (spray), den är faktiskt rätt bra så det blir och köpa! :-D

har nu bestämt mig att de blir att färga håret blont nu till sportlovet, nu vet ni det också! :-)
nej men jag skriver när jag kommit hem! Puss


godnatt!

nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, imorgon har jag bowling på idrotten också, vinner jag som vanligt då? (-; jaa, såklart! efter det ska jag gymma med sanna, kulkulkul.. där finns gratis bubbelvatten tillochmed! de är najs tycker jag! ((::: hih, skriver mer imorgon, sov gott alla söta! <3




heej!

har precis kommit hem från e kupolenrunda med gabriella, fast hon har åkt hem men ah, de va riktigt trevligt, kul att prata om allting, nyfikna? hah (-; nejdå..
Nu är jag iaf hemma och ska nog röjja upp i mitt rum, ligger lite kläder överallt sådär.. hah, typiskt tjejrum :-)
Pussssen!
oj ;o

nu är jag hemma igen

hade skola idag som vanligt, tråkigt också..väldigt tråkigt..
efter skolan gick jag själv till tandläkaren, först gången jag gick dit själv, de va läskigt men hon sa att allting såg perfekt ut så de va fan asbra de! hah, nu ä jag hemma igen och har gjort mat till mig själv ska vara med gabriella sen eller snart, sen ska jag,cat och simon och gymma, känns som att jag håller de som jag ska? (-; nej nu ska jag faktiskt fixa till mig lite, skriver sen puss


morn!

godmorgon bloggen!
gick upp halv 6 idag så jag skulle hinna duscha, eller åh, tvätta håret för om jag skulle duscha blir de auotomatiskt att jag duschar en timme. Nu har jag fixat klart mig typ, tror jag. Ska äta frukost nu innan jag går annars kommer jag svälta ihjäl vilket jag inte vill. japp, men jag skriver när jag kommer hem igen! Puss


under 2010!

  • godis,dricka,chips och sånt shit på endast lördagar.
  • gymma minst 2 gånger i veckan sen blir det ju dans typ 2 gånger också
  • ställen som ligger nära ska jag till, inge buss eller sånt.. visst cykel på sommaren men ni fattar grejen
  • spara pengar bättre.
  • kunna minst 3 låtar på gitarr innan 2010 är slut
  • sjunga bättre!! HAHA
  • bli smalare
  • åka utomlands
  • sköta skolan

ja.. de va väl typ de tror jag.. de här vill jag och ska jag från och med nästa måndag!
btw finns det lite grejer jag tänker köpa när jag får mina pegar. hih


 
finns mkt mer än det här men det går inte att ladda upp kopierade bilder på bloggen så ni får nöja er med detta :)


I'm home bitches

har precis kommit hem och ätit lite, har inte nånting för mig idag.. ska kanske börja skriva musik med min syster idag men de vet jag inte ännu,ska städa iaf.. måste hålla rent och städat så jag får pengar, 500 i måndaen numera, känns ganska bra faktiskt men det hänger på mig hur jag sköter mig och blablabla.. hih.
en mer sak jag nog ska göra idag och det är att gå till dansstudion med mamma och kolla danskurser, ska börja på streetdance med katten vare tänkt så de kommer bli superkul, kommer antagligen bränna en hel del också + att jag faktiskt älskar att dansa så det blir helt perfekt för mig, snart gymkort också tror jag, allt känns så nytt nu...
liksom ska flytta, börja dansa, spela gitarr, skriva egen musik, gymkort och stuff. känns tufft jiao!

chioo puss ♥


vad ska man göra..

allt känns bara förlorat, allting!.. och när man försöker lösa saker och ting hjälper de inte ett skit, man räcker liksom inte till på nått sätt.. lägger ner så extremt mkt energi och tid på att bara gå runt och må dåligt och så ska de inte vara. Vill liksom börja om allt men vet att de inte kommer fungera hur jag än gör, får sån panik och allt e omöjligt nu, helt omöjligt.. vill att ni alla som det handlar om ska fatta de här..de gör så sjukt ont, sjukt ont..

anledning till att jag skriver de här är att jag vill skriva av mig, tycker det är skönt, försöker inte på något sätt fösöka få uppmärksamhet av det här.

mm, nu ska jag gå och lägga mig, hejdå..


