Utflykt

hejhej, idag så har jag varit på nån utflykt med mamma och mina systrar, mamma åkte till "ingenstans" i skogen och tillslut kom vi till ett torn som vi gick upp i, utsikt över borlänge, sjukt coolt, efter det käkade vi och tog bilder och sånt, det va kul men skogen är verkligen inte min grej, verkligen inte!! Nu har jag precis kommit hem, ska väl vänta in tindra oh love som kommer nångång idag hoppas jag, det är ju ganska bra väder så funderar att sola eller nått undertiden.. fast nu blire jordgubbar! Pusss






hämtar mitt band nu!




Morning!

Hejhej.. har precis sigit upp ur min säng, har sovit jättedjupt inatt känner jag.. är fortf lite småtrött men jag blir pigg ganska snabbt så ja! Nu ska jag åka till affären och handla med mamma för vi har ingenting hemma som jag vill äta nu och jag är hungrig som en vet inte vad. Senare ska jag kanske ut och sola, beror på vädret litesådär sen blir ju att hämta ut banden!! undrar hur dom ser ut, sen ska jag vara här på stan hela dagen tror jag! ska bli super, och imorgon kommer Tindra och Love som jag saknat efter så j*vla länge nu♥!!!!!
men vi hörs sen om jag är inne nångång idag vill säga, puss! :)

nu,film!

tja, dålig uppdatering av mig men har varit ute exakt hela dagen, vädret är ju helt underbart och massa folk har kommit som ska på p&l.. åh!!! jag dör vad härligt det är och så bor man ju liksom i stan och det är ju nice som fan, nära och bra! :)
Nu ska jag nog slå på en film innan jag ska sova, lär kanske sova snart för jag ska upp tidigt å sola sen hämta band och massa! ska bli asuuum! Vi hörs imorgon tror jag! Pusspuss


dagens låt


morning

Sorry att jag inte skrivit nått på ett bra tag men jag har bara inte orkat det.. nu sitter jag här och snckar med pri om typ lite allt möjligt.
btw kan jag berätta om igår eftersom att jag inte skrev nått! Ja.. Jag va först hemma över dagen, pri kom typ på kvällen så skulle vi till nått i dv, vi va där i typ 10 minuter sen började det regna och det va inte kul alls så mor min kom och hämtade oss typ i ingenstans, hade aldrig varit där haha.. när vi kom hem så lagade jag och pri fiskpinnar (gott) sen snackade vi om en massa!! Efter ett tag somnade hon så jag gick och la mig jag med! Nu är vi vakna vilket vi har varit ett tag, ska förmodligen följa med henne hem till falun och natta över där, vara med massa på kvällen eller nånting, vet inte.. aja.. vi hörs senare tror jag! Hare bra :)



FRÅGESTUND

FRÅGA! Men frågor som inte angår er ignorerar jag! Varsågoda! :)




hejpåer

Har precis varit ute och solat, som vanligt haha... måste verkligen utnyttja det känner jag, vill bli brun!
Nu har jag fått färg iaf men har dock blivit lite bränd också, men det går bort imon och så blir jag brun där istället! :) Nu ska jag ta och städa lägenheten innan mamma kommer hem så jag får pengar och göra nått av på p&l veckan :) Hörs sen! Puss



Igår påvägen hem till äna



Jag,Tindra och Matilda för ett tag sen!

Vi sjunger underbart fint! Kollaaa in detta


nu, jordgubbar!




ut och sola

hejhejhej! Igår skulle jag och jessika sova hos anna, vilket vi gjorde men vi tog en promenad på kvällen til ica-kupolen från bullemyren och det va lite jobbigt.. på vägen hem såg jag en fågel ligga mot trottoaren skadad och fy vad rädd jag blev, haha.. vet inte om den är kvar nu men hoppas den lever! :)

Nu ska jag sola och här kommer en video på mig och storasyster anna som åker linbana! För nån vecka sen dock

Väntar jessika,mot anna!

Nu ska jag packa sen går jag och jessika en promenad hem till anna, blir myskväll med film och lite snack som alltid!
Idag har jag iaf solat, igen, blir nog imorgon också! Senare idag va jag med cat ett tag, vi spelade lite fotboll och lyssna på musik and just chill.. ;)
Nej, nu äre bäst jag sätter fart så jessika slipper vänta på sega jag.. Puss, ha en bra kväll! :-D

OCH TACK FÖR PIERCINGARNA CAT! (L)












SOMMARDAG!

