Tja!

Jag lever! Ni vet anledningen till varför jag inte skriver lika ofta osv!
Fredag, äntligen! Har slitit så jävla hårt jag och fanny, på praoen så herregud! Och idag skulle vi gå ner och lämna strösslet i källaren, då kommer Sara och säger något väldigt onödigt.. att det spökar i källaren vid namn Albin och har varit bagare på cafét förr i tiden, fattar ni hur äckligt, jag har liksom vart där nere hur mycket som helst SJÄLV, fanny också! Inte för att det har hänt någonting men nu vet vi att vi inte är ensamma när vi går ner dit.. känns ju bra! Och bara för att... så gick jag och fanny ner dit för att hämta våra jackor och resten, så släckte vi lamporna efter oss.. och nog fan vare "någon" som tände! Bara för att liksom! Så äckligt!! Jag kommer aldrig gå dit ner själv nån gång igen, aldrig!

jaja, fanny är snart påväg hit.. vi får se vad vi hittar på ikväll! Känner mig helt slut efter denhär veckan, nu får vi sovmorgon och det känns mer än underbart!
Och bilderna från avesta kommer faktiskt idag eller imorgon, har tvingat fanny att ta med kameran så nu ska jag lägga in bilderna! hörs sen, pusspuss!

Lite besök från familjen idag da, och nog skulle dom fota mig i min fina outfit :-D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0