ett tag sen nu

har haft fullt upp om man säger så, eller har inte orkat skrivit när jag vart med mina kompisar..
Igår var jag som sagt med tindra,matilda och love. Vi hade faktiskt kul, vi åkte till oskar mot kvällen och va med han och niklas, klockan halv 12 typ åkte alla vi buss till donals och käkade, alla va ashungriga sen gick vi hem till forssa, va lite "snökrig" eller vad man ska säga.. när vi kom tillbaka gjorde vi inte så mkt, hängde mest i oskars utestuga (där vi alla sov) och typ hade kul iaf, riktigt kul! Vi vaknade vid kanske 10, va kvar ett tag sen tog vi tjejer bussen in till stan, gick till kupolen som vanligt.. sen drog jag till dollarstore med mamma och min syster, är nu hemma och har vart de ett bra tag nu.. är trött och känner mig helt sliten.. ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll vilket ändå inte kommer hända men jaja.
Imorgon har jag skola igen, vet inte hur jag kommer klara av de, fyfan. Men en sak är bra och de är att jag har musik nu första gången i 8an så de ska bli riktigt kul, ska lära mig spela gitarr och så + att vi får hem en gitarr på onsdag fast det är min systers men jag får ju också spela så snart kommer det en ny artist! (-; haha.
nu jäklar ska jag också få MVG i musik har jag bestämt mig för, gooo me!

nu ska jag fortsätta lyssna på musik, hih, puss!


hejsöta

har precis kommit hem ifrån falun, har vart där med matilda och kollat på när hennes bror spelade fotboll. ganska tråkigt faktiskt men jaja.. fotboll är inte min grej liksom. Men nu är jag hemma igen, jag och tilda har precis käkat tacos, så jäkla gott! nu har love och tindra också kommit och vi har inte en aning om vad vi ska göra ikväll.. vill göra nånting riktigt kul, eller de vill alla vi men vi vet inte vad, kanske dra ut nånstans eller nånting fast det visar sig. ska vara lite social nu med tjejerna, Puss ♥


ah,tja

har inte kunnat skriva så mkt idag, eller har jag skrivit idag? minns inte, nej de har jag inte, hah! iaf, har jag vart på kupolen idag med katten, de va trevligt förutom att jag hade ont i min tå! Vi träffade gabbi,kerstin och elsa (right?) och kolla på kläder och sådant. Har vart hemma efter de, städat mitt rum så kom det lite kompisar hit, sen har jag bara vart med sanna nu sent på kvällen och kom hem typ halv 1 nånting. jaja, nog om de.
Imorgon kommer ab hit och ska umgås med mig och katten, riktigt kul faktiskt, de va ett bra tag sedan sist! ser fram emot de, ska kanske till falun också, lugnet, med matilda en stund för hennes bror spelar fotboll så ah, kanske hittar nån trevlig person där som man känner, hah.., men de får vi helt enkelt se!

när jag kom hem från sanna idag så packade mamma ner saker eftersom att jag flyttar ganska så snart, massa jäkla kort på mig som liten som jag aldrig hade sett, haha, tog kort på dom och försökte lägga in på datan men de gick inte så värst bra för mig, men försöker nån annan gång, för dom e fanemig ganska koola haha! Aja, jag ska sova nu så jag inte sover bort dagen "imorgon", puss godnatt sötisar! ♥



ojojoj

kissen

hej nu har jag och katten precis käkat och ska fixa oss lite sen till kupolen, ska köpa brunkräm och cat ska köpa typ kläder hah! japp, sen kanske de blir att gymma eftersom att de inte blev nånting igår.
Fredag idag också så får sova ut imorgon och vara vaken länge, så jäkla skönt! aja, skriver sen, pusseen!


godnatt

nuuuu ska jag sova här, ska bortsta tänderna nu och ta bort sminket, pussen hörs imorgon! (Y)(L)


måste

det här ska och måste köpas!

  • Brun utan sol (spray)
  • ny brunkräm
  • puder
  • hårinpackning
  • bodylotion





sursursursur

blir så jäkla sur när jag inte får som jag vill ibland! åhhhhhhh, slöa familjfan, vill gå till kupolen och köpa brunkräm men ingen orkar, tänke inte gå till skolan imorgon bara för de, men då måste jag ringa till skolan sälv, vilket jag inte kommer göra så får lov att gå dit ändå, men vi slutar tidigt så de lär väl gå bra HOPPAS JAG!
fan.jaja får väl komma på något annat sätt helt enkelt..
klockan är snart 8 och jag har hur tråkigt som helst.. så ska väl kolla runt på internet på kläder och sådant.. japp! skriver snart, pussen!