Fyfan, kan nog inte be om bättre väder, eller jo, vill ha bort molnen men aja.. det är varmt och sol ute! Det är bra nog.. Nu ska jag ringa cat och sen gå ut och göra något! Puss

 

 


saodhafgeoiuefs

rubriker.. hata!
Men hej iaf! Har inte skrivit på hela dagen va? nej tror inte det men ja, idag har jag iaf legat och dragit mig i solen, så jäkla skönt men det va lite halft kallt men jaja, bara solen tar blir jag glad!
Ska alldelses strax gå till bussen med erica och åka till pappa, min lillabror har tydligen nån fridrottgrej så vi ska kolla lite på det sen vet jag inte vad vi ska gö, blir väl att hoppa studsmatta haha :) men det är ju kul..
Aja, hörs sen! puss




Tjena skitungar

Vet ni vad jag ska göra? jag ska poppa popcorn, nu vet ni det! hejdå, skriver sen ;)
kul inlägg känner jag! :-D








Hejhej

Just nu väntar jag på jessika,ska snart fixa mig sen drar vi till kupolen ett tag och kollar litegrann sådär!
Har inget mer att skriva så vi hörs sen haha :)


dadadada... jag har tråkigt..








Kusin Erik,har skaffat blogg

varsågoda haha ;)
http://therightplace.blogg.se/


Kusin

Hejåhoppppssaannn!
Idag har jag varit med Jessika, först kom hon hit men då duschade jag sen drog vi ner till stan och kollade lite,gick bara runt och chillade av vädret.. ser inte ut att bli nå bra inatt/senare ikväll dock! Nu är jag med Paris och Jessika, har inte en aning om vad vi ska göra.. vi sitter bara här i mitt rum och gör ingenting, inte kul.. kanske blir att dra ut men vi får se med vädret!

Och nu ska jag vara social med dom här men ni måste veta, eller ni vet nog att det är 8 dagar kvar till p&l? ;) och mitt löshår kommer snart också! wie. Hejdå haha :)










"morning"

jag har legat i sängen ända tills nu.. fattar inte varför.. men så äre ibland!
Idag har jag inga större planer än att jag tänkte städa hela lägenheten för att jag är så jäkla snäll, då ska jag ta kort som en ville så det kommer förmodligen upp sen, sen skulle jag ta kort på min byxdress så det kommer också sen! :)
Jessika kommer nog senare tror jag.. har inte en aning vad vi ska göra men det blir väl någonting iaf.. har jämt kul med henne vad vi än gör så haha, lär ju inte bli tråkigt om man säger så! :)
Men vi höres senare, chio! ♥


cat

Snart kommer cat, vi ska nog vara med wille och alle fast vet inte vad vi ska göra med dom, blir säkert kolla film med tanke på vädret och sånt :)
Så det får bli min kväll, skönt att vara ifrån hemma!! Men nu ska jag fixa mig så cat slipper vänta ;) Puss, ha en bra kväll!

 


sleepyhead


Godmorgon

Har precis ätit frukost, ska väl nog inte göra så mycket idag, är ju inte det bästa vädret ute liksom.. synd nog!
om 9 dagar börjar P&L-veckan och jag tror jag dör snart! Längtar så jävla mycket sen kommer Tindra och Love som jag och längtat efter! Ska bli så kul, herregud, fattar inte!!
Nu vet ni det, ska nog duscha nu! Puss
Har märkt att jag nästan inte lägger ut bilder men min kamera har fått nått slags utbrott, men det ska bli bilder så fort den skärper till sig! :-)

nattbloggning

har precis kommit hem med jessika med mig som nu har gått och lagt sig vilket jag också ska göra snart!
Ikväll har vi iaf varit med två killkompisar och kollat på en film vid namn "black water".. åh fy vad hemsk den va.. och det va en sån där film som va sann.. och det va krokodiler och massa, nej usch får rysningar bara jag skriver om de..
Nu ska jag lägga mig i sängen med min söta rosa lilla mp3 och lyssna på musik och försöka sova! Puss på er, hoppas det blir bra väder imon! HIHI :-D


klar!