 


tja, är hemma

nu har jag kommit hem, eller de va ett tag sen men aja, har precis ätit ska kolla på paradise hotel nu på datan (y så bra! senare kanske jag ska gymma igen, känner att de kan behövas lite oftare så de blir lite bättre resultat! (;
men vi får se för jag ska köpa brunkräm också, min är helt slut så ah. Men jag skriver senare, paradise hotel nu! puss

lite bilder sen idrotten (omklädningrummen) hiihi :)
kissekatten! ♥









jättegulligt!


natttiiii

ååhhhh, så jäkla skönt med en dusch! nu ska jag dricka nånting,kolla tv en stund och sen sova faktiskt, hoppas ni sover gott allesammans, hörs imorgon, pussochkram sötipluttar! ♥


hemma nu!

har vart borta hela dagen, ja.. hade idrott idag med våran nya idrottlärare, johan, snäll men rätt sträng fast de är bra för hatar min klass och tro mig, dom kommer nog lyssna på han så de är bra som fan. Gick hem efter det och såg min mamma,syster och hennes kille påväg till våran bil så jag följde med dom till biltema, tro det eller ej jag hittade nånting faktiskt, en klädställning som ska sättas upp i nya lägenheten, tummen upp helt enkelt!
åkte hem efter de, väntade på cat och sen har jag vart och gymmat nu och kom nyss hem, ska hoppa in i duschen, jäkla skönt alltså, va sjukt svettig, bleee haha. jaja, jag skriver sen! pussarochkramar! ♥

inne på mammas användare, så fick lov att ta en bild jag lagt ut förr!

med kissikattenhunniebunnie

har so-lektion men våran lärare är inte här så vi har vikarie men dom kollar på nån trååååååkig "skräckfilm" som vi inte vill se, hmm..
jaja.. ehm jag och katten kanske ska och gymma idag, dom har ändrat åldersgränsen på friskis så det är skitbra, nu kommer jag försöka dra dit så ofta jag kan så jag blir lite mer nöjd över min kropp. AJA! hörs sen, pussochkram /mig

det var första dagen ..

.. i skolan, den söööög. typ, hah
började med att jag och cat stack från lektionen och jag böt skåp med nån i min klass utan att han visste av de, så han hade ingen aning att han hade bytt skåp, hah! sen iaf tappade jag bort mina nycklar och tillbringade hela lunchen och allt för att hitta dom sen kommer cat och tar upp dom ur hennes ficka, mmm. vet inte om hon drev eller nånting iaf så kom han som jag tog skåpet av, han och hans somaliekompisar gick till en fältare och hämta en såndär som knipsar upp låsen och så knipsa dom upp mitt lås, vart så jäkla lack! jäkla äcklon, vart riktigt sur vart jag! sket i maten och allting sen ba facka allt upp sig sådär.. usch!
aja nu har jag käkat iaf och ska vara med sanna och fanny lite senare tror jag, sover nog över hos fanny också så det blir nog kanon serru!
hörs sen, pussochkram/mig

hah! :))))))


"godmorgon"

vaknade nu..  var vaken länge inatt så just därför..
Nu ska jag duscha,äta frukost,fixa mig, smsa fanny, vara med hon och sanna, yaaaah!

hörs sen pussarokramar / elin ♥







dåligt ja

har inte lagt upp nånting, men har inte orkat skriva nånting så jag göre nu när jag nästan är som mest trött, och imorgon har jag skola!!!!! ;o kan de bli sämre?! fy helvete vad drygt! .. längtar inte alls! :-)

hah, iaf "idag" har jag köpt mina förbannade skor, gick till kupolen med erik, där träffade vi armin och edvin så va vi med dom, gick hem till mig och tjilla, armin fixade mina högtalare, dom va ikopplade fel hah (a å så fixade han spotify till mig, lite sent nu kanske men vad skulle jag ha för nytta av de när inte mina högtalare fungerade? hah, tack för de armin! (-: (Y

Nej.. vet inte om jag orkar så mkt mer, men imorgon ska jag nog iaf vara med fanny och sanna, saknar dom som fan! inte träffat dom på typ .. flera dagar! hah (':
pusshejdå! ♥



tråkigt, jag vet

fortfarande vaken.. väntar på att mamma ska komma hem, sjukt seg hon e. Jaja..

Lovar du att vara ärlig? ahrå
Du heter: elin johanna evertsson
Smeknamn: elin,pellan,pelin,ella vad jag vet?
Låt som när du är ledsen sörjer till? va?
Beroende av: kläder och sånt
Vem behöver du mest just nu: vet faktiskt inte.
Vad tror folk om dig? inte en aning
Stämmer det?  inte en aning
Vad får du oftast komplimanger för? mitt utseende tror jag
Vad säger du för att imponera på någon? jag vet inte vad jag säger
Hur imponerar man på dig? man ska få mig att skratta och liksom bara vara sig själv..
Brukar du skratta för dig själv? kan hända (-;
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: hehe okej :-)
Var bor du? borlänge
Trivs du där: ibland
Äger du några converse: japp
Sprit, cider, vin eller öl: cider och öl
Brukar du bli för full: inte alls
Vad har du för mobil operatör: comviq!
Är du allergisk i mot något: pälsdjur förutom hundar, HAH!
Har du haft sex idag: nei
Nästa mål i ditt liv: jag vet inte
Hur svarar du i mobilen: hallå? ah? haaaaaaaaaallå?
Vem ringde du senast? nått nummer, har inte en aning
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: kommer inte ihåg
Antal timmar sömn inatt: hmm.. 9 el 10 tror jag
Sov du ensam: nej, kusinen
Brukar du komma i tid: beror på vart jag ska
När mår du bra: ehm, när de händer nått bra?
När blev du fotad senast: igår, HAHA!
Hur känner du dig nu: uttråkad,lite lessen.. vet inte riktigt
Vanligaste färg på dina kläder: olika
vad tycker du om fötter: hah, euu
Vad saknar du: ...
Hade du en bra kväll igår: jag tar som att jag va med jessika "igår" så ja..
Favorit dryck på morgonen: juice
Rakar du benen: ja?
När brukar du oftast gå och lägga dig: på natten
Är du blyg? oftast inte, händer väl
Sysslar du med någon idrott: nej men ska börja dansa snart
Vill du hellre ha mail än brev:  nej.. kommer oftast inget kul på mailen så jag gillar brev isf (Y)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kan väl hända
Har du spytt offentligt: jadu
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: jag vet faktiskt inte! hah
Är du nöjd med ditt liv: sådär
Är du bortskämd: verkligen inte
Vad gör du i morgon: ska vara med cat hanssen
Vad är det värsta du vet? lögner, sånna som inte bryr sig.. finns mkt mer
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? inte en blekaste
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? vet inte
Vad längtar du till? P&L och sommaren!!!
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja de har jag
Vad använder du för shampoo? vet inte
Vad är det finaste du fått? mkt
En speciell dag du minns: när jag träffade en viss person för första gången..
Hur gammal är du: snart 15 (-;
Tycker du om någon just nu: ja de gör jag
Om fem månader: är det sommar
Du samlar på: ingenting? kläder antar jag
Gröna eller röda äppeln: röda :-)))
Vem ringer du när du är arg/ledsen: har en hel del som finns där för mig.. så det är olika
Gillar du golf: fungerar
Vilken tid gick du upp idag: halv 2 kanske
Har du sovit i din egna säng inatt: jappp
Har du strumpor på dig nu: japp, mysigt
Är det okej att gråta: självklart
När grät du senast: igår......
Vad skulle du göra om du vann en miljon: skrika först, sen shoppaaa, resa, fan vet jag!! ha kul!
Bär du glasögon eller linser: nepp
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: olika
Har du piercing: öronen
Vill du gifta dig: nej, känner jag inte för just nu
Vill du ha barn: när jag blir äldre
Solar du ofta: på sommaren ja
Är du bra på att laga mat: bra? jag e bäst!
Är du flygrädd: hahahahahahhahahaha!
Hur vig är du: vet inte!
Är du musikalisk? älskar musik, sjunger varje dag, ska snart göra egen musik med min syster! hohoh, ny kändis snart! ;-))))
Vad dricker du helst när du är törstig: juice! :)
Vilken är din favoritglass: ben&jerrys
Tror du på ett liv efter döden: vet inte
Tycker du om sushi: aldrig smakat
Vad äter du helst när du ser på film: popcorn eller godis
Bor dina föräldrar tillsammans: nej..
Har du tandläkarskräck: nej inte längre
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska lätt!
Vilken ögonfärg har du: blågrå
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja
Biter du på naglarna: nejjjj
Röker du:  aldrig smakat äns! (;
Hur ofta tränar/motionerar du: går ju varje dag! men ska snart börja gymma och börja på dans så nuru!
Senaste låt du hörde: alicia keys and jay z - new york