Nu har jag städat och diskat och är sååå duktig! Nu vill jag ut med någon men vettefan vem alltså haha...
Vi får väl se vad jag kan hitt på! Hejdå så länge :*

summernight

hej på er, igen! Nu har vi spelat golf och käkat glass och så,det va faktiskt roligt! två saker och insett att jag är bra på och det är minigolf, kingen själv.. sen ni vet en "jojo", är fan gryyym! Haha.. ja ni..
Nu ska jag städa mitt rum istället,hann inte tidigare idag så det ska jag göra nu tänkte jag! lär dra dårå.. puss


Solat nu

hej! har precis kommit in från en lång solstund i parken, helt underbart väder, precis som jag önskat,, hoppas det inte börjar regan nu bara för det vore inte bra alls!
Ska nu ta tag i mitt rum och städa undan litegrann sen äre ju nästan dags att åka med pappa och dom och spela golf, efter det ska jag och erica ut och springa i värmen, om den är kvar då vill säga..

jaja.. nu ska jag dra mig ifrån datan och städa som jag skrev! hörs sen, pusspuss!


natt

Jag och jessika har precis kommit hem från en filmkväll med lite vänner, först kollade vi på typ pulse eller nått, sen kollade vi på hip hip hora. Så det va bra filmer!
Nu ska vi äta makaroner, jessika stå vid spisen och kokar tror jag.. haha! Därefter måste jag nog sova för jag ska upp liksom.. halv 9 sen gå ut och gå runt sportfältet,hoppas det är nice väder bara! Vi hörs "imon"/"idag"! Puss

hej på er! :)

Idag har jag inte varit hemma någonting alls.. först va jag ute och sola sen drog jag till kupolen med mina systrar och våran kusin! Dom bästa man kan umgås med! Alltid kul, iaf köpte jag en liten enkel bikinim ska nog köpa en till sen, köpte också en sån här.. det är shorts som sitter ihop med överdelen, kommer inte på vad det heter men ni kanske fattar! haha :) Jag och jessika drar nog ut ikväll igen så vi får se vad vi hittar på, känns som att man borde vara ute nu!
Imorgon ska jag iväg med familjen och spela minigolf haha ;) men jag skriver sen puss!
söt


måste bara.. WIIIIIEEE!!!!

Äntligen är sommaren här, väntat en hel vecka på att det riktiga sommarlovet skulle komma och nu... YES! Ah är sjukt nöjd nu.. om det inte är nå jäkla äckliga moln på andra sidan huset.. måste kolla.. och det fanns inga, TOPPEN! Då äre bara att gå ut och få lite bränna på sig då :) hoppas det blir fint på p&l också, 11 dagar kvar folk! ;)

Tja.. detdär va lite "älska vädret" inlägg haha..
Men ja.. Igår sov jessika här iaf.. vi kollade på två filmer och sen va vi liksom hur pigga som helst.. vi kanske somna runt vid typ.. 5 någonting, det va asljust ute och allt, ville bara springa ut! Men vi somnade iaf.. vaknade runt 11 gjorde vi. Nu ska vi snart ut och sola och jag tänker på en kall glass, kan ju vara helt kanon i solen! :)
helt sprallig nu, hörs sen! Ha en bra första sommarlovsvädretdag :) eller nått..

hej!

vad tycker ni om den nya designen och veckans fråga? dåligt eller bra?:)
Whatever.. Idag har jag varit på kalas hos kusinen jessika som fyller år på torsdag men aja.. efter det åkte hon med mig hem och vi va med hennes två kollkompisar, riktigt trevliga och roliga killar! :) Nu har vi precis kommit in ungefär.. så vi tänkte käka chips,dricka dricka och kolla på någon film på datan, har ju så jag kan vrida datan mot sängen så det är ju kanonbra så jag slipper sitta i den här urgamla,ostadiga,hårda trästolen haha ;)
jaja.. vi hörs imon eller någonting, hoppas det blir bra väder! (Y):D Puss påer!!



liten bildbomb

Då har vi kollat på min lillebrors avslutning, kommer lite bilder sen kommer det några mer över dagen typ. enjoy (stavas det så? :p)
och nu har jag suttit med detta inlägg och väntat på att bilderna skulle laddas klart vilket dom gjort nu så medans det har jag kollat på två filmer.. den första va så hemsk och bra på samma gång och den andra är riktigt sorglig men också bra, så nu har jag då gråtit!! haha.. ska bara lägga upp bilderna sen ta bort sminket sen fixa till min säng, byta sånnahär tyger på kuddarna och sånt nivet :)
Jaja.. hörs imon eller ah.. idag fast sen ;) puss

 







 

nu somnar jag seriöstm i stolenm m ja inte sova nu,! gånat

Tja på er!