PUSS GODNATTT!

natti

ikväll har jag vart hemma själv nästan hela tiden, erik och alex kom hit en stund och gav mig sällskap, riktigt kul vare faktiskt! hah, nu tror jag att jag ska ta och stänga av datorn och titta tv ett tag, vill inte sova bort dagen imorgon, som jag gjort i några dagar nu, måste vänja mig att gå upp tidigt för skolan börjar snart.. annars kommer jag fan döööö haha!

hoppas skorna finns kvar imorgon, annars blir jag sur! nej, vi hörs mer imorgon sötnosar!


hjälp mig!

idag har det inte hänt speciellt mkt,har vart hemma, jessika drog rätt tidigt vilket hon sa att hon inte skulle så jag har inte gjort ett piss idag,så har för det mesta suttit här, kollat bloggar och lyssnat på musik, ganska tjill ändå..
Imorgon ska jag vara med katten igen,fett kul, ska och köpa nya skor också,några vita vanliga men dom här håller nog mkt bättre än dom andra jag hade,dom ska i soporna nu pga att dom är förstörda!

nej men nu ska jag kolla på lite kläder,smycken, skor och sådant, skriver snart! (L)

jag måste bara fråga en sak, jag har ju sagt till många att jag ska försöka hålla mig till att vara brunett nu men mot sommaren får jag bara en känsla av att vara blondin, så frågan är, blond eller brunett?!?!??! ;o 

 

tjahh

har precis käkat frukost med kusin och syster, en kul frukost, yeah! Idag ska jag nog fortsätta att vara med jessika, inte en aning vad vi hittar på men de blir väl nånting antar jag, nu ska jag fixa mig och städa mitt rum,

pussokram /elin


godnattttttt

nu blire sova, skriver imorgon! pussarokramar ♥

hej

nu har jag vart med min kusin hela kvällen och vi e hemma själva hahahah, ah inget att prata om, vi e fan helt jäkla sjuka, men de har fått mig på andra tankar ett tag iaf, älskar min kusin mestis! hihi, imorgon vet jag inte alls vad jag ska hitta på, skulle gärna vilja ta mig en tur till falun men känns bara helt meningslöst..
nu ska jag lyssna på musik och umgås med jessika innan båda somnar! pussarokramar / mig




kusin!














..

allting har ett slut, vissa får ett dåligt slut som jag tycker att jag fick, mår rent ut sagt piss just nu, helt förstörd..
när jag tyckte allting kändes rätt,bra,inte osäkert så kommer de, så jäkla typiskt. aja .. orkar inte lägga ner så mkt energi över att må dåligt i evigheter.. vilket jag ändå kommer göra tills jag kommit över den personen, kommer ta ett bra tag dock! hejs......


helvete

jäklaskithelvtesfanskapsäckelfan åhhhhh!!! kan hålla på hur länge som helst, jäkla skit alltihopa.........................!!!!!! <<<<<<<<<<<<<//////////////////333333333333333333333
hejdå

tja!!!

idag har jag vart på kupolen med min katt, de va riktigt kul faktiskt,btw köpte en ljusrosa mysig tröja på H&M för 149 kronor! Nu har jag vart hemma ett tag, lagat mat, jag e ju faktiskt bra på de, hah! (-;
Jessika är här nu, vi ska å köpa popcorn! we love that,sen blire att ta lite bilder och sådant!!!! <3

pussokram ♥ /mig


godnatt på riktigt nu

haha ah nu ska jag faktiskt sova! ska upp rätt så tidigt eftersom att katten kommer vid 1 ungefär, sen på kvällen blire att vara med kusinen, riktigt jäkla mys! skriver mer "imon"!

pussokram <3 /mig

häääj

sitter fortf uppe och är hemma själv, har ingenting å göra så jag bara njuter av min ensamhet, kan sjunga hur högt som helst utan att nån säger till mig (om inte grannarna kommer) såklart, men dom e slöa allihop eller hörselskadade, HAH, kanongrannar man har. kommer ihåg när man inte äns vågade vara hemma själv, vilket skämt alltså, nu äre ju hur najs som helst, vet aldrig vilka bus vi kommer på i den här åldern (-;

nu äre kanske dags att koola ner lite, har dunkat musik typ hela dagen känner jag, börjar bli lite drygt men shit the same! Nu ska jag kolla runt lite på internet efter kläder!!!!!! <<3<3<3
skriver senare eller imon sötungar!