Håller nu på att städa för fulla muggar, måste tjärna pengar så är väl tvungen haha..
Igår sov prillisen över här och vi, eller hon somnade till en film som vi kollade på, men jag kollade klart, klockan vart nästan halv 5 på morronen och jag skulle upp klockan 6, va ganska säker på att jag inte skulle höra klockan men jag vaknade före klockan haha så det va bra! har varit hos tandläkarn nu på morgonen och det gick bra så ja.. nu ska jag städa klart sen ska jag chilla innan jag sätter mig på bussen/tåget till djurås där jag ska kolla på min lillebrors skolavslutning som sagt! Bilder kommer sen om jag kan ta några med min sämsta kamera i hela världen! :) Hah..
LATER SÖTNOSAR!
happyface..

dålig uppdatering

hej! Hoppas ni mår bra, det gör jag!
Nu äre så att jag varit med priscilla och har inte orkat skriva här så just därför, just nu sitter hon och plattar håret så jag hade inget att göra så nu skriver jag lite här :)
Inte för att jag vet vad jag ska skriva men.. det är dåligt väder ute, igen! Hört att det ska bli bättre imon, får väl hoppas då..
Imon ska jag iaf till tandläkaren klockan 10, kul va? NEJ! Sen på typ eftermiddan/kvällen ska jag kolla på min lillebrors skolavslutning,fett efter :-D MMMMM....Nu är jag och pri hemma själva hela natten så nu ska vi vara vakna länge och sjunga hela natten, låter ganska kul dock! aja.. hörs nångång pusssss

 

 


helt allvarligt...

vart fan är sommaren? jag har SOMMARLOV inte nå jäkla höstlov eller nått liknande, blir så sur! vill kunna sola,bada,grilla (utomhus), äta kall glass i värmen och bara njuta.. men det känns bara som en sommar där många kommer sitta inne och kolla film eller nått.. Åh, ursäkta men jag stör mig nått otroligt på detta skitväder! 

riktiga bilden                                                          bilden som jag gjort, väldigt fin.. önskar vädret!
 

morron igen

Igår Va jag ute med erica,anna,jessika,reber,eric och sofia. Vi grillade i parken, skitnice, sen typ lekte jag och erica i lekparken haha.. sjukt kul :) vi spelade vi spel och det vart svinkallt så alla drog hem hah. Det va min kväll igår. Nu vill jag bra ha sol heeeela dagarna också och inte bara soliga sommarkvällar då alla mygg och shit kommer ... men vill ni veta nått? jag har inte sett en geting på hela året! coolt va? haha, tycker det är rätt knasigt faktiskt! :) men whatever,har precis vaknat typ, eller jessika kommer och plingar på dörren först sen ringer mamma och vill att jag ska kolla en sak åt henne på datan vilket tog mig år att göra.. Men nu äre klart och skriver ett inlägg när datan ändå är på, snällt av mig!
Nu ska jag äta om det går! Hörs sen,pusss på er (L)

morron

Jag tror att den här sommaren kommer va så jäkla dålig.. tänker på vädret.. eller jag vet inte vad jag tror, känns inte som att jag kommer kunna ligga på stranden och sånt i sommar, hah.. men vi får väl se!

Iaf ska jag försöka få i mig nått att äta även om jag inte är hungrig och har svårt att äta på morgonen, så vi får se hur det går. Ska väl om ett tag ut och sola med syster och bli lite brun tänkte jag.. men jag HATAR bikini på mig så hmm.. jaja.. vi hörs sen, ha en bra dag! :-D

första sommarkvällen..

.. va ganska tråkigt fast ändå kul.
Haha.. Jag städade köket och mitt rum och fick full pott i pengar första dagen så det börjar bra, nu ska jag bara försöka skrapa ihop till 500 ;)
efter att jag hade städat kommer jessika hit och duschar haha.. efter det drog vi ut och träffade hennes killkompis och vi gick runt på stan och kollade lite och sådär, ganska chill ändå.. Sen hämtade vi upp min syster och drog till donals för att käka haha.. sen vart vi kvar där ett bra tag.. fyfan va kul jag hade hahaha.. jag skrattade hela jävla tiden.. kändes som att jag typ hade tagit nå piller, vilket jag ofta borde göra då, tror nästan mina muskler i magen kommer från att jag skattar ,helt seriöst hahaha.. sick! men jag älskar att skratta fan :-D
Jaja.. nog om det ;) är iaf hemma nu, vi kanske kom in för typ 20 minuter sen så nu ska vi väl tänka på att sova.. ganska trött men jaja..
VI HÖRS IMON! HEJDOOO (L)

Skolavslutning

lite sent inne med bilder men har inte fått alla bilder än.. lägger upp lite bilder nu sen kommer det lite fler sen när dom är klara haha, tar skitlång tid att skicka.. Så ni får mer sen! :)





 















mermer sen.
Snart kommer jessika, ska städa,diska,dammsuga också.. annars får jag ej pengar,intebraintebra! hörs sen, ha en bra första sommarlovskväll! :-D

tja

angående hur folk skriver till mig om cabarén tror jag knappast att ni själva skulle vara starka nog att ställa er inför alla och sjunga även inför sånna ni bråkar med, vilket jag själv gjorde! over and out angående det

Ja.. ska nu torka mitt hår, har precis färgat mörkbrunt och ska lägga mig typ nuu för jag ska upp klockan typ halv 7 eller nått.. ganska tidigt tycker jag.. Men det sket man väl i! :)
Vi hörs imon med bilder och massa skit ;) Godnatt :)

HAHHAHAHAHAAA, världens mest fulaste.. Jag och erica (syster) fular oss påvägen ner till stan. Det va igår haha! jag döööör

Godmorgon

Har precis tagit mig upp ur sängen, ska snart försöka äta någonting.. är inte morgonmänniskan och har skitsvårt att äta på morgonen ibland. Ska väl sätta mig framför tven ett tag och bara chilla, väntar på mamma som kommer hem typ 4 och ska färga mitt hår mörkbrunt! Hoppas det blir bra.. Och imon har jag sommarlov, kan inte fatta att jag kan säga IMORGON. Kan det bli bättre? NEJ :O haha, sjukt!
Klockan 5 eller lite över 5 ska jag dra hem till cat för vi ska kolla på balen, ska bli kul, det är underhållande och kolla på tycker jag så vi ska dit sen vet jag inte vad som händer efter det.. har ju skola imon.. eller skolavslutning men ska ändå upp tidigt som bara helvete! typ.. 5-6 (a för jag måste hinna fixa mig och blablabla..okej klockan 6!
Vi hörs senareeee pluttisar, ha en bra dag! :-D



kväller

hejåhopp.
Har varit inne hela kvällen och kan vara vaken länge för jag e ledig imon ;) känns helt bra! Då har jag saker att göra imon.. vet ni vad? ;) jag ska bli mörkbrun igen! :) kuuul haaa?
jaja.. whatever! Ska iaf snart gå och lägga mig.. ändå.. haha.. jag har inget att göra :/ och jag tror jag behöver sömn, denna dag va inte den bästa om man säger så!
Vi hörs när jag vaknar imon! :) sov gott.. love♥ /elin


tröjan för 25 kronor, billigt och bra! ;)

cabarén

cabarén

HAHA..

tjabba

jag har verkligen inte skrivit nånting typ men har inte haft lust med det men nu skriver jag äntligen..
Min helg har varit bra och har varit med priscilla och vi hade kul och sådär.
idag har jag haft cabaré och vet inte riktigt hur jag ska säga haha.. det va väl både bra och dåligt tror jag.. själv va jag superduper nervös, helt jäkla sjukt, höll nästan på att spy haha.. nej usch, men det gick bättre än vad jag trodde om jag säger så!
efter det har jag vart på kupolen med mamma och kollat och sådär.. ska nu och sola med anna fast vi ska in på någon affär där dom säljer sjukt snygga tröjor för typ 25 jäkla kronor! helt underbart ;) Och idag kan jag vara uppe länge, inge skola imon.. så har bara skolavslutning kvar, känns också helt underbart ;) Men nu ska jag kila innan det blir för sent, ska hinna iväg och träna med erica också! :) Pusspåer


älska!


nu drar jag

hejdå, nu ska jag ut och ha kul

...