pussokram ♥ /mig




ben & jerry's

har precis kommit hem från affären, köpt ben & jerry's, så sjukt mumsigt!!
Imorgon ska jag vara med min katt som jag inte träffat på skitlänge, asum! (y
nu ska jag äta glass och sjunga, hah!

pussokram ♥ /mig


ska bara ha

hittat en hel del kläder och sånt där jag vill köpa, mest grejer som kommer användas emot sommaren, men iaf!




morsningkorsning

vaknade nyss efter att ha varit uppe till typ halv 5 haha, men jag va inte trött så ja..
Idag har jag inga speciella planer precis, blir väl antagligen att vara med fanny och sanna eller nånting sånt.
orkar inte skriva mer nu, hörs senare!

pussokram ♥ /mig


still awake

sitter och lyssnar på musik i full volym, ganska tjill! vet inte när jag ska sova riktigt, funderar på att kolla på paradise hotel eftersom att jag missa båda avsnitten igår, så dåligt av mig, verkligen! skämmmss!
nej men nu får det vara bra på bloggandet för inatt!

pussokram ♥ /mig


men tja

nu har sanna och alla dragit, har skittråkigt nu.. är trött som fan men vill inte sova så ska väl umgås med systeryster ett tag kanske, kan väl vara mysigt. Skriver förmodligen imorgon sötnosar!

pussokram ♥ /mig

vad kan man säga? saknar det blonda..

morningmorning

sötnosar, är hemma hos fanny, vaknade för ett tag sen, vi va uppe till klockan halv 6 så det vart lite sent.
Idag ska jag och fanny åka in till stan och träffa sanna tror jag, vi ska kolla på new moon hos sanna och typ myspysa liksom, tjill sådär! (-:

ah btw, vi börjar skolan om 6 dagar va? helt sjukt tråkigt, måste satsa mer på skolan nu till sommaren, har ju faktiskt IG i matte så hahaha, är så jäkla okoncentrerad på lektionerna hela tiden, ganska jobbigt. Men nu ska jag njuta av dagarna som finns kvar på lovet!

pussokram ♥ /mig

fannzan!

nu sitter jag här i mitt rum med fanny och vi ska snart gå till bussen och dra hem till fanny, vet inte vad vi ska hitta på, men de grejar väl alltid vi? hah, kanske blir en promenad till "ok" igen klockan ungefär 3? hahaha noooo wayy! nu ska vi dra!!!!

pussokram ♥ /mig

hahahhaha, bli inte sur nu fanny! ;-)







 


hejåhopp

har nästan precis duschat, fett skönt, ska snart fixa mina naglar,sminka mig och sådant. Vet inte hur de blir ikväll, ska iaf vara med fanny och sanna tror jag,har inte träffat dom på typ en vecka snart så de ska bli kanon!
aja.......

pussokram ♥ /mig

hello

hejsöta!
Vaknade halv 9 eller jag va tvungen,dom som skulle kolla på våran lägenhet kom vid typ halv 10 så jag kunde ha sovit längre, blev lite sur där, dom som va här och kollade verkade vara jätteintresserade så de va väl bra antar jag.
Nu har jag sovit sen 10 till typ nyss, de va skönt som fan.

Idag har jag inte en blekaste om vad som ska göras men de visar sig nog. en sak har jag kommit fram till och de är att jag ska skriva mer inlägg per dag när jag har tid liksom, kanske typ 3 eller mer, kanske lägga upp musikvideosar och sådat (y Nu ska jag käääääka, sååååå hungrig

pussokram ♥ /mig




nattt!

de är natt och jag sitter uppe än, och jag ska upp typ 8, galet, ska städa mitt rum nu också, NU! alltså nu, fyfan, hemskt, detta är pga att de kommer nån och kollar på våran lägenhet imorgon klockan 9.. ska ju flytta snart så ja.. tror de blir bra! närmare stan men lite längre till kupolen men vad gör de? fortf nära, kommer bli najs att bo där nu på sommaren, p&l och grejs (y yippey.
Bäst jag sätter igång innan jag somnar, heh.

Pussokram ♥ /mig

tjjaa

Anna
Jessika

Facebook


RSS 2.0