Anonym om dusch/godnatt:
kan inte du göra ett inlägg om alla i dina klass ?:) vad du har för realition med alla osv ?:) kul och se om du är kompis med många i din klass :)

Fick den frågan av en anonym det va därför jag skrev inlägget om min klass, sorry om nån tog illa upp det va inte meningen! Förlåt iaf..


morning

idag blire ingen dagens för min mamma har kameran med sig till stockholm, samma igår också.
Iallafall ska jag kanske gå till skolan snart, jag har inte en jäkla aning om när jag börjar, jag hade ingen matte idag så vi har bild efter och vet inte när det börjar så det är ett problem! antingen äre en lång rast eller så äre en sån där jättekort.. vet inte.. :/
Men ska börja gå nu tänkte jag! bäst så va :) Hörs sen puss

natti

Hej tjohopp alla. Idag har jag varit i skolan, ganska nice dag.. typ bara film och rast:o
Efter skolan gick jag till kupolen med min syster och köpte avslutningsklänning, i helgen blire typ smycken,hårfärg och sånt :) blir nog bra! Sen hann jag inte sola idag!!!! ÅH!! Imon istället då.. hah! ;)
Ska iaf gå till tven nu och vara med syster och sofia,det är bara vi hemma så det är "ff" ;) hahahhahahaha, aja whatever, hörs imon!pusspuss


hej coolingar

ska snart till kupolen och välja vilken klänning jag ska köpa sen ska jag och syster gå och sola solarium, känner för att bli lite brun!
men jag skriver mer sen, puss

TV/sängen

Nu ska jag bara kolla lite tv sen sova.. har suttit och tänkt sjukt mycket och lyssnat på värsta sorgliga låten som man blir och gråta till så nu känns det lite bättre, har skrivit av mig på ett block och är inte lika arg och ledsen längre så det löser sig hoppas jag! HAHA, ja nu kanske ni tror jag är typ helt dum i huvudet haha men jag tycker det är skönt att släppa ut känslor man har inom sig som man vill bara ha bort liksom.. skriva av och sånt..! Nu vet ni det.
Ska gå nu, hörs efter skolan imon om jag inte solar solarium direkt efter!!







stressande

hejhejhejhej...!
Idag har dagen varit väldigt handikappad..
* lyssnat på handikappade
* åkt rullstol och vart blinda
* kolla på film
Och allt handlar om handikapp.. 1 till dag med det också, imorgon! jaja,. slipper i vilket fall vanliga lektioner då!

Okej.. ni kanske undrar varför det står "stressande".. jo.. Jag måste
* köpa klänning
* fixa naglar
* färga håret igen
* sola och bli brun, funderar på en annan sak fast vi får se
* köpa smycken och sånt!
* köpa skor!!!!
ojoj.... men kanske åker iväg med mamma idag till kupolen och köper klänning men resten blir nog i helgen kan jag tro! Blir nog ganska bra.. hoppas jag!
har bara ett problem men det vill jag inte ta upp! :)

ska äta nu, hejdå :)

hej!

Vilket bra väder det vart nu, helt underbart, känner verkligen SOMMAR! helt otroligt vad man väntat!
Idag har det vart en riktigt riktigt chill skoldag.. först hade vi svenskalektion i 30 minuter och vi spela spel, sen cozmoz 2 timmar på nått grejs, slutade halv 11 typ och jag började 1 för då hade jag repning till cabarén som är på måndag... är sååå jäkla nervös så jag tror jag tar livet av mig!HAHA.. usch.. herreguuuuee.. men det lär väl gå bra tycker jag!
Har iaf varit ute rätt mycket efter skolan, gick till parken.. solade i typ vet inte.. men det brände faktiskt, inte för att jag fått färg än men ska sola solarium och det är ett MÅSTE.. därefter sprang jag och erica till träningen för vi va lite sena men vi kom ungefär i tid sen har jag bara varit hemma och chillat, ska typ sitta här lite till sen sova och det känns som att klockan är typ 7 eller nått, helt sick.. ljust som fan! :O
 
Angående min "dagens" idag som någon skrev att jag inte hade på mig det idag äns.. och nej det hade jag inte, klockan 20 i 8 kollade jag ut och tänkte.. det blir nog lite för varmt med två tröjor så jag bytte om lite fort och halvsprang till skolan.. och jag la in bilden vid typ vet inte men tidigare iaf! Men det är inte ditt problem vad jag har på mig så.. JA! :) så nu vet ni VARFÖR jag inte hade på mig det jag la ut, hoppas det inte va världens största problem :)

Peace out

Dagens


RSS 2.0